Jump to content

Ποια οθόνη;

Mischeif

Recommended Posts

Γεια και απο μενα!Καλοριζικο το νεο site τωρα στο ψητο!

Λοιπον σκεφτομαι να παρω νεα οθονη!

Μπορω να διαθεσω απο 500 εως 700ε θα ηθελα μια καλη προταση απο τον χωρο

των tft οθονων!Απαιτηση καθε οθονη που θα προτεινεται πρεπει να εχει τρια χρονια εγγυηση!

Βοηθηστε με παρακαλω γιατι εχω μπλεξει τα μπουτια μου με αυτες τις οθονες!

Υ.Γ. ρε παιδια δεν βρηκα πουθενα χωρο για οθονες οποτε το εγραψα εδω!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

σου προτείνω να ρίξεις μια ματιά στην L1811S της LG. 18.1 ίντσες, καλή ποιότητα εικόνας και 3 χρόνια εγγύηση. Την αγόρασε γνωστός μου απο το HAC και οι 18.1 ίντσες είναι το κάτι άλλο. Κοστίζει κάτι λιγότερο απο 600euro χωρίς ΦΠΑ

Μια ακόμη πολύ καλή οθόνη είναι και η Samsung 191N , 19" TFT , 25ms , 250cd/m2, 1280X1024 75Hz , 500:1 . Εδώ στο Παρίσι έχει 650Ε, άρα λογικά Ελλάδα πρέπει να είναι γύρω στα 700. Την αναφέρω κυρίως για την άψογη ποιότητα απεικόνισης , μια και την είδα από κοντά.

Λοιπον κοιταξα στο site του hac για την LG!Φαινεται ωραια και σε ακρος δελεαστικη τιμη!Αλλα φοβαμαι μην βγει πατατα,γιατι για αυτα που προσφερει μου φαινεται πολυ φτηνη!Εσυ Suedehead που την ειδες σε λειτουργια πως σου φαινεται?Ξεχασα να πω οτι η οθονη που χρησιμοποιω σημερα ειναι μια Nokia 447i

Είμαι ευτυχής κάτοχος της LG1710S, όπου το S και στα 2 μοντέλα(1710-1811) δηλώνει την φθηνότερη σειρά της LG, όπου απουσιάζει το dvi.

Tα ίδια μοντέλα αλλά με dvi, τελειώνουν σε Β, 1710Β, 1811Β - δεν κατάφερα να τα βρω όμως πουθενά.

Είμαι ευχαριστημένος πολύ από την οθόνη, το response time της είναι ικανοποιητικότατο(20ms στην δική μου, 25αν δεν κάνω λάθος στην 1811) γωνία θέασης σχεδόν τέλεια, κλπ κλπ..

Έχοντας δει και την 1811 σε λειτουργία, πάλι μόνο καλά λόγια έχω να πω, απλά μου έβγαινε λίγο ακριβότερα σε σχέση με αυτά που διέθετα.

Έχε όμως υπόψιν σου, ότι σε πολύ λίγο καιρό, κυκλοφορεί το νέο μοντέλο της LG(S και αυτό) στις 17 ίντσες, και πιθανόν και στις 18.1, με εξίσου καλές τιμές και 16ms response time για το 17άρι....

Αν θες στείλε ένα mail τόσο στο hac όσο και στο e-shop, προκειμένου να ενημερωθείς για την διαθεσιμότητα και τις τιμές των νέων μοντέλων.

Φιλε Mischeif με καλυψε ο Rootx...προσωπικα αν αγοραζα TFT οθονη Samsung η LG θα αγοραζα..εχω εδω και ενα χρονο περιπου την Samsung 171P και μονο καλα λογια εχω να πω...in Korea we trust

:)

Λοιπον κοιταξα >> και βρηκα την Hitachi CML 174SXW σta 466e χωρις φπα!

Μετα κοιταξα για κανενα review!Και ειδα στο tomshardware http://www.tomshardware.com/display/20030109/index.html !

Ρε παιδια μηπως θα ειναι πολυ μικροτερη απο την LG 18.1?

Απο οτι λεει ο TOM αυτη η οθονη απλα σκιζει!

Καλα απλα να αναφερω κατι.....τον "Απιστο" μην τον εμπιστευεσαι πολυ στα λεγομενα του. Εγω απλα την οθονη την ανεφερα γιατι εχει κορυφαια χαρακτηριστικα με αντιστοιχα αψογη τιμη. Δες βεβαια τι παιζει και με τις εγγυησεις γιατι τα λεφτα που προκειται να δωσεις ειναι ουκ ολιγα......

Οσο για τον αν η 18.1 θα ειναι πολυ μεγαλυτερη....ενταξει μην τα ισοπεδωνουμε ολα.....1 ιντσα δεν ειναι ποιος ξερει τι......

Λοιπον ειμαι αναμεσα στην LG 1811και στην Hitachi cml 174 sxw Black!

Τωρα το μονο που μενει ειναι να παω να τις δω και απο κοντα!

Ακομα θα ηθελα και να μπυ προτεινεται μια καλη καρτα αλλα αυτο σε αλλο thread!xixi

Originally posted by jax7480 on 18-09-2003 at 12:20

Ιδιες ειναι? και πληρωνεις 70 παραπανω για τα ενσωματομενα ηχεια? Ελεος ρεεεεε....εστω και σπορελαιος.....

ουτε JBL να ήταν...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.