g_0x Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2009 Παιδιά ισχίει η επιδότηση για αγορα λάπτοπ και σε μεταπτυχιακούς φοιτητές;Οποιος ξέρει ας απαντήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardov Αύγουστος 9, 2009 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2009 Δεν νομίζω οτι ισχύει η επιδότηση για μεταπτυχιακούς φοιτητές. Εγώ που ρώτησα συμφοιτητές μου, δεν με ενημέρωσε κανείς θετικά για κάτι τέτοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Αύγουστος 9, 2009 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2009 από όσο ξέρω μόνο για προ-πτυχιακούς ήταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_0x Αύγουστος 9, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2009 χμμμμ....παει το ονειρο λοιπον για το νεο μου πισακι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Αύγουστος 9, 2009 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2009 Αν δουλεύεις σε κάποιο εργαστήριο σαν μεταπτυχιακός/διδακτορικός, το πιθανότερο είναι να σου αγοράσουν αυτοί laptop αν δεν έχεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.