alex_000 Σεπτέμβριος 28, 2003 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2003 Kαθε σιτε που σεβεται τον εαυτό πρεπει να εχει εναν sticky οδηγο για o/c. Αυτός εδω ειναι μια χαρα.. Μου αρεσε που εχει τα ονόματα των εντολών στο bios για καθε μητρική. Nice touch...βραβο soki Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Σεπτέμβριος 28, 2003 Author #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2003 Thanx Alex, σκεφτομαι να κανω update και με ενα παραδειγμα με AMD γιατι εκει μπορουμε να αλλαζουμε και τον πολλαπλασιαστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Οκτώβριος 5, 2003 Author #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2003 Version 2.0 ready. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OverFlow Οκτώβριος 5, 2003 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2003 Μπραβο και απο μενα Soki και καλη συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BillyVan Οκτώβριος 6, 2003 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2003 συμφωνω με τον alexκαι εκτυπωση απο τους αρρωστουςκαι σε λιγες ωρες απ εξω νερακι να το λεμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingrim Οκτώβριος 6, 2003 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2003 BRAVO SOKI ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Δεκέμβριος 9, 2003 Author #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2003 Συντομα, version 3.0 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Δεκέμβριος 9, 2003 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2003 Ωραιότατος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Δεκέμβριος 10, 2003 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2003 Ωραιος o sokiνα σε ρωτησω κατιειναι ιδιο με το προηγουμενο που δημοσιευσες στο pc****????κανει για να πειραματιστουμε σε π3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Δεκέμβριος 10, 2003 Author #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2003 Nαι ιδιος ειναι με αυτον του pctech(γιατι βαζεις αστερακια?), αλλα εδω τον εχω προχωρησει ακομα παραπερα. Μπορεις να πειραματιστεις και σε p3 αν ξερεις τα βασικα, η φιλοσοφια ειναι ιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Δεκέμβριος 10, 2003 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2003 ε τα βασικα δεν λες εσυ?τι εννοεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Δεκέμβριος 15, 2003 #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2003 Πολυ καλό ο οδηγος... Τι κάθομαι και διαβάζω άλλες βλακειες σε ξένη γλώσσα... Αρε SOKI σωτήραααα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ligm3nos Ιανουάριος 17, 2004 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2004 soki ΚΟΡΥΦΕΟΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιανουάριος 17, 2004 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2004 πο πο ξεσκιστηκα στα copy paste ,να σαι καλα παικτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Ιανουάριος 18, 2004 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2004 ωραιος σοκι.πολυ καλος ο οδηγος! :flower: παρε ενα λουλουδι απο εμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rantanplan Φεβρουάριος 7, 2004 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2004 να πωωω άσχετο με τον οδηγό ωστόσο μην ανοίγω καινούρια θρετνς χωρίς λόγορώτησα ένα φίλο για το over clocking και μου απάντησε (εν πάσει περιπτώσει αυτό κατάλαβα) ότι με το να τρενάρεις το μηχάνημα για μεγαλύτερες αποδόσεις ταχύτητας όταν αργότερα θα σου εμφανίσει το σύστημα προβλήματα στη λειτουργία του ..θα αναρωτιέσαι γιατί..τέσπα εγώ απλά θέλω να ρωτήσω τι αρνητικό βρίσκετε αν βρίσκετε στο over clocking..και εν τέλει ποιά η χρηστικότητά του..γυρνάει μετά πίσω μπούμερανγκ;;: wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Φεβρουάριος 8, 2004 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2004 Το overclocking είναι αυτοσκοπός κανένας δεν το κάνει μόνο για να κερδίσει σε επιδώσεις. Είναι η αναζήτηση των ορίων του Hardware που βασανίζει κάθε ανήσυχο χρήστη σχεδόν πάντα υπάρχουν συνέπειες Συγχαρητήρια κι από εμένα για την αναλυτικότατη δουλειά σου :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Φεβρουάριος 8, 2004 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2004 Το overclocking είναι ζωή.. και η ζωή είναι refresh.. και το refresh το F5.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rantanplan Φεβρουάριος 8, 2004 #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2004 ok κατάλαβα..το overclocking ειναι αυτοσκοπός, ωστόσο κανείς δεν το κάνει μόνο για να κερδίσει επιδόσεις.. και είναι και ζωή!! ..ενδιαφέρον από κοινωνιολογικής απόψεως...για συνεχίστε..(αρχίζω να νιώθω σαν το Φρόϋντ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Φεβρουάριος 8, 2004 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2004 Εχω ορισμενες αποριες σχετικα με τον οδηγο σου.Καταρχας εμενα που ο επεξεργαστης ειναι κλειδωμενος πως θα κατεβασω τον πολλαπλασιαστη του επεξεργαστη ετσι ωστε να παω το FSB 200 για να δουλεψει 1:1 με τις μνημες??Και σε περιπτωση που ειναι ξεκλειδωτος οταν ανεβασω το FSB 200 απο 133 που δουλευει εμενα default, δε θα κολλησουν ολα?Και κατι ακομα το memtest 86 ειναι μονο για Intel?Γιατι σε εμενα δε δουλευει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.