0x13 Αύγουστος 5, 2009 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2009 Οπως το πες ^^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Αύγουστος 6, 2009 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2009 ρε παίδες...σαν το Illuminati ακούγεστε ...βγαίνει ο Γαβράς και ο κάθε Γαβράς όπου για να βγεί στην επιφάνεια ξανά πρσπαθεί με αυτούς τους τρόπους να κινήσει το ενδιαφέρον του κόσμου και να γίνει θέμα συζύτησης...γιατί? επειδή έδειξε μια μ..... στο φιλμάκι του καθόμαστε και ασχολούμαστε? μήπως πρέπει να δούμε ΠΟΙΟΣ του ανέθεσε την δουλειά αυτή και ΠΟΙΟΣ ενέκρινε το φιλμάκι προτού δημοσιοποιηθεί? η θρησκεία και ο χριστιανισμός ολόκληρος ήδη τρώει "χαστούκια" από παντού και τώρα έρχεται ο κάθε Γαβράς για να ταράξει τα νερά?? ποιός είναι αυτός δηλαδή που έχει τέτοιο δικαίωμα?? αλλά έτσι είναι...εδώ ετοιμάζονται να κόψουν τα θρησκευτικά από σχολεία όπως και την προσευχή...δεν είναι φανατισμός αυτό ρ σεις...είναι πίστη και δεν είναι τυφλή...τόσο πολύ μας ενοχλεί και μας βλάπτει η πίστη στον θεό? ξέρω ότι υπάρχουν μερικοί που δυστυχώς εκμεταλεύονται την πίστη του καθενός για οφελός τους κοροιδεύοντας τον κόσμο και τους γδέρνουν εντελώς ή εκμεταλεύονται την πίστη στον θεό για να φανατίσουν τον κοσμάκη για ικανοποίηση δικών τους σχεδίων αλλά δυστυχώς κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειος...και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν φταίει ούτε ο θεός αλλά ούτε η εκκλησία...δυστυχώς αυτό το ελευθέρας της έκφρασης και να λέει ο καθένας ότι του κατεβαίνει στο κεφάλι χωρίς να τεκμηριώνει αυτά που λέει έχει προκαλέσει μεγάλες ζημιές...επειδή λέει κάτι κάποιος και ακούγεται cool όλοι ακολουθούμε τυφλά τον κάποιο....αυτό δεν είναι τυφλός φανατισμός?? αλλά την έκανε την δουλεία και μετά αναθεώρησε και καλά...πιστεύω να μην προσέβαλλα κανένα με το post αυτό και αν κάποιος προσβλήθηκε τότε ζητώ συγνώμη...απλά ήθελα να πω την άποψη μου και τίποτε άλλο διότι πιστεύω ότι ο χριστιανισμός, η πίστη στον θεό και η εκκλήσία ως θεσμός δέχονται ύπουλο πόλεμο τα τελευταία χρόνια από όλες τις πλευρές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos123 Αύγουστος 6, 2009 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2009 Για εμενα φιλε μου φταίει KAI η εκκλησια,οχι μόνο αυτή.Γιατί από την στιγμή που βγαίνει ο άλλος και μου λέει ξες κάτι,από την θεία κοινωνία δεν κολλας τον ιο της γρίπης επειδή τα κουταλια είναι ασημένια,νταξ καλημερούδια δηλαδή.Πως εγώ μετά να πιστέψω καποιον,ο οποίος με δουλευει μες τα μούτρα μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Αύγουστος 6, 2009 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2009 Για εμενα φιλε μου φταίει KAI η εκκλησια,οχι μόνο αυτή.Γιατί από την στιγμή που βγαίνει ο άλλος και μου λέει ξες κάτι,από την θεία κοινωνία δεν κολλας τον ιο της γρίπης επειδή τα κουταλια είναι ασημένια,νταξ καλημερούδια δηλαδή.Πως εγώ μετά να πιστέψω καποιον,ο οποίος με δουλευει μες τα μούτρα μου?