Seek & Find Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2009 Εχω ενα toshiba A200-1AX(PSAE6E) και ηθελα να του εγκαταστησω το knoppix gloria. Το θεμα ειναι οτι οταν φθανει στα παρτισιονς βλεπει ενα κενο σκληρο ενω ηδη υπαρχει ενα εχτ3 παρτιτιον. Με fdisk -l τα βλεπει κανονικα απο live mode αλλα οχι κατα την εγκατασταση ουτε και στο μανουαλ παρτισιονινγκ. υποθετω πως ειναι κατι αντιστοιχο με τα ΧΡ καθως και εκεινα τα βαζω με f6. Μπορει να γινει κατι;Σας ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Αύγουστος 1, 2009 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2009 υπήρχε ένα πρόβλημα με το ext3 και το Knoppix στο παρελθόνδιέγραψε το partition και δοκίμασε την εγκατάσταση στο unallocated space Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Αύγουστος 2, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2009 Το διεγραψα αλλα και παλι εχω no partitions found ενω υπαρχουν ηδη XP φορτωμενα επανω. Μπορω να κανω κατι να γινει dual boot; Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Αύγουστος 2, 2009 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2009 δεν μπορώ να βοηθήσω με το θέμα του partition, δεν έχω εμπειρία από liveCD μπορείς να διαλέξεις μια από τις πολλές διανομές που κυκλοφορούν (η οποία θα δει τους δίσκους σου με όποιο τρόπο και να είναι διαμορφωμένοι) και να κρατήσεις το Knoppix σαν liveCD ή rescue media.αυτός είναι και ο σκοπός του άλλωστε.αυτό το δίαβασες ; Some Background information about a Knoppix HD installKnoppix is designed & intended to be used as a GNU/Linux LiveCD and not a HD installed Linux distro. A HD installed Knoppix will give you a running GNU/Linux system but it is not easy to support or administrate and add/remove of software is complicated and is best left to GNU/Linux experts. Examples of such issues can be found in the Hdd Install / Debian / Apt forum. If you are a new user and not a GNU/Linux expert & want a HD installed system then skip the LiveCDs and go directly to a distro designed to be installed to a HD, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Αύγουστος 2, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2009 Φιλε ευχαριστω πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Αύγουστος 2, 2009 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2009 δεν κάνει τίποτα, μακάρι να μπορούσα να σε βοήθησω περισσότεροαν θες πραγματικά να το ψάξεις,δοκίμασε να τα περάσεις σε κάποιο εξωτερικό δίσκο ή προσπάθησε με άλλο liveCD Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Αύγουστος 2, 2009 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2009 Για δοκιμασε καποια αλλη διανομη.Εγω δουλευω το sidux (debian unstale),λογικα θα δει το δισκο σου και δουλευει και με ext4 για file system!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.