Tsakonas Νοέμβριος 5, 2009 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2009 τωρα εχω μπροστα μου και διαβαζω αποφαση με την οποια καταδικαζεται δημοσιος υπαλληλος για ζημια που προκληθηκε απο λακκουβα στο αμαξι του και πεφτει καμπανα....σε περιπτωση στραβης μην καθεστε,κυνηγατε το,επιτηδες δεν διαδιδονται αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Φεβρουάριος 7, 2010 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2010 Ξεθάβω αυτό το θρεντ επειδή το ίδιο έπαθε ο αδελφός μου.Συγκεκριμένα εκινήτο σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης και ήθελε να στρίψει αριστερά σε δρόμο επίσης διπλής κατεύθυνσης. Όμως σε εκείνο το σημείο υπήρχε καθίζησης του οδοστρώματος, η οποία ήταν καλυμμένη με νερά από βροχή την προηγούμενη νύχτα και δε φαινόταν τίποτα. Το αποτέλεσμα ήταν ο αριστερός τροχός να πέσει μέσα σε βάθος τριάντα περίπου εκατοστών και να στραβώσουν τα πάντα ( ζάντα, αμορτισέρ, ψαλίδι, άκρο και σπάσιμο του spoiler του προφυλακτήρα). Το αυτοκίνητο ήταν ένα απλό VW POLO χιλίων κυβικών χωρίς να είναι χαμηλωμένο. Είναι το αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί καθημερινώς μαμά μου για τη δουλειά της. Η πρώτη δουλειά που του είπα να κάνει ήταν να καλέσει την Αστυνομία ώστε να γίνει καταγραφή του συμβάντος, όπως κι έγινε . Δεύτερη δουλειά ήταν να έρθει η οδική βοήθεια της ασφάλειας και να πάει το αυτοκίνητο στο συνεργείο για επισκευή.Η ερώτησή μου τώρα είναι η εξής:Πρέπει να έρθει ο πραγματογνώμονας της ασφαλιστικής μας να δει το αυτοκίνητο πριν την επισκευή ή να πω στα παιδιά (μηχανικοί αυτοκινήτων) να το φτιάξουν επειδή το χρειάζεται η μαμά μου σύντομα;Να σημειώσω ότι καλυπτόμαστε από νομική προστασία. Βέβαια σε επικοινωνία με την ίδια την ασφαλιστική μας είπε ότι ούτε πραγματογνώμονα θα στείλει ούτε η νομική προστασία ισχύει σε αυτή την περίπτωση.Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 8, 2010 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2010 Έχει ανοίξει ένας τάφρος στο Γέρακα πριν την ΕΚΟ στη Δουκίσσης Πλακεντίας εκεί που πας στην ταμπέλα "Γέρακας".Φίλος μου είπε έσπασε ένα αμορτισέρ, εγώ την απέφυγα προχθές κλείνοντας αυτόν που ήταν στην αριστερή λωρίδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Φεβρουάριος 9, 2010 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2010 Αυτο με τις λακούβες παραειναι ... , ειδικα αν ειναι και χαμηλωμένο το όχημα μπορεί η ζημιά να φτάσει απο 100δες ευρω σε μερικά χιλιάρικα ( ζαντα ψαλιδια αναρτηση προφυλακτήρας σπόιλερ κλπ ) Ασε που στην προσπάθεια να την αποφύγεις αντανακλαστικά μπορει να στουκάρεις - κλεισεις κανεναν αλλον κακομοιρη που δεν φταιει σε τπτ και αντε βγάλε ακρη με τις ασφάλειες μετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 9, 2010 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2010 Να σημειώσω ότι καλυπτόμαστε από νομική προστασία. Βέβαια σε επικοινωνία με την ίδια την ασφαλιστική μας είπε ότι ούτε πραγματογνώμονα θα στείλει ούτε η νομική προστασία ισχύει σε αυτή την περίπτωση. Υπάρχει όρος στο συμβόλαιο ? Αν όχι, πρώτο βήμα πάρε τους τηλ κ απαίτησε την κινητοποίηση τους, αν παλι δεν κανουν τπτ, στείλε τους ένα εξωδικο. Η εταιρία ασφάλισης ειναι απο τις μεγάλες/γνωστες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Φεβρουάριος 9, 2010 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2010 Στις εξαιρέσεις (δηλαδή περιπτώσεις που δεν ισχύει νομική προστασία) ΔΕΝ αναφέρει τίποτα για ζημιά από λακκούβα-κακοτεχνία δρόμου. Οπότε θεωρητικά ισχύει η νομική προστασία.Η ασφαλιστική είναι η Intersalonica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 9, 2010 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2010 Μηπως αναφερει κατι για δημοσιο-κλπ ? Αν οχι, καλυπτεσαι κανονικα και με τον νομο !Απλα θελει χρονο κ σωστο τροπο ομιλιας ωστε να καταλαβουν οτι εχεις σκοπο να το τραβηξεις πολυ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyper82 Φεβρουάριος 10, 2010 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2010 χαιρετε και απο'μενα!λοιπον,μολις μπηκα σπιτι,αφου εβαλα ρεζερβα στο αυτοκινητο!ας τα παρουμε απο την αρχη....οδηγουσα πριν 2 ωρες και περασα πανω απο μια καλυμενη απο νερα λακουβα.ευτυχως κραταγα το τιμονι και με τα 2 χερια και δεν μου εφυγε.συνεχισα ομως τον δρομο μου γιατι δεν ειδα κατι αλλοιδιαιτερο&μετα απο 800 μετρα στο περιπου,αφου εφτασα στον προοροσμο μου,ενιωσα να φευγει το τιμονι δεξια.παρκαρω&βλεπω τα δεξια ελαστικα σκασμενα!!!οπως καταλαβαινετε,δεν σταματισα στο σημειο του συμβαντος για να βγαλω φωτογραφια,ουτε αστυνομια πηρα,αλλακαι ουτε μπορω να παω με το αμαξι εκει για να κανω κατι απο αυτα.μπορω να κανω τιποτα κινησεις αυριο σχετικα με το θεμα?σας ευχαριστω προκαταβολικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Φεβρουάριος 10, 2010 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2010 Ναι, ξαναπάς εκεί. Τηλεφωνείς στην αστυνομία και βγάζεις φωτό. Τους λες ότι έγινε μόλις τώρα. Φωτό βγάζεις παρουσία της αστυνομίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.