Nikolai Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2009 Ότι λέει ο τίτλος . (( ***μπιπμ*** το κερατο μου πως κανω δημιοσκοπιση ??)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούλιος 30, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2009 εγω τα εχω λιωσει! ολα τα εχω!! :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolai Ιούλιος 30, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2009 ετσι ρε μαγκα μπορω να δω το ιδιο επεισοδιο 2-3 φορες και καθε μερα βλεπω στο σταρ αντε να ξεκινησει η νεα σεζον !!! ( Επισης εγω και ο JohsonBG θελουμε να αγορασουμε το Chevrolet Impala 67' ) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούλιος 30, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2009 Βλέπετε ακόμα STAR? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούλιος 30, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2009 Moi, αλλα φυσικα οχι απο το star. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούλιος 30, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2009 /raises hand βασικα ειναι ο μονος λογος που βλεπω TV σπιτι αν εξαιρεσουμε και το εξισου πολυ καλο eleventh hour, επειδη ομως πρεπει να περιορισω το ξενυχτι απο σεπτεμβρη και οι ωρες του star δεν βοηθανε καθολου, με βλεπω να τσιμπαω την τριτη season σε bluray και να τα βλεπω στην hdtv στο σαλονι οποτε με βολευει, τοσο καιρο με 14αρα CRT στο υπνοδωματιο και ακουστικα την βγαζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsonb Ιούλιος 30, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2009 Τα χω λιώσει όλα και εγώ εδώ και καιρό με τον νίκο. Κόλλησα και τον Hydra Paranormalιτιδα και άλλους τόσους. ΦΟΒΕΡΗ σειρά μιλάμε,παίρνω μεγάλη tv σε λίγο,ps3,και παίρνω όλες τις season.Νομίζω μόνο η 3 έχει βγει σε blu-ray αλλά ακόμα και από dvd υδρώνεις,δεν αντέχεις,πώρωση τρελή! Έχω πωρώσει και όλας όπως τα λέει ο νίκος,θέλουμε impala 67 και βόλτες σε εγκαταλειμμένα ψυχιατρίαΦτηνό το impala ειδικά USA αλλά εδώ θα μας... για να το έχουμε. Τώρα βλέπω ξανά τα ίδια απ'το σταρ αν και έχω δει μέχρι την τελευταία σεζόν που έχει παιχτεί,προτελευταίο επεισόδιο νομίζω ή το 3 από το τέλος,αλλά δεν τα βλέπω τα άλλα γιατί χρειάζομαι υπομονή δεν λέει στην 22άρα.:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Ιούλιος 31, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2009 Πολύ καλή σειρά. Και με τις ροκιές της !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Αύγουστος 5, 2009 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2009 I do i do i do Όλες τις season αλλα όχι απο το Star :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
theovaz Αύγουστος 9, 2009 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2009 Me too :neo: (όχι απ'την tv βέβαια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Αύγουστος 9, 2009 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2009 To ξεκίνησα την προηγούμενη εβδομάδα που ήμουν άρρωστος και κολησα. Πολύ ωραία και αρκετά πρωτότυπη σειρά. Πολύ καλό χιούμορ, ωραία εφέ και καταπληκτικό soundtrack. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.