Καλά αυτός, πάει στο διάτανο, πήγε να το στηρίξει κάπως επιστημονικά δήθεν. Ένας άλλος κληρικός είπε πως όποιος είναι πιστός δεν θα πάθει τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos123 Αύγουστος 6, 2009 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2009 Καλά αυτός, πάει στο διάτανο, πήγε να το στηρίξει κάπως επιστημονικά δήθεν. Ένας άλλος κληρικός είπε πως όποιος είναι πιστός δεν θα πάθει τίποτα. Nice Νice Δηλαδή οι άπληστοι θα αρρωστήσουν,αλλα κοίτα ο θεός αγαπάει και τον κλέφτη και τον νοικοκύρη. Τουλάχιστον μας κάνουν και γελάμε,κάτι είναι και αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Αύγουστος 6, 2009 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2009 ρε παίδες...σαν το Illuminati ακούγεστε ...βγαίνει ο Γαβράς και ο κάθε Γαβράς όπου για να βγεί στην επιφάνεια ξανά πρσπαθεί με αυτούς τους τρόπους να κινήσει το ενδιαφέρον του κόσμου και να γίνει θέμα συζύτησης...γιατί? επειδή έδειξε μια μ..... στο φιλμάκι του καθόμαστε και ασχολούμαστε? μήπως πρέπει να δούμε ΠΟΙΟΣ του ανέθεσε την δουλειά αυτή και ΠΟΙΟΣ ενέκρινε το φιλμάκι προτού δημοσιοποιηθεί? η θρησκεία και ο χριστιανισμός ολόκληρος ήδη τρώει "χαστούκια" από παντού και τώρα έρχεται ο κάθε Γαβράς για να ταράξει τα νερά?? ποιός είναι αυτός δηλαδή που έχει τέτοιο δικαίωμα?? αλλά έτσι είναι...εδώ ετοιμάζονται να κόψουν τα θρησκευτικά από σχολεία όπως και την προσευχή...δεν είναι φανατισμός αυτό ρ σεις...είναι πίστη και δεν είναι τυφλή...τόσο πολύ μας ενοχλεί και μας βλάπτει η πίστη στον θεό? ξέρω ότι υπάρχουν μερικοί που δυστυχώς εκμεταλεύονται την πίστη του καθενός για οφελός τους κοροιδεύοντας τον κόσμο και τους γδέρνουν εντελώς ή εκμεταλεύονται την πίστη στον θεό για να φανατίσουν τον κοσμάκη για ικανοποίηση δικών τους σχεδίων αλλά δυστυχώς κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειος...και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν φταίει ούτε ο θεός αλλά ούτε η εκκλησία...δυστυχώς αυτό το ελευθέρας της έκφρασης και να λέει ο καθένας ότι του κατεβαίνει στο κεφάλι χωρίς να τεκμηριώνει αυτά που λέει έχει προκαλέσει μεγάλες ζημιές...επειδή λέει κάτι κάποιος και ακούγεται cool όλοι ακολουθούμε τυφλά τον κάποιο....αυτό δεν είναι τυφλός φανατισμός?? αλλά την έκανε την δουλεία και μετά αναθεώρησε και καλά...πιστεύω να μην προσέβαλλα κανένα με το post αυτό και αν κάποιος προσβλήθηκε τότε ζητώ συγνώμη...απλά ήθελα να πω την άποψη μου και τίποτε άλλο διότι πιστεύω ότι ο χριστιανισμός, η πίστη στον θεό και η εκκλήσία ως θεσμός δέχονται ύπουλο πόλεμο τα τελευταία χρόνια από όλες τις πλευρές... απο που κι ως που θα υπωχρεωνουν καποιο παιδι να πιστευει με το ζορι σε μια θρησκεια? και τα χαστουκια τα ριχνει η εκκλησια σε ολο το λαο...δες μονο ποσα λεφτα εχει και καθεται και τα τρωνε παπαδες και πολιτικοι... εκκλησια=η μεγαλυτερη επιχειρηση,μεγαλυτερη απατη ever:TD: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos123 Αύγουστος 6, 2009 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2009 εκκλησια=η μεγαλυτερη επιχειρηση,μεγαλυτερη απατη ever:TD:Πιο κατάλληλη πρόταση δεν υπάρχει. