Jump to content

Καλοριζικο παιδια και μπραβο

Shidokanjohn

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

οκ για να τα δουμε ενα-ενα

σε ποιο σημειο ακριως κατακρινα την σελιδα;

μπορει καποιος να διακρινει τι ειναι η κακια και τι ειναι μια πρoσωπικη αποψη;

απλα αναφερα οτι μου φαινεται ιδιο (εξακολουθω να το θεωρω ιδιο με το pctech, σε αντιθεση με το insomnia που διαφερει)

τι να κανω ειναι η αποψη μου, δεν σε αρχισα να σου λεω ποσο κακο κανεις για αυτο που εφτιαξες, εγω ειπα ¨συγχαρητηρια για την προσπαθεια καλη αρχη¨,δεν ζητησα τον λογο που το φτιαξατε, σιγουρα η εμπειρια απο κατι τετοιο δινει ποντους και επαγγελματικα (και οποιος δεν μπορει να καταλαβει αυτο λυπαμαι αλλα θα το βρειτε μπροστα σας αυτο, δεν μπορουν να φτιαξουν και να διαχειριστουν ολοι μια σελιδα και ενα φορουμ)

λυπαμαι ειλικρινα που το θεωρησες κακοβουλο ποστ αλλα δεν μπορω (και δεν θα κανω) τιποτα για να σε πεισω

προσπαθησε ομως λιγο να μην γραφετε τοσο επιθετικα εσυ και ο djd, δεν σε κυνηγαει ολος ο πλανητης να σου κλεισει την σελιδα, ημαρτον πια

φιλικα ο ¨κακος ελληναρας¨ :)

Originally posted by Suedehead

ΑΛΛΑ απο το μηδεν (ουτε 15 μερες δεν ειμαστε on line) να βλεπω ενα post :

σαν αυτο, με κανει να φοβαμαι τους ελληνες. Που ειναι το κατακριτεο να υπαρχουν 2,3,4 και 10 sites και (εχει βγει και η αποφαση ηδη με μολις λιγες μερες λειτουργιας)

spin

snip

Originally posted by orck on 25-09-2003 at 23:20

δεν μπορουν να φτιαξουν και να διαχειριστουν ολοι μια σελιδα και ενα φορουμ

Μη το λες. Αν ρίξεις μια ματιά στα favorites του explorer σου -hint: μην πας μακριά, κοίτα τα ελληνικά site που επισκέπτεσαι συχνά- θα δεις τη θέωρία σου να καταρρέει. Δυστυχώς, αποδεικνύεται περίτρανα ότι όσο μπούρτζος και να είναι κάποιος, μπορεί τη σήμερον ημέρα να διατηρήσει site...

Originally posted by orck

προσπαθησε ομως λιγο να μην γραφετε τοσο επιθετικα εσυ και ο djd, δεν σε κυνηγαει ολος ο πλανητης να σου κλεισει την σελιδα, ημαρτον πια

Τα εχεις μπλεξει , λιγο αλλα δεν περαζει.That is a flip side corner , η στα ελληνικα το νομισμα εχει και αλλη οψη.Ολα τα περιμενα να τα ακουσω αυτο οχι....

Originally posted by Fireblade

Μη το λες. Αν ρίξεις μια ματιά στα favorites του explorer σου -hint: μην πας μακριά, κοίτα τα ελληνικά site που επισκέπτεσαι συχνά- θα δεις τη θέωρία σου να καταρρέει. Δυστυχώς, αποδεικνύεται περίτρανα ότι όσο μπούρτζος και να είναι κάποιος, μπορεί τη σήμερον ημέρα να διατηρήσει site...

Και εγω νομιζα οτι ακομα και στα favotites πεφτει λογοκρισια για αλλα φορουμ....

Originally posted by orck on 25-09-2003 at 23:20

οκ για να τα δουμε ενα-ενα

σε ποιο σημειο ακριως κατακρινα την σελιδα;

μπορει καποιος να διακρινει τι ειναι η κακια και τι ειναι μια πρoσωπικη αποψη;

απλα αναφερα οτι μου φαινεται ιδιο (εξακολουθω να το θεωρω ιδιο με το pctech, σε αντιθεση με το insomnia που διαφερει)

τι να κανω ειναι η αποψη μου, δεν σε αρχισα να σου λεω ποσο κακο κανεις για αυτο που εφτιαξες, εγω ειπα ¨συγχαρητηρια για την προσπαθεια καλη αρχη¨,δεν ζητησα τον λογο που το φτιαξατε, σιγουρα η εμπειρια απο κατι τετοιο δινει ποντους και επαγγελματικα (και οποιος δεν μπορει να καταλαβει αυτο λυπαμαι αλλα θα το βρειτε μπροστα σας αυτο, δεν μπορουν να φτιαξουν και να διαχειριστουν ολοι μια σελιδα και ενα φορουμ)

λυπαμαι ειλικρινα που το θεωρησες κακοβουλο ποστ αλλα δεν μπορω (και δεν θα κανω) τιποτα για να σε πεισω

Έχουμε υποχρέωση να υπερασπιστούμε όλοι το δικαίωμα σου να έχεις άποψη. Όμως θα σου πω ένα παράδειγμα. Έρχεται ένας φίλος σου, γνωστός σου αν θέλεις, με καινούριο αυτοκίνητο η μηχανάκι. Είναι κομψό να του πεις την άποψη σου εάν αυτή είναι έστω και ελάχιστα επικριτική; Πες του συγχαρητήρια και του τα ρίχνεις μετά το δεύτερο σέρβις.

• 3 weeks later...
  • 1 year later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.