Iannis1416003167 Φεβρουάριος 1, 2007 #81 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 Ξεκινησα παλι με την ομαδα του adslgrΕιναι η ποιο δυναμική ομαδα απο Ελληνικής πλευράς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 5, 2007 #82 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2007 Πριν από περίπου ένα μήνα, τα νέα για το Folding@home, το project του Πανεπιστημίου του Stanford για τη μελέτη των πρωτεϊνών και την καταπολέμηση διάφορων σοβαρών ασθενειών, μιλούσαν για το σπάσιμο του φράγματος του ενός petaflop, δηλαδή χιλίων τρισεκατομμυρίων υπολογισμών floating point ανά δευτερόλεπτο. Αυτές οι επιδόσεις χάρισαν στο Folding@home μια θέση στο βιβλίο Γκίνες, δίνοντάς του τον τίτλο του πιο ισχυρού συστήματος distributed computing. - Το Folding@home ξεπερνά το ρεκόρ του SETI@home κατά 256 teraflops [256 εκατομμύρια υπολογισμών floating point ανά δευτερόλεπτο], σύμφωνα με τη Wikipedia.Την ανακοίνωση για το νέο ρεκόρ έκανε με υπερηφάνεια και η Sony, η οποία συνέβαλε σε σημαντικό βαθμό στην αύξηση του αριθμού των teraflops από τη στιγμή που έγινε δυνατή η συμμετοχή και των κονσολών PlayStation 3 στο project.Σύμφωνα με τη Sony, περισσότεροι από 600.000 χρήστες PS3 έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Folding@home, κάτι για το οποίο η εταιρεία είναι πολύ περήφανη, αφού έτσι μπορεί να αξιοποιήσει το ρεκόρ προς όφελος της εικόνας της κονσόλας της, η οποία δεν τα πήγε καλύτερα σε πωλήσεις από τον ανταγωνισμό, αλλά τουλάχιστον συμμετέχει στην επίτευξη ενός ρεκόρ Γκίνες.Με PS3 ή όχι, μπορείτε και εσείς να συμβάλετε στο έργο του Πανεπιστημίου του Stanford, συμμετέχοντας στην ομάδα του PC Magazine Greek Edition με αριθμό 44079, που είναι μια από τις πρώτες ομάδες στην παγκόσμια κατάταξη.http://tech.pathfinder.gr/IT/internet/565901.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Αύγουστος 2, 2008 #83 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2008 Διαβασα κατι δηλωσεις ενος εκπροσωπου του Stanford,ο οποιος ανεφερε πως απο τη στιγμη που μπηκαν οι καρτες Geforce στο παιχνιδι,εχει επιταχυνθει δραματικα η διαδικασια.Ξεκινησα κι εγω λοιπον,απο περιεργεια πιο πολυ.Στην αρχη,χρησιμοποιουσα τον επεξεργαστη μου και η διαδικασια ηταν αρκετα χρονοβορα.Απο τη στιγμη που κατεβασα τον nvidia client και χρησιμοποιω την GTX280 για folding,η διαφορα ειναι τεραστια.Απ'οτι διαβασα(κι αν εχω καταλαβει καλα),αποδιδει περιπου 6500 μοναδες ημερησιως.Αυτο που με απασχολει,ειναι οτι μολις φτασει στο 100%,δεν μηδενιζει το κοντερ και αν το αφησεις ανοικτο συνεχιζει πχ μεχρι το 1000% κι ακομα παραπερα.Κι αποτι εχω παρατηρησει το 1000% δεν μεταφραζεται σε 10Χ100% δηλαδη 10WU,μαλλον μονο 1WU ανεβαινει στο server(τα υπολοιπα 9 χανονται και ειναι κριμα)Οποιος εχει ασχοληθει με το ζητημα και γνωριζει κατι σχετικο,ας δωσει καμμια συμβουλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Αύγουστος 2, 2008 #84 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2008 και στο boinc ηδη ενα project αξιοποιει της nvidia gpus μετο cuda (αλλα μονο σε χ64 linux προς το παρον) με πολυ καλα αποτελεσματα.και αν θυμαμαι καλα οι επιδοσεις ενος QX quad μολις που ηταν συγκρισιμες με τις αντιστοιχες μιας...GF8400! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rock_H Αύγουστος 2, 2008 #85 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2008 Mια χαρά σε εμένα δίνει η 9800GTX ~6500 PPD (Points per day) και χωρίς να χάνει WU...Το ίδιο και η 8800GT με 5500 περίπου PPDVista 64bit Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Αύγουστος 2, 2008 #86 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2008 Μπορεις να δωσεις καποιο λινκ για τον client που χρησιμοποιεις και καποια σχετικα/χρησιμα tools(πχ monitoring) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rock_H Αύγουστος 2, 2008 #87 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2008 http://www.outofspecs.gr/forum/showthread.php?t=1020Εδώ θα βρεις τους clients για cpu-gpu συγκεντρωμένους Aπο Utilities βάλε το Fahmon, εγώ αυτό χρησιμοποιώ και είναι πολύ καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venisk Αύγουστος 15, 2008 #88 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2008 Κ εγώ μαζί με το thelab όμως πως βλέπουμε πόσα δίνει η κάρτα?