Jump to content

9600GT ή ΕVGA GTX260???

palavomaras

Recommended Posts

3-4 ταξιδακια ακομα στην μεταμορφωση και οτι κερδισεις σε σχεση με την καινουργια οταν παρεις την καρτα απο Πλαισιο στοκ - αν βρεις ποτε κατι, θα τα εχεις δωσει στις βενζινες, ασε τον χαμενο χρονο σου.. οσο για τα 5 λεπτα, κλασσικη ατακα.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι ακόμα?Αυτή η καρτούλα λεει στο σαιτ της evga ότι θέλει 2 εξάπινα βύσματα και τουλάχιστον 500ww!!!Τί γίνεται ακριβώς?Μήπως συνδέεις μόνο το 1 απο τα 2???Η μήπως χρειάζεται να συνδέσεις και δεύτερο 6-πινο βύσμα απο το τροφοδοτικό??Γιατί εμένα μου έχει ένα ένα 6-πινο βύσμα το τροφοδοτικό μου που είναι 550w της premier!!!Το ερώτημά μου είναι άν ισχύει το δευτερο σενάριο άν μπορεί να πάρει μετατροπέα για να μπεί και η δεύτερη υποδοχή 6pin

Παιδιά να ρωτήσω κάτι ακόμα?Αυτή η καρτούλα λεει στο σαιτ της evga ότι θέλει 2 εξάπινα βύσματα και τουλάχιστον 500ww!!!Τί γίνεται ακριβώς?Μήπως συνδέεις μόνο το 1 απο τα 2???Η μήπως χρειάζεται να συνδέσεις και δεύτερο 6-πινο βύσμα απο το τροφοδοτικό??Γιατί εμένα μου έχει ένα ένα 6-πινο βύσμα το τροφοδοτικό μου που είναι 550w της premier!!!Το ερώτημά μου είναι άν ισχύει το δευτερο σενάριο άν μπορεί να πάρει μετατροπέα για να μπεί και η δεύτερη υποδοχή 6pin

Υπαρχει καλωδιο που σου μετατρεπει δυο 4πινα μολεξ του τροφοδοτικου σου σε ενα 6πινο για την καρτα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805734.

Και αφού χάσαμε την 260GTX βρήκα μία άλλη προσφορά (κατώτερη κάρτα βέβαια) αλλά θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας πρακαλώ κ αν αξίζει να αντικαταστήσω την 9600 μου!!!!

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1293605&catalog=20&CHIPSET_TYPE=GTS+250+Cuda&category=69977735&CHIPSET=nVidia

Ευχαριστώ

Από την στιγμή που σε καλύπτει η 9600 μην την αλλάζεις. Κάτσε 3-4 μήνες ακόμα με αυτήν και μετά θα έχεις πολύ καλύτερες επιλογές - 40nm και directx10.1 από Nvidia και ίσως και κάποια δείγματα των δυνατοτήτων των νέων directx11 καρτών από την ATI.

Ισως να έχετε δίκιο!!!Λογικά θα πέσουν κι αλλο οι τιμές μεσα σ'αυτό το διάστημα οποτε θα ελπισουμε να παρουσιαστούν καλύτερες ευκαιρίες!!!!Άν και ΑΤΙ δεν θα προτιμούσα γιατί θεωρώ πιό αξιόπιστη τν nvidia(συγκρατημένα πάντα)!!!Βασικά αυτό που ψάχνω τώρα είναι μία καλύτερη κάρτα για gaming!!!Aλλά με budget αυστηρα 100-110 ευρώ!Γι'αυτό και αυτή η ευκαιρία μου τράβηξε την προσοχή

Σίγουρα αυτό θα κάνω άν αποφασίσω να αγοράσω την κάρτα!!!Λόγω budget όμως δέν θέλω να δώσω παραπάνω απο 20-30ευρώ + αυτά που θα πάρω οταν πουλήσω την 9600!!!Βλέπω όμως ότι η διαφορά ανάμεσα σε μέα 250GTS και μιά 260GTX είναι αρκετά μεγάλη!!!τουλάχιστον 50 ευρώ απο αυτή την προσφορά στο πλαίσιο (σ.σ Palit 250 96ευρώ).Άν την πουλήσω μπορώ πιο άνετα να πάρω την Palit! Είναι πιο γρήγορη όμως η 250 απο την 9600???Θα δώ έστω και λίγη διαφορά???:unsure::unsure::unsure:!!!

Ωραία διλληματα έχω μεσημεριάτικα!!!χεχε

επιμένεις. εγω δεν έχω κάτι άλλο να πω. αν θες να κανεις μια ψυχολογική αναβάθμιση, τοτε πάρε την 250. Αν θες να κάνει μια ουσιαστική αναβαθμιση, σπάσε τον κουμπαρά σου και πάρε την 260 :look:

Eκτος τις αναλυσης τις οθονης, τον μεγαλυτερο ρολο παιζουν τα φιλτρα στο ζορισμα τις καρτας.

Π.χ εμενα με την 8800gts, το Far Cry 2 το παιζει ανετα στα 1280Χ1024 και ολα Very High.Με Ultra High ομως κανει αρκετα σπασιματα.Για Anti-aliasing ουτε λογος.

Οι απαιτησεις των παιχνιδιων ανεβαινουν με την ιδια αναλυση.Αλλα τα παιζω ολα full και αλλα κοβω φιλτρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.