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0x13 Αύγουστος 6, 2009 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2009 Συμφωνα με το Zeitgeist ειναι ένα αστροθεολογικό παραμύθι ή υβρίδιο όπως το λέει. Εγω περιμένω τον νέο μεσσία το 2150 που θα έρθει η εποχή του Υδροχόου.:tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Αύγουστος 6, 2009 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2009 Για εμενα φιλε μου φταίει KAI η εκκλησια,οχι μόνο αυτή.Γιατί από την στιγμή που βγαίνει ο άλλος και μου λέει ξες κάτι,από την θεία κοινωνία δεν κολλας τον ιο της γρίπης επειδή τα κουταλια είναι ασημένια,νταξ καλημερούδια δηλαδή.Πως εγώ μετά να πιστέψω καποιον,ο οποίος με δουλευει μες τα μούτρα μου? έχεις ένα δίκιο εδώ και πιστεύω ότι η απάντηση σε αυτό έχει ήδη δοθεί από τα λεγόμενα μου πρίν "ξέρω ότι υπάρχουν μερικοί που δυστυχώς εκμεταλεύονται την πίστη του καθενός για οφελός τους κοροιδεύοντας τον κόσμο και τους γδέρνουν εντελώς ή εκμεταλεύονται την πίστη στον θεό για να φανατίσουν τον κοσμάκη για ικανοποίηση δικών τους σχεδίων αλλά δυστυχώς κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειος..." απο που κι ως που θα υπωχρεωνουν καποιο παιδι να πιστευει με το ζορι σε μια θρησκεια?και τα χαστουκια τα ριχνει η εκκλησια σε ολο το λαο...δες μονο ποσα λεφτα εχει και καθεται και τα τρωνε παπαδες και πολιτικοι... εκκλησια=η μεγαλυτερη επιχειρηση,μεγαλυτερη απατη ever σεβαστή η άποψη σου...αλλά το να κατηγορείς την εκκλησία, η οποία δεν αποτελείται ΜΟΝΟ από απατεώνες παπάδες κτλ γιατί αυτοί είναι μειοψηφία, ότι κάθονται και τρώνε λεφτά, χωρίς να τεκμηριώνεις αυτά που λές δεν το θεώρώ πρέπον...δυστυχώς όμως μόνο οι κακές πράξεις, ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ, δημοσιοποιούνται και όχι μόνο για θέματα εκκλησίας (βέβαια εδώ μπαίνουμε στον κόσμο τον ΜΜΕ και θα ξεφύγουμε άρα άστο το θέμα αυτό)...με επιβεβαιώνεις πάντώς σε αυτό που έλεγα πριν...δηλαδή αν το παιδί ΔΕΝ το υποχρεώσουμε να πιστεύει στην εκκλήσία όλα θα πάνε καλύτερα?? τι κακό μπορεί να πάθει αν έχει πίστη τον ΘΕΟ?? παιδί ειναι!! ακόμα δεν ΞΕΡΕΙ τι ειναι εκκλησία και θεός..όσο μεγαλώνει και βλέπει και κρίνει, όπως εσυ καλή ώρα , εννοείται ότι εφόσον δεν θέλει να συνεχίσει να πιστεύει στον θεό τότε δικαίωμα του! επειδή όμως σε αυτή την χώρα υπάρχουν ακόμα κάποιες οικογενειακές αρχές οι οποίες σε συνδυασμό με πίστη στον θεό προσπαθούν να αναπλάσουν σωστό χαρακτήρα σε εναν άνθρωπο, που όμως υπονομεύονται συνεχώς, μήπως πρέπει να ευχαριστούμε την εκκλησία για το έργο της? ο Χρηστός το μόνο που ζήτησε είναι πίστη σε αυτόν...τίποτα άλλο...αν θες κρατάς μόνο αυτό και δεν πας ποτέ στην εκκλησία...αν θές από την άλλη δεν κάνεις τίποτα από τα 2..,.αυτό λέγεται ελεύθερη βούληση...