Whitelighter Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2009 Λοιπόν, βροντάει έξω και πρόσφατα πήρα καινούριο Η/Υ και δε θέλω να πάθει τίποτε. Θα παρακαλούσα να μου κάνετε κάποιες προτάσεις για UPS (έως 60€) από e-shop κατά προτίμηση. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitelighter Αύγουστος 9, 2009 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2009 Καμία πρόταση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 10, 2009 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2009 Για αρχη πες μας τι υπολογιστη εχεις παρει ωστε να υπολογισουμε στο περιπου την καταναλωση. Επισης 60€ για UPS....δεν υπαρχουν και πολλες επιλογες. 57€ εχει το πιο φθηνο στο e-shop και το αμεσως επομενο εχει 62. Αρα μια επιλογη εχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milkou Αύγουστος 10, 2009 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2009 Λοιπόν...Δεν θα κάνω πρόταση αλλά θα δώσω ένα παράδειγμα προς αποφυγήν...Όσα ups έχουν ανεμιστήρα μικρότερο των 80mm (βρουουουουμμμ)....Εκτός αν είσαι διατεθειμένος να κάνεις μονταρισματά όπως εγώ στο Accupower μου...Κατά τα άλλα APC rules... Αλλά με αυτό το budget αδύνατον...Καλό θα ήταν να βάλεις το χέρι λίγο πιο βαθιά στην τσέπη... Αξίζει για ένα UPS... Το PC μου το χω από το 2005 και δεν έχει εμφανίσει ακόμα σημάδια γήρανσης παρόλο που δουλεύει κατά μέσο όρο 8 ώρες την μέρα κάθε μέρα. Το παλαιότερο που είχα, χωρίς ups, μετά από τέσσερα χρόνια και σε περίοδο ενός μηνός κάηκαν διαδοχικά τα πάντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.