JaguarOne Αύγουστος 6, 2009 #21 Αύγουστος 6, 2009 1) DirectX 10 game να περιμένεις όταν παλιώσει η 295,εδώ καλά καλά ούτε το DX10 δεν έχουν εκμεταλεύτει πλήρως.2) Χαλάρωσε,αν η 295 θα πάει για πέταμα αν βγουν DX11 games,τότε άστα να πάνε,έλεος...Αν βγει κανένα όμως θα σου παίζει καλά ανάλογα και το πόσο βαρί είναι,DirectX 11 γραφικά μην περιμένεις να δεις όμως γιατί δεν υποστηρίζει η 295.Η 295 θα είναι συμβατή με τα DX11 games,όπως και οι DX9 κάρτες με τα DX10 games,απλά δεν θα έχεις DX11,τώρα το πόσο θα αργήσουν ποιός ξέρει.Τα dx software-hardware τα μπέρδεψες... DX11 software είναι πρόγραμμα ή game το οποίο υποστηρίζει DX11,το DX11 hardware είναι η κάρτα γραφικών η οποία υποστηρίζει DX11.Με λίγα λόγια χωρίς DX11 hardware δεν έχεις DX11 αλλά θα παίζουν τα games με DX10 ή DX9.Αν κάποιος με DX10 κάρτα θα πάει σε κάρτα με DX11,δεν θα πάει για το DirectX,αλλά για το ότι θα είναι πιο δυνατή η 300 σειρά καρτών απ'την 200,γιατί τον πρώτο χρόνο σίγουρα θα είναι άχρηστο το DX11.ώπα τα dx10 games δεν έχουν καμμία συμβατότητα με dx9 games. Οι εταιρείες ασχοληθήκανε να υποστηρίζουν και το ένα και το άλλο.
The/Real/In/Me Αύγουστος 6, 2009 #22 Αύγουστος 6, 2009 και μονο στην σκεψη τι καρτες θα θελει για να τρεξει οκ το DΧ3D10 και DΧ3D11 ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΣΤΙΡΙΞΗ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΟ...ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ..(ΑΝ 2 ΕΚΔΩΣΕΙΣ ΤΥΠΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΑ Η 10 ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ 9...ΣΤΑ ΤΟΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΧ ΤΟ UNREAL TOURNAMENT 3 ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ 9 ΚΑΙ ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΦΤΗ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ GTX295 ΤΗΝ ASUS ENGTX295 ΕΧΩ ΘΕΡΙΖΕΙ!!!ΠΟΛΟΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΝΤΕ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΡΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΩ..:-O
def Αύγουστος 6, 2009 #23 Αύγουστος 6, 2009 εγω θα μιλησω προσωπικα,απο την εμπειρια μου απο το flightsim-x,λοιπον απο τα χερια περασανε να μην πω ολες ολλες οι ισχυροτερες καρτες γραφικων οπως και απο πολλα χερια απο δω μεσα στο φορουμ,ξοδεψα πολλα χρηματα για ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ασχοληθηκα, εστειλα mail σε φανατικους του silulator για να μου πουν ποια καρτα γραφικων ειναι η καλυτερη, η απαντηση ηταν η ιδια,ολες παιζανε το παιχνιδι μα καμια μα καμια διαφορα σε DX9 ΚΑΙ DX10,τα ιδια σκηνικα σε οποια αναλυση και να τα ειχα η μονη διαφορα ηταν περισσοτερα fps απο δυνατοτερες καρτες,και αυτο γιατι το flightsim-x δεν δημιουργηθηκε σε κοδικο που να υποστιριζει το DX10 ασχετα απο το τι ελεγε η micro,τελικα ανακαλυψα οτι με τα ADD ΤΟΥ FLIGHTSIM-X ΕΙΧΑ ΤΑ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ.