απλά για να καταλήξω να έχεις άποψη και να την λές είναι οκ για μένα αλλά όταν την παρουσιάζεις σε τρίτους και συνάμα κατηγορείς άλλους τότε πιστεύω ότι πρέπει να έχεις την ευπρέπεια να τεκμηριώνεις αυτά που λές γιατί ο άλλος απέναντι σου ή αυτός που τυχαίνει να διαβάσει ή να ακούσει την άποψη σου μπορεί να μην έχει την νοητική ικανότητα του μυαλού να φιλτράρει αυτά που του λες (εγώ νομίζω έχω κάτι τέτοιο )...και πάλι δεν έχω σκοπό να κοντραριστώ με κανέναν και συγνώμη αν έθιξα κάποιον ή κάποιους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos123 Αύγουστος 6, 2009 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2009 Συμφωνα με το Zeitgeist ειναι ένα αστροθεολογικό παραμύθι ή υβρίδιο όπως το λέει. Εγω περιμένω τον νέο μεσσία το 2150 που θα έρθει η εποχή του Υδροχόου.:tomato: Εμενα πάντως το zeitgeist μου φάνηκε πιο πειστικό από τo βιβλίo των θρησκευτικών Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constandinos Αύγουστος 6, 2009 Author #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2009 φίλε μου,δεν νομίζω να έθεσε κανείς το θέμα του φανατισμού εδώ, η το κατά πόσο θα πρέπει να διδάσκονται η όχι τα θρησκευτικά η να γίνεται προσευχή στα σχολεία, αντιθέτως, το θέμα της ελευθερίας λόγου, δικαίωμα συνταγματικά κατοχυρωμένο. Με ποιό δικαίωμα, η εκκλησία, και η κάθε εκκλησία, λογοκρίνει, χρησιμοποιώντας μηχανισμούς και ασκώντας πολιτικές πιέσεις, ένα βίντεο, του οποίου η επίμαχη σκήνη είναι ιστορικά αποδεδειγμένη; και είναι γεγονός, αναφέρεται άλλωστε και σε αρκέτα βιβλία ιστορίας οτι οι χριστιανοί έκαψαν ναούς αφιερωμένους σέ αλλους θεούς, και εχτίσαν χριστιανικούς ναούς πάνω στα ερείπιά τους. Από την άλλη, θεωρείςσωστό και θεμiτό, να διδάσκεις τα θρησκευτικά, σε ένα παιδί που δεν έχει διαμορφώσει την ικανότητα να κρίνει; αυτό, δεν είναι προπάγανδα και φανατισμός; θυμάμαι, στα σχολικά μου χρόνια, μια κοπέλα δεν ήταν χριστιανή, και είχε πάρει απαλαγή απο το μάθημα, έτσι κάθε φορά που είχαμε θρησκευτικά, αυτή καθόταν μόνη της στο προαύλιο. Πώς σου φαίνεται αυτο, ειναι σωστό, φαντάσου λιγο πως ένιωθε, και τι επιπτώσεις είχε αυτό σε ενα παιδί.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Αύγουστος 6, 2009 #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2009 σεβαστή η άποψη σου...αλλά το να κατηγορείς την εκκλησία, η οποία δεν αποτελείται ΜΟΝΟ από απατεώνες παπάδες κτλ γιατί αυτοί είναι μειοψηφία, ότι κάθονται και τρώνε λεφτά, χωρίς να τεκμηριώνεις αυτά που λές δεν το θεώρώ πρέπον...δυστυχώς όμως μόνο οι κακές πράξεις, ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ, δημοσιοποιούνται και όχι μόνο για θέματα εκκλησίας (βέβαια εδώ μπαίνουμε στον κόσμο τον ΜΜΕ και θα ξεφύγουμε άρα άστο το θέμα αυτό)...με επιβεβαιώνεις πάντώς σε αυτό που έλεγα πριν...δηλαδή αν το παιδί ΔΕΝ το υποχρεώσουμε να πιστεύει στην εκκλήσία όλα θα πάνε καλύτερα?? τι κακό μπορεί να πάθει αν έχει πίστη τον ΘΕΟ?? παιδί ειναι!! ακόμα δεν ΞΕΡΕΙ τι ειναι εκκλησία και θεός..