kuza Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2009 Παιδια μπορει καποιος να μου πει πως να το χρεισιμοποιησω?Εχω κατεβασει το ISO (boot cd) και το εχω καψει.Οταν μπενω μου βγαζει 4 επιλογες.Τι κανω?ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 28, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2009 Οι οποίες 4 είναι.....; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 28, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2009 ξερεις πιο ειναι το προβλημα μου τελικα?Το HHD erase δν αναγνωριζει τον SSD(μονο τον πατα που εχω).Τι θα κανω?φταιει που εχω μεσα XP 64 βιτ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 28, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2009 Βασικά δεν δίνεις αρκετές λεπτομέρειες για να βοηθήσει κάποιος. Σε τι περιβάλλον είναι στημένα τα Windows σου; Πχ: Είναι στημένα στον IDE σου και οι Sata σου είναι ορισμένοι ως IDE? Προσπαθείς να κάνεις το Erase μέσω Windows? Δοκίμασες πχ να δηλώσεις από την Motherboard τους Sata ως IDE ή Legacy για να δει τον controller το πρόγραμμα; Μιας και μιλάμε για SSD έχεις τσεκάρει αν το HDD Erase είναι σωστό για αυτή τη δουλειά; (δεν έχω ιδέα, απλά ρωτάω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούλιος 28, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2009 Αν εχεις λειτουργικο σε αλλο δισκο δοκιμασε το sanity erase απο το forum της ocz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 28, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2009 Είναι στημένα στον IDE σου και οι Sata σου είναι ορισμένοι ως IDE?αυτο πρεπει να κανω.Αλλα απο το bios μπερδεμαι.Εχει μια καρτελα για IDE και δν ξερω τι να κανω.Θελετε μια φωτο?thnxsθα κατεβασω και το μανουαλ να δω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 29, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2009 παρτε μια εικονα του BIOS και πειτε μου.Εβαλα και τον δευτερο σκληρο.Πως να τους βαλω σε IDE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 29, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2009 Αυτές οι επιλογές είναι του IDE controller? Του Sata controller θέλεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούλιος 29, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2009 Μηπως μεσα στο Raid Config εχει τις επιλογες για τους SATA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 29, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2009 Δν γβαζω ακρη.Παρτε αλλες 2 εικονες: εντομεταξυ τον καινουργιο SSD δν το βλεπουν τα win στον "υπολογιστης μου".Μονο τον ενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 29, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2009 αν κανω update στο fw θα ξανανεβουν οι επιδοσεις(εστω εικονικα)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 30, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2009 ε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούλιος 31, 2009 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2009 Eξαρταται πιο firmware θα βαλεις, γιατι δεν τρεχεις το sanitary erase? Αφου εχεις δευτερο δισκο να κανεις μια μικρη εγκατασταση windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 31, 2009 Author #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2009 Eξαρταται πιο firmware θα βαλεις, γιατι δεν τρεχεις το sanity erase? Αφου εχεις δευτερο δισκο να κανεις μια μικρη εγκατασταση windows.δν μπορω να το βρω :fist:πλεον αναγνωριζεται ο καινουργιος SSD, και του εβαλα OS xp, ετσι θα κανω απο αυτον erase στον αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούλιος 31, 2009 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2009 Εψαξες? (το ειχα γραψει και εγω λαθος δυστηχως)http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showthread.php?t=57516 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 31, 2009 Author #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2009 Εψαξες? (το ειχα γραψει και εγω λαθος δυστηχως)http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showthread.php?t=57516ναι αλλα δν το βρηκα αφου ηταν αλλο.Να σε ρωτησω και κατι αλλο:Με αυτον τον τροπο μπορω να φτιαξω usb εκκινησης αντι για δισκετα?Για να βαλω τους raid drivers.και πως τρεχω με λιλα λογια το sanitary_erase?σε ευχαριστω πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούλιος 31, 2009 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2009 Να βαλεις τους raid drivers που? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 31, 2009 Author #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2009 Να βαλεις τους raid drivers που?Αφου κανω erase στον SSD.Γινεται με αυτον τον τροπο?Κα πως τρεχω το sanitary_erase?Με λιγα λογια.Ο SSD εχει γραμμα d.thnxs!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούλιος 31, 2009 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2009 Δεν καταλαβαινω τι σχεση εχουν οι raid drivers, το sanitary erase τρεχτο σε κονσολα(cmd) και σου βγαζει λιστα με τους δισκους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Ιούλιος 31, 2009 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2009 Να σε ρωτησω και κατι αλλο:Με αυτον τον τροπο μπορω να φτιαξω usb εκκινησης αντι για δισκετα?Για να βαλω τους raid drivers.Στα XP θελεις δισκετα ή κανεις slipstream τους drivers στο cd των xp σου.Τα ειπαμε αυτα αδερφε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.