Jump to content

HDD erase , plz

kuza

Recommended Posts

Δεν καταλαβαινω τι σχεση εχουν οι raid drivers, το sanitary erase τρεχτο σε κονσολα(cmd) και σου βγαζει λιστα με τους δισκους.

μου βγαζει

C:\>sanitary_erase.exe

Select [99] :

Το αλλο που ρωταω ειναι ασχετο με αυτο, απλος, οταν κανω erase στο ενα SSD, μετα θα κανω raid 0.Και ρωταω αν γινεται γτ δν εχω οδηγο floppy.

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply
Δεν σου βγαζει λιστα με τους δισκους???? π.χ.

C:\>sanitary_erase.exe

drive 0

serial = WD-WXEZ06225320

firmware revision = 04.01G04

model number = WDC WD1600BEVS-00RST0

type = hard disk

size = 312581808 sectors (149.1GB)

has partition table

Select [99] :

μπηκα απο τον SSD, και ολα πηγαν καλα.:fun:

τωρα ρωταω μπορω να κανω εκεινο που σου εδειξα παραπανω επειδη δν εχω δισκετα?

nlite για xp, vlite για vista και ενσωματωνεις τους drivers και τελιωσες. Δεν εχει σχεση ο οδηγος για bootable usb με τους drivers κατα το installation(σε vista διαβαζεις κατεθειαν απο usb stick αλλωστε).

nlite για xp, vlite για vista και ενσωματωνεις τους drivers και τελιωσες. Δεν εχει σχεση ο οδηγος για bootable usb με τους drivers κατα το installation(σε vista διαβαζεις κατεθειαν απο usb stick αλλωστε).

και μια τελεταια ερωτηση.Θα τους ενσωματωσω στο cd ή μετα την εγκατασταση των win xp(αν γινει).

το βραδυ θα πιασω δουλεια.

thnxs για ολα.:jester:

μαλιστα...τα προβληματα δν εχουν τελειομο....

εκανα την ενσωματωση, εγραψα το cd σαν boot cd αλλα @@.Εντομεταξυ παλι δν αναγνωριζονται η σκληροι( οταν πηγα να στησω το raid αποτυχημενα).........

για αυτο χρειαζεται η δισκετα με τους raid drivers...πατας F6 οταν ξεκιναει η εγκατασταση,τους περνας κ μετα αναγνωριζει το array για να εγκαταστησεις χπ.

μα εγω ενσωματωσα τους drivers!:mad:

Εισαι σιγουρος οτι ενσωματωσες τους σωστους drivers ( sata raid ahci )?

πιστευω πως ναι.Εχεις χρησιμοποιησει το προγραμμα?Κατι επιλογες για PNP ή κανονικος(οδηγος) textmode πιο να επιλεξω?

πιστευω πως ναι.Εχεις χρησιμοποιησει το προγραμμα?Κατι επιλογες για PNP ή κανονικος(οδηγος) textmode πιο να επιλεξω?

Αν θυμαμαι καλα ( γιατι εχει περασει καιρος αφοτου εφτιαξα το τελευταιο nlite-ed xp installation ) , χρησιμοποιησα text mode..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.