hurry-o Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2009 Καλησπέρα καταρχάς σε όλα τα μέλη του φόρουμ.Μιάς κ εχω χρόνο τώρα το καλοκαίρι,σκέφτομαι να βάλω LINUX σε ένα partition να πειραματιστώ.Το θέμα είναι οτι δεν ξέρω ποιά έκδοση να βάλω ubuntu,phedora δεν ξέρω ποιες άλλες εκδόσεις υπάρχουν..Για να σας κατατοπίσω τι περίπου θέλω να κάνω με τον η/υ surfing,downloading,programing c++ και java κυρίως και καμιά ταινεία/σειρά.Ποιά εκδοση θα μου προτείνατε?Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Ιούλιος 29, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2009 Ξεκίνα με το ubuntu είναι η πιο φιλική για νέους χρήστες.Και πειραματίσου-ψήσου πάνω σε αυτή όσο περισσότερο μπορείς,και μελλοντικά ίσως περάσεις σε κάποια άλλη διαφορετικής φιλοσοφίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Ιούλιος 29, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2009 καταρχας καλως ορισες στο forum.αυτα που αναφερεις δεν ειναι εκδοσεις αλλα διανομεςτο καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να κατεβασεις2-3 live cd και να τα τρεξεις,και βλεπεις ποιο σου ταιριαζει καλυτερατο ubuntu παντος ειναι πολυ ευχρηστο για αρχαριουςεπισις μπορεις να παρεις αυτο το testπου θα σου προτείνει καποιες διανομες αναλογα με τις προτιμησεις σουελπιζω να βοήθησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιούλιος 29, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2009 Για να μην μπεις στην διαδικασία διαφορετικών partition, αλλά και για να είσαι ευέλικτος όταν χρειάζεται και να πατάς σε ένα σύστημα που ξέρεις, θα συο πρότεινα να χρησιμοποιήσεις το VirtualBox και να κάνεις την εγκατάσταση του linux μέσα από τα windows... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurry-o Ιούλιος 29, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2009 Ευχαριστω πολύ παιδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Ιούλιος 29, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2009 Αν εχεις ορεξη νσ σσχοληθεις μπορεις να ριξει και μια ματια στο sidux.Δεν ειναι το πιο ευκολο για ενα αρχαριο αλλα εχει πολλα script ,και κανει πολλες δουλειες αυτοματα μεσω αυτων!!! Υπαρχει και Ελληνικο community!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.