Jump to content

Canon Ixus 100 VS Panasonic FX40

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας ανάμεσα σ'αυτές τις φωτογραφικές, μιας και είναι σχεδόν ισάξιες (χρηματικά) στα μαγαζιά.

Υπάρχει κάτι άλλο σ'αυτά τα χρήματα αλλά με λήψη video οπωσδήποτε στα 1280Χ720 ?

Ευχαριστώ πολύ

προσφατα και μετα απο αναζητηση μακρας διαρκειας πηρα την canon ixus 100. Υπεροχη μηχανη, παρα πολυ μικρη και απολυτα στιβαρη-ποιοτικη. Σου τη συστηνω λοιπον και δε θα το μετανοιωσεις καθολου πιστευω :)

Σε ότι έχει να κάνει με optics, η ποιότητα της Canon δεν μπορεί να παραμεριστεί έναντι ορισμένων "πιασάρικων" χαρακτηριστικών που τυχόν παρουσιάζει ο ανταγωνισμός. Εγώ εκεί κατέληξα και σε μηχανές και πολυμηχανήματα ψηφίζω Canon.

καλα μην υπερβαλλουμε κιολας σε τετοιες κατηγοριες..

Υπαρχουν καποιες αξιολογες μηχανες που δεν γραφουν canon πανω τους.

Oi oποιες διαφορες υπαρχουν σε αντιστοιχα μοντελα φαινονται μονο στην ιδια φωτογραφια σε αντιπαραθεση (ιδιο καδρο κλπ) .Οποια και να επαιρνε καποιος ευχαριστημενος θα ηταν.

Επι του προκειμενου..

Αν η panasonc fx40 ειναι στα επιπεδα της tz7(αν οχι καλυτερη) ...θα πηγαινα για panasonic.

Και μονο που βλεπω χαμηλη αυτονομια σε μοντελα με πιανει κατι..(210 vs 350)

Η tΖ 7 ξεφεύγει αρκετά χρηματικά, και σαφώς είναι καλύτερη!

Το θέμα είναι στις ισάξιες, γιατί από specs δε φαίνονται διαφορές, και βέβαια το τι γίνεται στην πράξη!

Επίσης δεν έχω κοιτάξει τι γίνεται και με τις SONY.... η οποία τουλάχιστον παλαιότερα που ξέρω είχε καταπληκτικά προιόντα και στις φωτογραφικές.

δε προταθηκε η tz7...απλα η fx40 σε οτι μπορει να προσφερει ..δειχνει να μπορει να την χτυπησει.

Αν τα καταφερει ειναι πολυ καλη επιλογη.

Sony παιζει στην ιδια κατηγορια η w290...

Δες σε καποιο μαγαζι ποια σου καθεται καλυτερα, ποιο μενου θα συνηθισεις πιο γρηγορα και παρτην.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.