The/Real/In/Me Αύγουστος 6, 2009 #24 Αύγουστος 6, 2009 εγω θα μιλησω προσωπικα,απο την εμπειρια μου απο το flightsim-x,λοιπον απο τα χερια περασανε να μην πω ολες ολλες οι ισχυροτερες καρτες γραφικων οπως και απο πολλα χερια απο δω μεσα στο φορουμ,ξοδεψα πολλα χρηματα για ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ασχοληθηκα, εστειλα mail σε φανατικους του silulator για να μου πουν ποια καρτα γραφικων ειναι η καλυτερη, η απαντηση ηταν η ιδια,ολες παιζανε το παιχνιδι μα καμια μα καμια διαφορα σε DX9 ΚΑΙ DX10,τα ιδια σκηνικα σε οποια αναλυση και να τα ειχα η μονη διαφορα ηταν περισσοτερα fps απο δυνατοτερες καρτες,και αυτο γιατι το flightsim-x δεν δημιουργηθηκε σε κοδικο που να υποστιριζει το DX10 ασχετα απο το τι ελεγε η micro,τελικα ανακαλυψα οτι με τα ADD ΤΟΥ FLIGHTSIM-X ΕΙΧΑ ΤΑ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ.ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ FPS,ΔΕΝ ΕΡΚΕΙ ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΤΑ ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ PC,++++ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ WINDOWS ΣΟΥ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΤΙΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ TWEKING!
Arxagelos Αύγουστος 6, 2009 #26 Αύγουστος 6, 2009 εγω θα μιλησω προσωπικα,απο την εμπειρια μου απο το flightsim-x,λοιπον απο τα χερια περασανε να μην πω ολες ολλες οι ισχυροτερες καρτες γραφικων οπως και απο πολλα χερια απο δω μεσα στο φορουμ,ξοδεψα πολλα χρηματα για ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ασχοληθηκα, εστειλα mail σε φανατικους του silulator για να μου πουν ποια καρτα γραφικων ειναι η καλυτερη, η απαντηση ηταν η ιδια,ολες παιζανε το παιχνιδι μα καμια μα καμια διαφορα σε DX9 ΚΑΙ DX10,τα ιδια σκηνικα σε οποια αναλυση και να τα ειχα η μονη διαφορα ηταν περισσοτερα fps απο δυνατοτερες καρτες,και αυτο γιατι το flightsim-x δεν δημιουργηθηκε σε κοδικο που να υποστιριζει το DX10 ασχετα απο το τι ελεγε η micro,τελικα ανακαλυψα οτι με τα ADD ΤΟΥ FLIGHTSIM-X ΕΙΧΑ ΤΑ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ.Μόνο που εδώ μιλάμε για DX11, και είναι κάτι που δεν έχουμε δει ακόμα στην πράξη άρα δεν μπορούμε να κρίνουμε και μιλάμε υποθετικά. Το DX10 είπαμε μαζί με τα Svista ήταν οι καυτές πατάτες της Microsoft. Αλλά επειδή όσο ζούμε ελπίζουμε και επειδή τα 7 είναι βελτιωμένα στα σημεία ίσως δούμε και στην πράξη το DX11 να αποδίδει.
The/Real/In/Me Αύγουστος 6, 2009 #27 Αύγουστος 6, 2009 Ρε συ με κεφαλαια ειναι σαν να φωναζεις.. το ξερω αλλα βολεθουν καπως χεχε αν εσπασα νευρα σοραηζεν!!
The/Real/In/Me Αύγουστος 6, 2009 #28 Αύγουστος 6, 2009 Μόνο που εδώ μιλάμε για DX11, και είναι κάτι που δεν έχουμε δει ακόμα στην πράξη άρα δεν μπορούμε να κρίνουμε και μιλάμε υποθετικά. Το DX10 είπαμε μαζί με τα Svista ήταν οι καυτές πατάτες της Microsoft. Αλλά επειδή όσο ζούμε ελπίζουμε και επειδή τα 7 είναι βελτιωμένα στα σημεία ίσως δούμε και στην πράξη το DX11 να αποδίδει.microsoft χωρις ψεμα δεν παιζει και το ξερω γιατι τεχνικος ειμαι και τα βλεπω καθε μερα και συνεργασιεσ κτλ...αλλα υπομονη και βλεπουμε
def Αύγουστος 6, 2009 #29 Αύγουστος 6, 2009 Μόνο που εδώ μιλάμε για DX11, και είναι κάτι που δεν έχουμε δει ακόμα στην πράξη άρα δεν μπορούμε να κρίνουμε και μιλάμε υποθετικά. Το DX10 είπαμε μαζί με τα Svista ήταν οι καυτές πατάτες της Microsoft. Αλλά επειδή όσο ζούμε ελπίζουμε και επειδή τα 7 είναι βελτιωμένα στα σημεία ίσως δούμε και στην πράξη το DX11 να αποδίδει.ενταξει και πριν μιλουσαμε για DX1O ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ DX9:p
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.