Jump to content

νεα συνθεση

johnymag

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

8ελω μια συνθεση με 1000 Ε περιπου..εχω σκεφτει αυτα:

CoolerMaster Stacker 831SE Black Case

OCZ Modxstream Pro PSU (600W, OCZ600MXSP)

Intel Core 2 Quad 9400

CoolerMaster V8 CPU Cooler

Asus P5Q-E

OCZ Reaper HPC 4GB CL4 DDR2-800 Ram Kit (PC2-6400, 4-4-4-15, OCZ2RPR800C44GK)

Palit GTX 260

Western Digital 640GB HDD x2

Sony DDU1681S DVD-Rom

LG W2343T-PF TFT Monitor 23''

ο υπολογιστης προοριζεται κυριως για παιχνιδια..8ελω να ροτησω και κατι πραματακια ομως..

1.το τροφοδοτικο τα σηκωνει ολα αυτα??

2.ποσο μπορει να φτασει ο επε3εργαστης στα8ρος??

3.να βαλω αντι για την gtx 260 την ati 4870 ή δεν α3ιζει??

4.να βαλω τετραπυρινο ή διπυρινο επε3εργαστη??

Man με 1100E φτιάχνεις μηχάνημα με i7....στο οποίο θα έχεις και καλύτερη μεταπωλητική αξία! Απλά πιστεύω ότι να βάλεις λεφτά για να πάρεις 775 τώρα δεν αξίζει.:D

CoolerMaster Stacker 831SE Black Case (RC-831-KKN2-GP) 99,00Ε

Intel Core I7-920 (s1366, 2.66 GHz, Cache 8MB, Tray) 245,00Ε

Foxconn Flaming Blade (1366, DDR3, X58) 153,00Ε

OCZ Stealthxstream PSU (600W, OCZ600SXS) 68,00Ε

LG W2343T-PF TFT Monitor 23'' 209,00Ε

Mushkin 6GB DDR3-1600 Ram Kit (3 x 2GB, PC2 12800, 7-8-7-20, 998679) 80,00Ε

Samsung SH-S223F/BEBE Black DVDRW +/- (Sata, Dual Layer ReWriter, Bulk) 15,01Ε

Thermalright Ultra-120A CPU Cooler 39,00Ε

Western Digital AV-GP Green 1TB HDD (32MB Cache, 7200 rpm, Sata 2, WD10EVDS) 69,90Ε

Thermalright Bolt-Thru Kit For Intel LGA1366 8,50Ε

Connect3D 4870 SVGA (PCI Express, 1GB) 149,00Ε

Σύνολο 1135,41Ε.

πολύ καλή σύνθεση του sofos. συμφωνώ απόλυτα. επίσης μπορείς να κοιτάξεις και στις αγγελίες μας μιας και θα βρεις πολλές ευκαιρίες ακόμα και να φτιάξεις καλύτερο μηχάνημα από αυτό που λέει ο sofos1990 με λιγότερο κι από 1000 ευρώ

πολυ καλη η συν8εση ομως με ολα αυτα παταω αρκετα πανω απο τα 1000 Ε..8ελω να βαλω i7 αλλα ειναι πανω απο το budget μου..τωρα για τις αγγελειες..δεν 8ελω να παρω κατι μεταζειρισμενο γιατι αυτος που το πουλαει σημαινει οτι δεν ηταν ευχαριστημενος..αρα γιατι να ειμαι και εγω???..και κατι αλλο για την ψυχτρα..δεν ειναι καλυτερη η mugen 2??..αμα βαλω και 4 φανς πανω..

Δεν νομίζω να είναι καλύτερη, αλλά και να είναι, σκέψου ότι με τα 4 fans ο θόρυβος θα είναι ανυπόφορος.:D

Όσον αφορά τις αγγελίες, δεν είσαι σωστός...κάποιος μπορεί να πουλάει κάτι, γιατί πολύ απλά δεν το θέλει ή θέλει να πάρει κάτι καλύτερο οπότε προσπαθεί να εξοικονομήσει χρήματα...:)

Υπολογιστή τώρα έχεις; Ίσως μπορέσεις να κρατήσεις το psu και την κάρτα γραφικών εφόσον είναι καλά!

Αλλά σου ξαναλέω....κατά την γνώμη μου δεν αξίζει να πας τώρα σε 775.....Διαφορά δεν θα δεις, αλλά σε μεταπωλητική αξία θα χάσεις και στο κάτω κάτω παίρνεις κάτι πολύ καλύτερο με μόνο 100+Ε παραπάνω....

Χμμμμ......για να μειώσουμε αυτό που πόσταρα μπορέις να αντικαταστήσεις την 4870 με μια 4850....:D

To τροφοδοτικό φτάνει και είναι μια χαρά

Συμφωνώ ότι σε ι7 θα είναι λίγο καλύτερο απο αποψη απόδοσης κόστους.

Μπορείς να κόψεις λίγο αν πάρεις 3gb μνήμης(Αν και είναι πολύ καλή η προσφορά), μικρότερο σκληρό ή και μικρότερη κάρτα γραφικών

Αργότερα προσθέτει επιπλέον μνήμη και σκληρό

Αν επιμένεις στο 775 άλλαξε μητρική καθώς εγώ έχω προβλήματα με το Bios(και από το έψαξα έχουν και πολλοί άλλοι) και θα την πάω για αλλαγή

δε βαζεις μια καρτα γραφικων με 30 ευρω και σε 1 μηνα να αγορασεις τις νεες της ατι? μεσα σεπτεμβριου αναμενονται :)

μπορεις να μου στειλεις κανα λινκ για αυτες??και ποσο 8α κανουν??δεν 8ελω να δωσω και 300 Ε..καμια 150 αρια 8ελω και σε λιγο καιρο αλλαζω ή βαζω δευτερη..

να ροτησω κατι??επειδη ειμαι ψιλο ασχετος τι ακριβως ειναι το stock καταστημα..και γιατι τα δινει τοσο φθηνα??και το πλαισιο εχει μονο στην μεταμορφωση??

Nαι, υπάρχει μόνο στην Μεταμόρφωση.

Τα δίνει φθηνά, γιατί είναι προιόντα που έχουν επιστραφεί από καταναλωτές ως μη λειτουργικά και το πλαισιο τα έχει επισκευάσει και λειτουργούν.

ναι ομως δεν 8α υπαρχει το ιδιο προβλημα αμα τα παρω απο κει??και 8α εχουν εγγυηση??οι τιμες ειναι δελεαστικες αλλα παλι αν ειναι επισκευσμενα..ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!..:mad:

να ροτησω και κατι αλλο??στο pcworld αυγουστου ειδα οτι 8α βγουν νεες καρτες γραφικων με υποστορηξη directx11..υπαρχουν καπου περισσοτερες πληροφοριες για το ποτε 8α βγουν και αν 8α ειναι ακριβες ή απλα 8α ειναι mainstream??εγω δεν 8ελω και καμια φοβερη καρτα..(παιζω πολλα παιχνιδια αλλα και 4-5 frames δεν αξιζουν 50 ευρω...

Oι καινούργιες κάρτες αν δεν κάνω λάθος θα βγουν μετά το καλοκαίρι....Νοέμβριο περίπου...

διαβασα οτι 8α βγουν πριν την κυκλοφορια των 7..και 8α υποστιριζουν το directx11..για αυτο 8ελω να παρω καμια καινουρια..σκεφτομαι να βαλω μια φ8ηνη και μετα να βαλω την κανονικη..αξιζει??και υπαρχουν πληροφοριες για το κοστος τους??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.