Jump to content

HDD erase , plz

kuza

Recommended Posts

Παιδια μπορει καποιος να μου πει πως να το χρεισιμοποιησω?Εχω κατεβασει το ISO (boot cd) και το εχω καψει.Οταν μπενω μου βγαζει 4 επιλογες.Τι κανω?

ευχαριστω.

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

Βασικά δεν δίνεις αρκετές λεπτομέρειες για να βοηθήσει κάποιος. :)

Σε τι περιβάλλον είναι στημένα τα Windows σου;

Πχ: Είναι στημένα στον IDE σου και οι Sata σου είναι ορισμένοι ως IDE?

Προσπαθείς να κάνεις το Erase μέσω Windows?

Δοκίμασες πχ να δηλώσεις από την Motherboard τους Sata ως IDE ή Legacy για να δει τον controller το πρόγραμμα;

Μιας και μιλάμε για SSD έχεις τσεκάρει αν το HDD Erase είναι σωστό για αυτή τη δουλειά; (δεν έχω ιδέα, απλά ρωτάω)

Είναι στημένα στον IDE σου και οι Sata σου είναι ορισμένοι ως IDE?

αυτο πρεπει να κανω.Αλλα απο το bios μπερδεμαι.Εχει μια καρτελα για IDE και δν ξερω τι να κανω.Θελετε μια φωτο?

thnxs

θα κατεβασω και το μανουαλ να δω.

Eξαρταται πιο firmware θα βαλεις, γιατι δεν τρεχεις το sanity erase? Αφου εχεις δευτερο δισκο να κανεις μια μικρη εγκατασταση windows.

δν μπορω να το βρω :fist:

πλεον αναγνωριζεται ο καινουργιος SSD, και του εβαλα OS xp, ετσι θα κανω απο αυτον erase στον αλλο.

Εψαξες? (το ειχα γραψει και εγω λαθος δυστηχως)

http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showthread.php?t=57516

ναι αλλα δν το βρηκα αφου ηταν αλλο.Να σε ρωτησω και κατι αλλο:Με αυτον τον τροπο μπορω να φτιαξω usb εκκινησης αντι για δισκετα?Για να βαλω τους raid drivers.

και πως τρεχω με λιλα λογια το sanitary_erase?

σε ευχαριστω πολυ.

Να σε ρωτησω και κατι αλλο:Με αυτον τον τροπο μπορω να φτιαξω usb εκκινησης αντι για δισκετα?Για να βαλω τους raid drivers.

Στα XP θελεις δισκετα ή κανεις slipstream τους drivers στο cd των xp σου.Τα ειπαμε αυτα αδερφε..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.