Jump to content

να αλλαξω μητρκη και επεξεργαστη;;;

moonwalker

Recommended Posts

γεια σας εχω εναν core dyo 8400 στα 3 hz και καρτα γραφικων gtx 295 4 γιγα μνημη dd2

βασικα παιζω μονο παιχνιδια και τιποτα αλλο βασικα

τωρα εχω καπια ερωτηματα

1 αξιζει να κανω αναβαθμιση και να μεταβω σε core i7 η ακομα και σε ι5 oταν βγουνε;;;

βασικα μεχρι τωρα ολα τα παιχνιδια τα παιζω τελεια με τον 8400 που εχω

απλος αξιζει να μεταβω σε ι7 η ι5 ;;;;

2

δηλαδη με βαση αυτα που εχω θα μου κρατησει το μηχανημα που εχω για 2 χροννια ακομα΄΄;; οπως σας ειπα

παιζω μονο παιχνιδια και τιποτα αλλο βασικα

επισης εχω ενα αλλο ερωτημα ακουο εδω και πολυ καιρο για usb 3 sata 3 και βασικα για νεες τεχνολογιες

εγω στον υπολογιστη μου εχω 3 1.5 terabyte ταsata 2 και usb 2 θελω να καταληξω αξιζει ο κοπος πχ

να μεταβω και σε σατα 3 και usb 3 ;;;;;; δηλαδη αν και ειμαι λιγο μπερδεμενος με τις νεες τεχνολογιες

εγω με αυτα που εχω πιστευο οτι με καλυπτουνε σαν ατομο βασικα..

θελω να καταληξω οτι αξιζει να δωσω τοσα λεφτα για να εχω σατα 3 hdmi 4 usb 3 ktl΄΄;;

δηλαδη εγω που εχω sata 2 και usb 2 θα υπαρχει συμβατοτητα και στην ταχυτητα μιλαο με το usb 3 και σατα 3΄΄;;

ποσο απαραιτητο ειναι να εχει καπιος sata 3 και usb 3 οταν και μπορεις να κανεις την δουλεια σου και

με usb 2 και σατα 2΄΄΄΄;;; πχ΄΄΄΄΄΄;;

ακομα τοσο καιρο λενε για quade core nehalem κτλ λεγανε οτι τα παιχνιδια θα βγαινανε μονο για quad cores

οπου oi quade cores και ειδικα οι nehalem ειναι περιπου 1 χρονο στο προσκηνιο

οπως λεγανε για dd3 οπου στην ουσια τα παιχνιδια δεν ζητανε ddr3 απλος ζητανε με μια λεξη μνημη 2 εως 4 giga

ετσι δεν ειναι;;l

το 2010 θα βγουνε οι ι5 και παει λεγοντας το παραμιθι

θελω να πω οτι εγω με το συστημα που εχω μεχρι τωρα τα παιχνιδια τα παιζω ολα κομπλε

θελω να μου πειτε τωρα αν αξιζει να κανω αλλαγη σε ι5 η ι7 για να παιζω μονο παιχνιδια;;

για 2 χροννια ακομα θα ειμαι καλυμεννος με τον 8400 που εχω και με την gtx 295΄΄;;;

αξιζει να κανω αναβαθμιση και να μεταβω σε core i7 η ακομα και σε ι5 oταν βγουνε;;;

βασικα μεχρι τωρα ολα τα παιχνιδια τα παιζω τελεια με τον 8400 που εχω

απλος αξιζει να μεταβω σε ι7 η ι5 ;;;;

δηλαδη με βαση αυτα που εχω θα μου κρατησει το μηχανημα που εχω για 2 χροννια ακομα΄΄;; οπως σας ειπα

παιζω μονο παιχνιδια και τιποτα αλλο βασικα

Βασικά αν συνεχίσεις έτσι μπορεί να πέσει ο ουρανός στο κεφάλι σου και να σε πλακώσει.

H γη θα του πέσει στο κεφάλι, καθώς θα περπατάει αμέριμνος στο φεγγάρι (moonwalker).

@moonwalker

αν δεν κάνεις πλάκα, θα ήταν καλό να ξεαγχωθείς μέχρι να έρθουν ολα αυτά για τα οποία αγχώνεσαι.

• 3 weeks later...

να κατσεις στα αυγα σου.

αυτα τα τετραπυρινα που πρεπει να παρεις το ακριβοττερο και το ποιο

συχρωνο για να πιασεις σε 1-2 επεξεργασιες μιλαω..εε...δεν ειμαστε νασα

τους 8400-8500-8600 αστοοο./.

εχω εναν 8600 και ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΠΛΑ.

ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ??

να κατσεις στα αυγα σου.

αυτα τα τετραπυρινα που πρεπει να παρεις το ακριβοττερο και το ποιο

συχρωνο για να πιασεις σε 1-2 επεξεργασιες μιλαω..εε...δεν ειμαστε νασα

τους 8400-8500-8600 αστοοο./.

εχω εναν 8600 και ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΠΛΑ.

ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ??

κωλλασι λεμε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.