Έχω την έκδοση folding για την gpu..2700 iter/sec είναι καλό folding?δεν ξέρω καν τι είναι το iter.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Αύγουστος 15, 2008 #89 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2008 Δεν βλεπω μεγαλη κινητικοτητα στην ομαδα "μας" (παιζει να ειμαι ο μονος που ασχολειται αυτη την περιοδο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Αύγουστος 18, 2008 #90 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2008 οχι μονο αυτην την περιοδο.Ειναι γενικοτερο το φαινομενο της αποχης απο τα DC projects λογω των αυξησεων της ΔΕΗ αλλα και της "πρασινης" μοδας.(Το οτι το 2λιτρα αυτοκινητα τους εκμπεμπουν σε ενα "γρηγορο" χλμ οσο CO2 θα εκανε το PC για κανα χρονο ειναι αλλη υποθεση βεβαια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis1416003167 Σεπτέμβριος 9, 2008 #91 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2008 Λεω να αφήσω τους 2.600.000 ποντους που εχω αλλου και να ερθω εδω Υπάρχει καπου κατι για sig?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Σεπτέμβριος 9, 2008 #92 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2008 Λεω να αφήσω τους 2.600.000 ποντους που εχω αλλου και να ερθω εδω "ΕΔΩ" δεν foldarει κανεις πια,κι εγω το παρατησα το αθλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nothingface0 Ιανουάριος 3, 2009 #93 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2009 Λεω να αφήσω τους 2.600.000 ποντους που εχω αλλου και να ερθω εδω Υπάρχει καπου κατι για sig?? sig??? πόντοι;;;; ποιό ειναι το νόημα του όλου πρότζεκτ πάλι;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChSin7 Ιούνιος 15, 2009 #94 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2009 Θα με βοηθήσεται σε κάτι που ρωτά φίλος ?Εχει 4πύρηνο και Palit 275GTX και θέλει να foldarei. Τρέχει το client για την nVidia και βλέπει 100% στην GPU και 25% στην CPU. Τα υπόλοιπα 3 cores "κάθονται". Γίνεται να κάνουν folding και αυτά τα 3 (CPU-fold) ?ευχαριστώ προκαταβολικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούνιος 15, 2009 #95 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2009 και σε μενα ο επεξεργαστης ξεκουραζεται και η 295 gtx 100% foldariiiiΚαποιος που να ξερει??? οχι οτι τρελενομαι το εχω σταματησει εδω και καιρο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavourdoukos Ιούλιος 22, 2009 #96 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2009 Ναι μπορεις να τρεξεις 4 διαφορετικα f@h αν εχεις 4 gpus.Googlare λιγο και γραψε "folding at home on multi gpu". Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιούλιος 22, 2009 #97 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2009 και εγω το παρατησα και δε νομιζω να ξαναασχοληθω. ποιο το νοημα? εχουν διπλωθει τοσες πρωτεινες, τοσα χρονια ασχολουνται, και ενα χειροπιαστο αποτελεσμα δεν ειδα.Σα μεθοδος προωθησης της δουλειας του πανεπιστημιου μου φαινεται πλεον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Φεβρουάριος 16, 2011 #98 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 Ενημερωτικα τα περισσοτερα λινκ απο την 1η σελιδα δεν ειναι λειτουργισιμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Μάϊος 2, 2011 #99 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2011 Ξερει κανεις τι παιζει πλεον? Εβαλα τον GPU2 (V6) client και μου πεταει μηνυμα πως δεν υποστηριζει την καρτα γραφικων (5870 με 11.4). Μεσα στο site κανει αναφορα και για καποιον V7 ως beta αλλα δεν το βρηκα πουθενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papas Μάρτιος 1, 2013 #100 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2013 Τι γινεται ρε παιδια εχει πεσει το team τελειως? Μονο εγω κανω πλεον? :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.