g_0x Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2009 Λοιπον. 1)Μετά απο ένα ωραιότατο ρεσταρτ του λαπτοπ (ειχα 2-3 μερες να το κανω) παω να επανεκκινήσω τον firefox Και μου βγάζει το εξής μήνυμα που λέει με λίγα λόγια οτι o forefox λειτουργεί αλλά δεν ανταποκρίνεται. Και πως πρέπει να τον κάνω ρεσταρτ για να μπορέσω να τον δουλέψω.2) έπειτα απο αυτό και μετά απο διάφορα ρεσταρτ του πισι τιποτε. Τα ίδια. 3) βάζω chrome Και προσπαθώ να περάσω τα αγαπημένα κτλ αλλά μου λέει πως ο firefox λειτουργεί.4) απεγκαθηστώ τον firefox όμως τότε ο chrome δεν μου τον δείχνει στα options για να κανω Import. 5) δε μου αρέσει ο chrome. Ξέρει κανείς πως μπορώ να εμφανίσω καρτέλες με αγαπημένα, εργαλεία κλπ στο πάνω μέρος;Και η γκαντεμιά είναι πως πήγα να κάνω φορματ και το dvdrom κλασικά έχει χαλάσει εδώ και καιρό...
kostasdriver Ιούλιος 28, 2009 #2 Ιούλιος 28, 2009 Ξανακανε μια εγκατασταση τον firefox να δεις αν στρωσει, εγω βασηκα εχω τον opera περασε τον μια να δεις αν σου αρεσει μπαινουν κ καρτελες κ ολα κ ειναι πολυ γρηγορος!
g_0x Ιούλιος 29, 2009 Author #3 Ιούλιος 29, 2009 εγκατασταση τον ξαναεκανα μα τα προβληματα παραμενουν ιδια...
Alexgk Ιούλιος 29, 2009 #4 Ιούλιος 29, 2009 Ο σκληρός σου δεν έχει recovery partition για να κάνεις από εκεί format;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.