Shidokanjohn Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2003 Καλοριζικο παιδια και μπραβο για την εμφανιση του φορουμ Ευχομαι στους δημιουργους του καλο δυναμη και κουραγιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 15, 2003 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2003 Να είσαι καλά shido...Εδώ που τα λέμε, οι φίλοι είναι που μας μπρίζωναν περισσότερο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Σεπτέμβριος 15, 2003 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2003 thats true...welcome shido Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Σεπτέμβριος 15, 2003 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2003 It's sleek, it's fast, it's furious... A job well done! Συγχαρητήρια παιδιά, συνεχίστε έτσι και καλύτερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Σεπτέμβριος 15, 2003 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2003 Συγχαρητηρια και απο μενα στη νεα σας αυτη προσπαθεια η οποια ειμαι σιγουρος οτι θα εχει απολυτη επιτυχια...!!!Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σε ολους σας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Σεπτέμβριος 15, 2003 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2003 Καλορίζικο και απο τον LL_NEO παιδιά. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 15, 2003 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2003 έχω πάθει πλάκα, πάρα πολύ καλό !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 15, 2003 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2003 Πολυ καλη δουλεια,υπεροχα smilies:confused: :alien: :...: :toomuchne :whistling :sick: :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 16, 2003 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2003 Τα συγχαρητηρια και απο μενα.Πολυ ομορφο παιδια. Θυμιζει κατι απο xtreme.....αλλα ειναι πιο οργανωμενο και ιδιαιτερα συμμαζεμενο.... Keep up the good work.... και καλη συνεχεια .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Σεπτέμβριος 16, 2003 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2003 Καλημέρα και ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Σεπτέμβριος 16, 2003 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2003 Πολύ καλό παιδιά, μπράβο! μου αρέσει ο τρόπος λειτουργίας του και η γραφιστική του ! Φαινεται να έχει φτιαχτει με μεράκι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Σεπτέμβριος 16, 2003 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2003 It's a deal about a site-foroum i can not refuse.....Πολυ καλη δουλεια παιδια..Το μερακι και η σχολαστικοτητα για αλλη μια φορα φανηκαν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireblade Σεπτέμβριος 16, 2003 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2003 Έξοχο παίδες. Φοβερή και μερακλίδικη δουλειά. Εύχομαι ό,τι καλύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Σεπτέμβριος 16, 2003 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2003 Παιδες...ΤΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ..... :alien: Συγχαρητήρια και καλή αρχή...Τι reviews ειναι αυτά ωρε παλουκάρια???Input...πολύ input...:nuke: (Johnny-5 has spoken...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Σεπτέμβριος 16, 2003 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2003 Καλορίζικο και απο μένα παιδιά Πολύ προσεγμένο Και ακόμα καλύτερα στο μέλον Αντε να ξεκολήσεις απο το πισί τωρα................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grlucifer Σεπτέμβριος 17, 2003 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2003 Γιατι κατι μου λεει οτι μαλλον θα με σκισει ο ΟΤΕ στο τελος του μηνα? Καλοριζικο και καλη ευκολια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Σεπτέμβριος 19, 2003 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2003 Να 'μαι κι εγώ λοιπόν εδώ. Να ευχηθώ και εγώ λοιπόν ...ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ ΡΕΕΕΕΕΕ.....Μπράβο ρε παίδες... Πολύ καλή δουλειά. Και ευχαριστώ προκαταβολικά για όλες τις γνώσεις, γνώμες και προτάσεις που θα λάβω από εδώ μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 19, 2003 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2003 Originally posted by apotsi Να 'μαι κι εγώ λοιπόν εδώ. Να ευχηθώ και εγώ λοιπόν ... ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ ΡΕΕΕΕΕΕ..... Μπράβο ρε παίδες... Πολύ καλή δουλειά. Ευχαριστούμε και καλώς ήρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
BillyVan Σεπτέμβριος 19, 2003 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2003 Να μαστε και εδω......ωραια πραματα.....σιδερενιοι και απο μενα και ευχομαι να γινουν οι στοχοι σας πραγματικοτητα.Εδω ειμαστε αν χρειαστει κατι.Απο Θεσ/νικη φιλικαΒασιλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Σεπτέμβριος 19, 2003 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2003 Το πρώτο μου ποστ και μένα στο forum. Πολύ καλό παιδιά. ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!!Όλοι μαζί για μια καλύτερη Ελλάδα (ούπς μπερδεύτικά......)Για ότι θέλετε είμαι παρών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.