όσο μεγαλώνει και βλέπει και κρίνει, όπως εσυ καλή ώρα , εννοείται ότι εφόσον δεν θέλει να συνεχίσει να πιστεύει στον θεό τότε δικαίωμα του! επειδή όμως σε αυτή την χώρα υπάρχουν ακόμα κάποιες οικογενειακές αρχές οι οποίες σε συνδυασμό με πίστη στον θεό προσπαθούν να αναπλάσουν σωστό χαρακτήρα σε εναν άνθρωπο, που όμως υπονομεύονται συνεχώς, μήπως πρέπει να ευχαριστούμε την εκκλησία για το έργο της? ο Χρηστός το μόνο που ζήτησε είναι πίστη σε αυτόν...τίποτα άλλο...αν θες κρατάς μόνο αυτό και δεν πας ποτέ στην εκκλησία...αν θές από την άλλη δεν κάνεις τίποτα από τα 2..,.αυτό λέγεται ελεύθερη βούληση...απλά για να καταλήξω να έχεις άποψη και να την λές είναι οκ για μένα αλλά όταν την παρουσιάζεις σε τρίτους και συνάμα κατηγορείς άλλους τότε πιστεύω ότι πρέπει να έχεις την ευπρέπεια να τεκμηριώνεις αυτά που λές γιατί ο άλλος απέναντι σου ή αυτός που τυχαίνει να διαβάσει ή να ακούσει την άποψη σου μπορεί να μην έχει την νοητική ικανότητα του μυαλού να φιλτράρει αυτά που του λες (εγώ νομίζω έχω κάτι τέτοιο )...και πάλι δεν έχω σκοπό να κοντραριστώ με κανέναν και συγνώμη αν έθιξα κάποιον ή κάποιους... 1.εχεις κανει καποια ερευνα και ξερεις οτι οι κακοι παπαδες ειναι οι μειοψηφεια?γιατι αν σου πω εγω οτι ειναι η πλειοψηφεια θα μου ζητας τεκμηριωσεις... 2.πιστευεις οτι απο τα μμε προβαλλεται η απαξιωση της εκκλησιας? 3.για ποιο ακριβος εργο μιλας?γιατι πραγματικα δεν εχω δει τιποτα θετικο... 4.δεν υποχρεωνουν κανεναν να παει στην εκκλησια,αλλα οταν τον εχουν απο μικρο προπαγανδισει οτι με το ζορι πρεπει να ειναι χριστιανος ορθοδοξος και οτι οι αλλες θρησκιες ειναι "λαθος",οταν μεγαλωσει τι περιμενεις να κανει? ασε που δινουν καργα λεφτα στην εκκλησια και δεν πληρωνει και καθολου φορους... γιατι να δινω εγω τα λεφτα μου στα ζωα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Αύγουστος 6, 2009 #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2009 1.εχεις κανει καποια ερευνα και ξερεις οτι οι κακοι παπαδες ειναι οι μειοψηφεια?γιατι αν σου πω εγω οτι ειναι η πλειοψηφεια θα μου ζητας τεκμηριωσεις...2.πιστευεις οτι απο τα μμε προβαλλεται η απαξιωση της εκκλησιας? 3.για ποιο ακριβος εργο μιλας?γιατι πραγματικα δεν εχω δει τιποτα θετικο... 4.δεν υποχρεωνουν κανεναν να παει στην εκκλησια,αλλα οταν τον εχουν απο μικρο προπαγανδισει οτι με το ζορι πρεπει να ειναι χριστιανος ορθοδοξος και οτι οι αλλες θρησκιες ειναι "λαθος",οταν μεγαλωσει τι περιμενεις να κανει? ασε που δινουν καργα λεφτα στην εκκλησια και δεν πληρωνει και καθολου φορους... γιατι να δινω εγω τα λεφτα μου στα ζωα? 1. Γιατί αν δεν ήταν η μειοψηφία δεν θα υπήρχε εκκλησία και οι φυλακές θα ήταν γεμάτες παπάδες. Αυτό από μόνο του απαντά στην απορία σου. 2. Από που αλλού? Δηλαδή θες να μου πεις ότι έχει τύχει και έχεις βρεθεί μπροστά σε ΟΛΕΣ τις απαξιωτικές πράξεις της εκκλησίας και έχεις κρίνει από κοντά? Εσύ από που εχεις υιοθετήσει αυτήν την αντίληψη για την εκκλησία? Από που μιλάς για λεφτά κτλ κτλ?? 3. Αν δεν υπήρχε η εκκλησία