Jump to content

Προβλημα με ΧΡ και firefox

g_0x

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον.

1)Μετά απο ένα ωραιότατο ρεσταρτ του λαπτοπ (ειχα 2-3 μερες να το κανω) παω να επανεκκινήσω τον firefox Και μου βγάζει το εξής μήνυμα που λέει με λίγα λόγια οτι o forefox λειτουργεί αλλά δεν ανταποκρίνεται. Και πως πρέπει να τον κάνω ρεσταρτ για να μπορέσω να τον δουλέψω.

2) έπειτα απο αυτό και μετά απο διάφορα ρεσταρτ του πισι τιποτε. Τα ίδια.

3) βάζω chrome Και προσπαθώ να περάσω τα αγαπημένα κτλ αλλά μου λέει πως ο firefox λειτουργεί.

4) απεγκαθηστώ τον firefox όμως τότε ο chrome δεν μου τον δείχνει στα options για να κανω Import.

5) δε μου αρέσει ο chrome. Ξέρει κανείς πως μπορώ να εμφανίσω καρτέλες με αγαπημένα, εργαλεία κλπ στο πάνω μέρος;

Και η γκαντεμιά είναι πως πήγα να κάνω φορματ και το dvdrom κλασικά έχει χαλάσει εδώ και καιρό...

Ξανακανε μια εγκατασταση τον firefox να δεις αν στρωσει, εγω βασηκα εχω τον opera περασε τον μια να δεις αν σου αρεσει μπαινουν κ καρτελες κ ολα κ ειναι πολυ γρηγορος!

εγκατασταση τον ξαναεκανα μα τα προβληματα παραμενουν ιδια...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.