Jump to content

Προτάσεις για UPS

Whitelighter

Recommended Posts

Λοιπόν, βροντάει έξω και πρόσφατα πήρα καινούριο Η/Υ και δε θέλω να πάθει τίποτε.

Θα παρακαλούσα να μου κάνετε κάποιες προτάσεις για UPS (έως 60€) από e-shop κατά προτίμηση.

Ευχαριστώ προκαταβολικά. :)

• 2 weeks later...

Για αρχη πες μας τι υπολογιστη εχεις παρει ωστε να υπολογισουμε στο περιπου την καταναλωση. Επισης 60€ για UPS....δεν υπαρχουν και πολλες επιλογες. 57€ εχει το πιο φθηνο στο e-shop και το αμεσως επομενο εχει 62. Αρα μια επιλογη εχεις.

Λοιπόν...

Δεν θα κάνω πρόταση αλλά θα δώσω ένα παράδειγμα προς αποφυγήν...

Όσα ups έχουν ανεμιστήρα μικρότερο των 80mm (βρουουουουμμμ)....

Εκτός αν είσαι διατεθειμένος να κάνεις μονταρισματά όπως εγώ στο Accupower μου...

Κατά τα άλλα APC rules... Αλλά με αυτό το budget αδύνατον...

Καλό θα ήταν να βάλεις το χέρι λίγο πιο βαθιά στην τσέπη... Αξίζει για ένα UPS...

Το PC μου το χω από το 2005 και δεν έχει εμφανίσει ακόμα σημάδια γήρανσης παρόλο που δουλεύει κατά μέσο όρο 8 ώρες την μέρα κάθε μέρα. Το παλαιότερο που είχα, χωρίς ups, μετά από τέσσερα χρόνια και σε περίοδο ενός μηνός κάηκαν διαδοχικά τα πάντα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.