ή ο χριστιανισμός, έστω και υποθετικά και οι αρχές που μερικές φορές, μπορεί και λανθασμένα, επιβάλει πιστεύεις θα ζούσαμε σε ουτοπική κοινωνία? Αν ναι τότε πρέπει να είσαι ο πιο αισιόδοξος άνθρωπος της γης. 4. Σου είπα εξ΄αρχής ότι μπορεί να είναι λάθος ο τρόπος με τον οποίο διαδίδεται ο χριστιανισμός από συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις, ακόμα και από μικρές ηλικίες. Στο δικό μου σχολείο πάντως κανέις δεν μου έλεγε η χριστιανός ορθόδοξος ή τίποτα. Από εκεί και έπειτα θέλεις να μου πείς ότι λόγω αυτού όταν μεγαλώσει θα είναι τυφλός χ.ο.?? Δηλαδή μόνο η εκκλησία αναπλάθει χαρακτήρα?? Είμαστε σοβαροί?? Ο περίγυρος σου τι κάνει? Δεν σε επηρεάζει? Η οικογένεια? Η κοινωνία? Αλλά και πάλι η εκκλησία φταίει ναι? φίλε μου,δεν νομίζω να έθεσε κανείς το θέμα του φανατισμού εδώ από τον φίλο τον Κοπρίτη νομιζω οτι τετοιες πληροφοριες δεν πρεπει να κρυβονταιπρεπει να διδασκονται στα σχολεια για δειξουν που οδηγει ο τυφλος φανατισμος ακομα και οταν αυτος εκδηλωνεται "στο ονομα του Θεου" Όσον αφορά την ελευθερία λόγου εγώ δεν είπα κάτι διαφορετικό. Απλά όταν κατηγορείς κάποιον ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕ το. Απλά. θυμάμαι, στα σχολικά μου χρόνια, μια κοπέλα δεν ήταν χριστιανή, και είχε πάρει απαλαγή απο το μάθημα, έτσι κάθε φορά που είχαμε θρησκευτικά, αυτή καθόταν μόνη της στο προαύλιο. Πώς σου φαίνεται αυτο, ειναι σωστό, φαντάσου λιγο πως ένιωθε, και τι επιπτώσεις είχε αυτό σε ενα παιδί.. Και για αυτό η εκκλησία φταίει? Και εγώ είχα συμμαθητή ακριβώς ίδια περίπτωση. Αλλά τον έβαζαν από πιο νωρίς στο σχολέίο. Μήπως φταίνε οι παράγοντες του σχολείου? Είναι δυνατόν να φταίει η εκκλησία και ο χριστιανισμός για αυτο?????? Ρε θα με τρελάνετε??? Τα κ*λοσχολεία φταίνε και οι δημόσιοι υπάλληλοι που το ΜΟΝΟ που τους ενδιαφέρει είναι να κάνουν το μαθηματάκι τους και μετά στα @@ τους τα υπόλοιπα. Άντε μην αρχίσω για δημόσιους γιατί δεν θα τελιώσω ποτέ!!! :mad: Υ.Γ. On a personal note εύχομαι να μην παίρνετε αυτά που λέω ως φανατισμό ελπίζω. Απλά λέω τις απόψεις μου. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Αύγουστος 6, 2009 #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2009 1. Γιατί αν δεν ήταν η μειοψηφία δεν θα υπήρχε εκκλησία και οι φυλακές θα ήταν γεμάτες παπάδες. Αυτό από μόνο του απαντά στην απορία σου. FAIL γιατι τωρα που ειναι η μειοψηφια εχεις δει κανα παπα στη φυλακη? οπως ειναι και οι πολιτικοι φυλακοι που ειναι οι πλειοψηφια απατεωνες... ξανα FAIL 2. 2. Από που αλλού? Δηλαδή θες να μου πεις ότι έχει τύχει και έχεις βρεθεί μπροστά σε ΟΛΕΣ τις απαξιωτικές πράξεις της εκκλησίας και έχεις κρίνει από κοντά? Εσύ από που εχεις υιοθετήσει αυτήν την αντίληψη για την εκκλησία? Από που μιλάς για λεφτά κτλ κτλ?? εχω πετυχει πολλους ελεινους παππαδες,να κλεβουν παγκαρια εμμεσα η αμεσα,να βριζουν χριστοπαναγιες και πολλα αλλα. + αυτα που δειχνει η τηλεοραση που δεν εχω λογο να μη τα πιστεψω...