jax7480 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2003 Απλα θελω να προτεινω το πλαισιο στο οποιο γραφουμε το κειμενο για το quick reply να εχει μεγαλυτερο υψος. Το μηκος πιστευω οτι ειναι αρκετα καλο. Ειναι λιγο εκνευριστικο να γραφεις μια μεγαλη απαντηση και να πρεπει να κανεις scrolling μεσα στο κειμενο σου.Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 16, 2003 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2003 Καλύτερα ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 16, 2003 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2003 Aυτη ειναι εξυπηρετηση.....χεχεχεχεThanks guys.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 16, 2003 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2003 Μπραβο και απο μενα. Φαινεται αρκετα καλο αν και το τωρα το εξερευνω. Πολυ καληκαι προσεγμενη δουλεια. συγχαρητηρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grlucifer Σεπτέμβριος 17, 2003 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2003 Πολυ προσεγμενο μεχρι στιγμης αν και παντα υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Σεπτέμβριος 17, 2003 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2003 Μπραβο, μπραβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intraspeed Σεπτέμβριος 17, 2003 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2003 Γειάς σας και από μένα.Σε γενικές γραμμές δείχνει καλό.Αλλά είναι αργό ? ή μου φαίνεται ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Σεπτέμβριος 17, 2003 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2003 Παιδια το συγκεκριμενο thread δεν αναφερεται σε εντυπωσεις σας απο το Lab.gr. Υπαρχει αναλογο thread στο οποιο αν θελετε μπορειτε να γραψετε την γνωμη σας σχετικα με το site. Ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 17, 2003 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2003 Originally posted by Intraspeed Γειάς σας και από μένα.Σε γενικές γραμμές δείχνει καλό.Αλλά είναι αργό ? ή μου φαίνεται ? Γεια χαρά, Καλώς ήλθες στο TheLab.Δεν νομίζω ότι είναι αργό, απλά γίνονται διάφορες μικροδιορθώσεις - μάλλον σε αυτό οφείλεται η όποια καθυστέρηση, αλλά έχει το θετικό ότι με τις διορθώσεις αυτές δεν "πέφτει" το site.Αν όντως επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο(ότι είναι αργό δλδ) θα φροντίσουμε να μεταφερθεί σε γρηγορότερο παροχέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Σεπτέμβριος 19, 2003 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2003 Ωραια δουλεια και αρκετα προσεγμενο!!!!Οσο για τις ταχυτητες πιστευω οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα ακομα και με 56κ που εχω(εκτος εξαιρεσεων οπως λεει και ο φιλτατος RootX) παει σφαιρα!!! Μπραβο!!! για δουμε για να δουμε!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.