Jump to content

Διακοπτης για Power On

Rez7nor

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μου χαλασε ο διακοπτης εκινησης απο το cosmos υπαρχει κατι στο εμποριο για να μπορω να τον αντικαταστησω η κανενα mod που να το συνδεσω με την μητρικη?

Το έχω ακούσει από πάρα πολλούς να το έχουν πάθει με το touch κουμπάκι που έχει. Εγώ θα έλεγα αν δεν το έχεις κάνει ήδη, να το πας πίσω από εκεί που το πήρες γιατί λογικά είναι μέσα στην εγγύηση. Μπορείς και κατευθείαν από την coolermaster να το ζητήσεις.

Το κουτι το ειχα παρει απο το multirama δεν μπορω να το παω πισω επειδη εχω κανει πολλα στο κουτι και δεν ειναι για αντικατασταση απο την coolermaster πως το ζηταω?

Από το tech support στο site. Στείλε ερώτηση σχετικά με το θέμα αυτό και θα σου απαντήσουν. (Εννοείται ότι δεν αναφερόμεθα σε θέματα όπως case modding...:whistle2:)

Συνηθως καποια επαφη χαλαει

ο διακοπτης ειναι εξαιρετικα απλος για να παθει κατι μη επισκευασιμο

εαν δεν βαριεσαι

ξεβιδωσε το πανελ των διακοπτων και τσεκαρε οτι ειναι ολα κουμπωμενα στη θεση τους

εναλλακτικα με 2€ (κι εως 20€/ανα Βutton) παιρνεις δυο απλα μπουτον

απο καταστημα ηλεκτρονικων

και τα προσαρμοζεις σε ενα 5,25 bay cover Και εχεις reset & PWR ακριβως οπως τα θες

εαν εχεις cosmos s

εχεις συνδεσει το μωβ-κιτρινο καλωδιο στον ανταπτορα του 24πινου που ερχεται με το κουτι?

εαν εχεις cosmos απλο

τοτε πιθανοτατα εχει λασκαρει καποιο απο τα πινακια των δυο καλωδιων

ειτε απο τη μερια του molex που καταληγει στη μητρικη

ειτε πανω στον διακοπτη τον ιδιο

Με το smart connector της μητρικης παλι δεν δουλευει ευχομαι να μην εχει προβλημα η μητρικη :computer: εκτος αν θελει καμια ρυθμιση στο bios εναλακτικα θα κοιταξω αν μπορω να ανοιγω τον υπολογιστη απο το πληκτρολογιο

εαν εχεις cosmos s

εχεις συνδεσει το μωβ-κιτρινο καλωδιο στον ανταπτορα του 24πινου που ερχεται με το κουτι?

εαν εχεις cosmos απλο

τοτε πιθανοτατα εχει λασκαρει καποιο απο τα πινακια των δυο καλωδιων

ειτε απο τη μερια του molex που καταληγει στη μητρικη

ειτε πανω στον διακοπτη τον ιδιο

Εχω το s συνδεσα τον ανταπτορα και ο υπολογιστης ξεκιναει και μετα απο 2 δευτερολεπτα σβυνει :help:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.