φαντασου και ποσα αλλα γινονται και δε παιρνουμε χαμπαρι... 3.χωρις θρησκειες σιγουρα θα ηταν καλυτερα τα πραγματα,λιγοτερα προβατα να κανουν οτι τους λενε... 4.απο τη στιγμη που απο μικρο σε βαζουν στην εκκλησια,βαφτισια,σχολειο,προσευχες,στρατο,τι περιμενεις να γινει οταν μεγαλωσεις?κατι αλλο? οχι δεν επηρεαζει μονο η εκκλησια,αλλα η εκκλησια ειναι το κατι εντελως αχρηστο που μονο κακο αποφερει. εκτος κι αν θες να καταργησουμε και τα σχολεια και τις οικογενειες Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Αύγουστος 6, 2009 #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2009 Τα πρόβατα είναι πάντα σταθερά σε αριθμό, είτε τα ελέγχει η θρησκεία είτε όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Αύγουστος 6, 2009 #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2009 σαφως , απλα η θρησκεια πολλες φορες τους εδειξε το δρομο προς τον γκρεμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Αύγουστος 6, 2009 #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2009 απειρες φορες γινανε πολεμοι με αφορμη θρησκειες,ειδικα στο παρελθον...οσο πιο βλακας εισαι,τοσο πιο ευκολα σε κανουν οτι θελουν.απλα η θρησκεια εχει την εξτρα δυναμη που "φοβιζει" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Αύγουστος 6, 2009 #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2009 Όλοι οι πολέμοι για το χρήμα και την εξουσία γίνονται/νταν, άσχετα όταν επικαλούνται την θρησκεία, την "ελευθερία" και την "δημοκρατία" για να παρακινησουν τη μάζα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Αύγουστος 6, 2009 #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2009 ρε παίδες...σαν το Illuminati ακούγεστε ...βγαίνει ο Γαβράς και ο κάθε Γαβράς όπου για να βγεί στην επιφάνεια ξανά πρσπαθεί με αυτούς τους τρόπους να κινήσει το ενδιαφέρον του κόσμου και να γίνει θέμα συζύτησης...γιατί? επειδή έδειξε μια μ..... στο φιλμάκι του καθόμαστε και ασχολούμαστε? μήπως πρέπει να δούμε ΠΟΙΟΣ του ανέθεσε την δουλειά αυτή και ΠΟΙΟΣ ενέκρινε το φιλμάκι προτού δημοσιοποιηθεί? η θρησκεία και ο χριστιανισμός ολόκληρος ήδη τρώει "χαστούκια" από παντού και τώρα έρχεται ο κάθε Γαβράς για να ταράξει τα νερά?? ποιός είναι αυτός δηλαδή που έχει τέτοιο δικαίωμα?? αλλά έτσι είναι...εδώ ετοιμάζονται να κόψουν τα θρησκευτικά από σχολεία όπως και την προσευχή...δεν είναι φανατισμός αυτό ρ σεις...είναι πίστη και δεν είναι τυφλή...τόσο πολύ μας ενοχλεί και μας βλάπτει η πίστη στον θεό? ξέρω ότι υπάρχουν μερικοί που δυστυχώς εκμεταλεύονται την πίστη του καθενός για οφελός τους κοροιδεύοντας τον κόσμο και τους γδέρνουν εντελώς ή εκμεταλεύονται την πίστη στον θεό για να φανατίσουν τον κοσμάκη για ικανοποίηση δικών τους σχεδίων αλλά δυστυχώς κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειος...και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν φταίει ούτε ο θεός αλλά ούτε η εκκλησία...δυστυχώς αυτό το ελευθέρας της έκφρασης και να λέει ο καθένας ότι του κατεβαίνει στο κεφάλι χωρίς να τεκμηριώνει αυτά που λέει έχει προκαλέσει μεγάλες ζημιές...