Jump to content

Υπερθέρμασνη Notebook

Fireman1234

Recommended Posts

Το τελευταίο μήνα έχω παρατηρήσει ότι το notebook μου μετά από 2-3 ώρες υπερθερμαίνεται. Τις τελευταίες 2 μέρες χωρίς να κάνω κάτι κλείνει από μόνο του σαν να έγινε διακοπή ρεύματος ενώ είναι επάνω η μπαταρία. Έχει κλείσει 3 φορές μέχρι τώρα. Υπολογίζω ότι κλείνει επειδή υπερθερμάνθηκε. Παίζει να έχω πιάσει και κανένα ιο? Επίσης υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να μην υπερθερμαίνεται?

Για αρχή πόσο καιρό το έχεις?

Η ερώτηση αυτή αποσκοπεί στο οτι αν το έχεις καιρό ίσως έχει πιάσει

σκόνη και θέλει φύσημα.

Όταν σε σβήνει που βρίσκεται το laptop? Στο γραφείο? Στα πόδια σου?

Αν βρίσκεται πχ στα πόδια σου ίσως άθελα μπλόκαρες κάποια είσοδο αέρα που εχει

και δεν κυκλοφορούσε σωστά με αποτέλεσμα να υπερθερμενεται και να σβήνει.

Αν το έχεις πάνω σε γραφείο για αρχή βγάλε την μπαταρία συνέδεσε τον μετασχηματιστη

ώστε να δουλεύει με ρεύμα πρίζας και σήκωσε λίγο την πίσω μεριά του φορητού ώστε

να παίρνει επιπλέον αέρα.Οταν σε έσβησε έκανες κάποια βαρεια εφαρμογή/game?

Έχουμε καλοκαίρι με υψηλές θερμοκρασίες οπότε αν κάνεις κάτι βαρύ ζεσταίνεται πιο εύκολα ;)

Tι μπορεις να κανεις?

Η να πάρεις μια βάση με ανεμιστήρα που κυκλοφορούν στο εμπόριο η όταν

το δουλεύεις σε γραφείο όπως προανέφερα να σηκώνεις το πίσω μέρος .

Ιος δεν νομίζω να σε δημιουργεί τέτοια προβλήματα άλλα αν θες ώστε να σου φύγει

η απορία δοκίμασε ενα free online scan που παρέχουν σχεδόν ολες οι εταιρίες antivirus.

Ένα χρόνο το έχω φίλε. Βρισκόταν στο γραφείο όταν είχε σβήσει. Άρα ίσως να είχε σβήσει λόγω της ζέστης επειδή δεν είχα ούτε το κλιματιστικό. Θα το παρακολουθήσω και ίσως πάρω και ένα ανεμιστήρα και αν μου ξανακάνει πρόβλημα θα σε ενημερώσω. Ευχαριστώ για την ιδέα πάντως.

Βασηκα τσεκαρε μια της θερμοκρασιες με π.χ. HWMONITOR να δεις ποσο ανεβαζει....το δικο μου τωρα με της ζεστες πιανει κ 70 βαθμους!κοιτα μια της θερμοκρασιες κ πες μας ποσο πιανει!Κ μπορεις να παρεις μια βασει υπαρχουν πολλες ειχα κοιταξει κ εγω καποτε αλλα εφτιαξα μια οπως την ηθελα απο μονος μου!Τωρα εσυ που το εχεις στο γραφειο καλυτερα ειναι να παρεις μια....δε ειναι κ πολυ ακριβες!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.