Jump to content

Κονσόλα ή PC

Nikolai

Recommended Posts

Εχω ενα PC αλλα τωρα τελευταια σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το πουλησω για να παρω μια κονσόλα Οι χρησεις που κανω ειναι οι εξης ( me to PC) :

1) Σερφαρισμα στο ιντερνετ ,youtube klp

2) Τόρεντς

3) Γενικότερα games kai ειδικότερα World of warcraft

Με την αγορά μιας κονσόλας δεν θα με νοίάζουν αλλα παιχνιδια που βγαινουν στο πισι διοτι θα βγαινουν και στην κονσολα αρκετα ενδιαφεροντα παιχνιδια αλλα ρε παιδια αφου γινεται να χωσουμε Λινουξ στις κονσολες Xbox360 k Ps3 μηπως γινεται να παιζουμε και WOW ? ( εχουν ηδη καταφερουν να το τρεξουν σε Λινουξ αλλα για κονσολα δεν ξερω )

Αυτα....

Πάρε ένα PC κι ένα χειριστήριο για games, πολλά πράγματα θέλεις για μία κονσόλα, θα σε παιδέψει ενώ το PC είναι για όλες αυτές τις δουλειές και πολλές περισσότερες..

η κονσολα ειναι παντα ενα προσθετο...ετσι και αλλιως αυτα που λες για να τα κανεις στην κονσολα χρειαζεσαι εναν υπολογιστη...μην πουλας τον υπολογιστη.σιγουρα σε μια κονσολα θα μπορεις να παιζεις παιχνιδια σε τελειως διαφορετικο επιπεδο και πραγματικα αξιζει..αλλα χωρις υπολογιστη?που πας?αν θες παρε μια κονσολα και κρατα και τον υπολογιστη.το xbox κανει μονο 180 ευρω...

Ειναι σαν να συγκρίνεις πορτοκαλια με μπανανες :haha: ο υπολογιστής χρειάζεται ανεξάρτητα απο την κονσόλα...το Play 3 έχει Linux απο μόνο του:snap:τώρα το πσ θα σε ικανοποιησεί στα παιχνίδια το πολύ μεχρι 4 χρόνια ενώ τα παιχνίδια π βγαίνουν για κονσόλες είναι φτιάγμενα για να μν χρείαζεται αναβαθμίσεις..σουπες-πουπες...εγω θα συμφωνήσω με τον τσάκαλο απο πάνω και θα σε πώ να κρατήσεις το πσ μιας και είναι απαραίτητο και να έχεις για παιχνίδια ενα Play ή ενα xbox 360 το wow είναι πλ ελαφρύ και μπορείς να το παίζεις σχεδόν σε οποιονδηποτε η/υ τεσπα προτείνω Play 3 αν και έχω xbox 360.:TD:αλλά περίμενε λίγο γτ θα κατέβουν οι τιμές αρκετά και θα το πουλάνε με το κιλό:jump:

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες...το pc το κρατάς μιας και κάνεις ένα σωρό δουλείες τις οποιές δν θα καταφέρεις με μια κονσόλα...έτσι αν χρειάστει αγοράζεις ένα XBOX τώρα ή περιμένεις και με το πέσιμο των τιμών τσιμπάς ένα Playstation 3...

Και εγώ είμαι της άποψης υπέρ τον pc

Απλά μπορείς να κάνεις πολύ περισσότερα από μια κονσόλα

Και αν με ρωτούσες τι κονσόλα xbox και τα μυαλά στο μπλέντερ

Μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα με το ρημάδι. εγώ έχω λογισμικό επάνω του και τραβώ τα παιχνίδια από το τοπικό δίκτυο που τα έχω σε image.

Αν πάλι γουστάρεις χαβαλέ με την παρέα αλλά και μόνος ένα Wii θα σε πάει σε άλλη διάσταση

Είναι όντος μια ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΗ στο box και στο τένις παραδίδω μαθήματα

χαχαχαχαχαχαχα

:jump::jump::jump:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.