επειδή λέει κάτι κάποιος και ακούγεται cool όλοι ακολουθούμε τυφλά τον κάποιο....αυτό δεν είναι τυφλός φανατισμός?? αλλά την έκανε την δουλεία και μετά αναθεώρησε και καλά...πιστεύω να μην προσέβαλλα κανένα με το post αυτό και αν κάποιος προσβλήθηκε τότε ζητώ συγνώμη...απλά ήθελα να πω την άποψη μου και τίποτε άλλο διότι πιστεύω ότι ο χριστιανισμός, η πίστη στον θεό και η εκκλήσία ως θεσμός δέχονται ύπουλο πόλεμο τα τελευταία χρόνια από όλες τις πλευρές... Φανατισμός; Μεγάλες ζημιές; Μήπως έχεις Την Ιστορία του χριστιανισμού μπροστά σου και μας την διαβάζεις; Ο μεγαλύτερος πόλεμος που δέχεται αυτό που ονομάζεις εκκλησία, είναι από την επιστήμη. Αλλά μπορεί να γίνει αλλιώς; Σεβαστή η άποψη σου, αλλά προφανώς κατευθυνόμενη. Η έννοια του ΘΕΟΥ είναι κάτι το ασύλληπτο, δεν μπορείς να το εξηγήσεις. Όσο το πλησιάζεις τόσο θα σου φεύγει μέσα από τα χέρια. Το Σύμπαν δεν έχει πεπερασμένα όρια. Αλλά η έννοια του Θεού, όπως την διατυπώνει ο χριστιανισμός και οποιαδήποτε Θρησκεία έχει τρομερά ανθρώπινα λάθη και συμφέροντα απο πίσω. Δεν σταματάω να σέβομαι τον συνάνθρωπο μου αν εξαφανιστεί ο χριστός ή ο βούδας η ο μωάμεθ. Φυσικά υπάρχουν χριστιανοί ιερείς που είναι καταπληκτικοί άνθρωποι. Δεν τους έκανε όμως ο χριστιανισμος έτσι. Και να μην φορόυσαν τα ρασσα, πάλι θα ήταν καταπληκτικοί άνθρωποι και Άγιοι. Δυστυψώς όμως αυτό που έχει κάνει ο χριστιανισμός είναι (ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙ ΒΕΒΑΙΑ) να κάνει τον άνθωπο να μην δέχεται την διαφορετικότα του άλλου. Το κοριτσάκι που δεν ήταν χριστιανή το γνωρίζεις πολύ καλά ότι δεν ήταν θύμα κανενός δημοσίου υπαλλήλου. Όσο βέβαια ενημερώνεται ο άνρθωπος θα σέβεται και την γνώμη του άλλου. Αλλά φυσικά με αυτόν τον τρόπο το "κοπάδι" θα συρικνώνεται. Προσωπικά δεν θα με ενοχλούσε να πίστευα και στον Γκουσγκούνη η στο τρίτο Smiley απο αριστερά ως ανώτερη δύναμη. Τουλάχιστον στο όνομα τους δεν έχει γίνει κανένα έγκλημα. Είτε το "εκμεταλλεύονται" κάποιοι είτε όχι. Βέβαια είμαι πεπεισμένος ότι ο ίδιος κινητήριος μοχλός που δημιούργησε την υπάρχουσα θρησκεία είναι ο ίδιος που προσπαθεί να ενοποιήσει τον άνθρωπο κάτω από μία και μοναδική θρησκεία, κυβέρνηση όπως θέλετε πείτε το. Αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ σε αυτήν την ύπουλη ενοποίηση αγνοώντας τα γεγονότα του παρελθόντος και του παρόντος βέβαια, που έγιναν/γίνονται από την φαινομενικά "αντίπαλη" μεριά. Καή είναι η πίστη σε ανώτερη δύναμη αλλά καλύτερα να μην την βαφτίζουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Αύγουστος 6, 2009 #40 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2009 Όλοι οι πολέμοι για το χρήμα και την εξουσία γίνονται/νταν, άσχετα όταν επικαλούνται την θρησκεία, την "ελευθερία" και την "δημοκρατία" για να παρακινησουν τη μάζα. φυσικα. αν ειδες εγραψα αφορμη,και οχι αιτια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.