pastelidis.n.s. Ιούλιος 27, 2009 Author #61 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2009 Aπό οτι φαινεται ειμαι αναμεσα σε Fiesta και GP Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 28, 2009 #62 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2009 Είχα βάλει το ίδιο ερώτημα πριν μερικούς μήνες εδώ για έναν φίλο...που τελικά χτύπησε το ProCeed. Σου προτείνω να κάνεις το ίδιο. ασπρο proceed FTW Τα σπάει το Ceed γενικότερα, 7 χρόνια εγγύηση, πολύ καλό design, ειδικά στο επιθετικό και μυώδες ProCeed, πολύ καλός κινητήρας και γενικότερα ποιότητα παντού. Άνετα το χτύπαγα αν ήθελα αμάξι στα 15Κ περίπου. Σε λευκό το 3θυρο τα σπάει. Honda Jazz OMG δεν εισαι με τα καλα σου...., το πιο πιασοκωλικο αμαξι στην αγορα του προτεινεις? Φαινομενικά ίσως σου φαίνεται το πιο ακριβό, αλλά δες ότι σε αυτή την τιμή (14.500 περίπου) δίνει full εξοπλισμό, ενώ οι άλλοι σου πασάρουν άλλες αρχικές τιμές. Με φουλ εξοπλισμό τα ίδια λεφτά έχουν + το ότι πέρα από υπέροχο εσωτερικό, έχεις μηχανή Honda κάτω από το καπώ, πολύ καλή κατανάλωση και το μεγαλύτερο πορτ-παγκάζ της κατηγορίας 330 λίτρα. brand new yaris 1.33 έκδοση dynamic λευκό στα 14.000 (το έκανα test drive προχθές και μου άρεσε). εάν το κλείσεις μέχρι 30/6 επωφελείσαι του μειωμένου τέλους οποτεδήποτε και αν το παραλάβεις. (προσωπικά θα το πάρω με απόσυρση μιας και έχουμε στην οικογένεια και ενα golf II του 85 που ήρθε η ώρα του....) Καλό το Yaris, αλλά με τα όργανα στο κέντρο δεν την παλεύω με τίποτα.. Το Fiesta από μένα σε εμφάνιση σκίζει, από μηχανικά κλπ δεν ξέρω να σου πω το παραμικρό. Σκέψου το καλά, κάνε test drive και όλα αυτά γρήγορα για να επωφεληθείς και της μείωσης του τέλους ταξινόμησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis_01 Ιούλιος 28, 2009 #63 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2009 Είμαι ο μόνος που μπήκα στο ceed και από την πρώτη στιγμή που κάθισα στο κάθισμα μου φάνηκε.....κορεάτικο; Δες κι αυτό εδώ: http://www.autotriti.gr/data/magazine/viewthema/37821.asp Αν στο συγκριτικό προσθέσεις και το νέο renault clio, έχεις μια σύγκριση ανάμεσα σε όλα τα μικρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούλιος 28, 2009 #64 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2009 Είμαι ο μόνος που μπήκα στο ceed και από την πρώτη στιγμή που κάθισα στο κάθισμα μου φάνηκε.....κορεάτικο; Σιγουρα εισαι ο μονος, μαλλον επειδη εχεις κολλημα με την μαρκα. Εκτος αν εκατονταδες δημοσιογραφοι απο ολο τον κοσμο μιζωθηκαν που το χαρακτηριζαν σαν ενα απο τα ποιοτικοτερα εσωτερικα στην κατηγορια του με υλικα κλασης ανωτερα απο τον ανταγωνισμο. Το ιδιο ισχυει και για το i30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιούλιος 28, 2009 Author #65 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2009 Αυτο με την εκπτωση και το τελος ταξινομησης μεχρι ποτε ισχυει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 28, 2009 #66 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2009 Νομίζω μέχρι το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Αυγούστου, μέχρι 8 ή 7/8 αν δεν κάνω λάθος. Πάνω κάτω έχεις περίπου 2 εβδομάδες, οπότε τρέχα και δοκίμασε, συζήτα με αντιπροσωπείες και κόσμο κλπ.Απλά μην βιαστείς πολύ και μετά βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο, αλλά μην το πας και πολύ αργά γιατί είναι κρίμα να χάσεις την διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 28, 2009 #67 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2009 7/8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 28, 2009 #68 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2009 Για τι ποσο μιλαμε?(τελη ταξινόμησης) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιούλιος 28, 2009 Author #69 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2009 Ρε παιδες φευγω...εκτος απο αυτο το συζηταγα για Σεπτεμβριο...!Φτου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Ιούλιος 28, 2009 #70 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2009 Νομίζω μέχρι το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Αυγούστου, μέχρι 8 ή 7/8 αν δεν κάνω λάθος. Πάνω κάτω έχεις περίπου 2 εβδομάδες, οπότε τρέχα και δοκίμασε, συζήτα με αντιπροσωπείες και κόσμο κλπ.Απλά μην βιαστείς πολύ και μετά βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο, αλλά μην το πας και πολύ αργά γιατί είναι κρίμα να χάσεις την διαφορά.η μείωση αφορά τις ταξινομήσεις που θα γίνουν μέχρι 7/8. κοινώς αν πάς τώρα να αγοράσεις και δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο, την έχασες την μείωση. προς το παρόν μόνο η toyota είχε διαφημίσει ότι δεσμεύεται να σου πουλήσει με μειωμένο τέλος, οποτεδήποτε και αν γίνει η ταξινόμηση αρκεί η παραγγελία να γίνει μέχρι 30/7.η μείωση είναι χοντρικά 550-1000 ευρώ για μέχρι 1400 και 1000-1500 για 1600. Για ένα 1400άρη των 14000-15000 ευρώ η μείωση είναι γύρω στα 700 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 28, 2009 #71 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2009 Ναι, στα μικρά είναι ασήμαντη η μείωση. Το θέμα είναι ότι μάλλον παρέα με την μείωση θα φύγουν και όλες οι προσφορές που χτυπάνε όλες οι αντιπροσωπείες σαν τρελές τόσους μήνες..Αν μιλάς για Σεπτέμβριο δεν πειράζει, μια χαρά θα την βγάλεις και τότε, ανάλογα που θα καταλήξεις και με τι εξοπλισμό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 28, 2009 #72 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2009 ισα ισα μετα μπορει να κανουν και καλυτερες προσφορες γιατι προβλεπω δε θα παταει ουτε μυγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Ιούλιος 28, 2009 #73 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2009 ισα ισα μετα μπορει να κανουν και καλυτερες προσφορες γιατι προβλεπω δε θα παταει ουτε μυγα+1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούλιος 28, 2009 #74 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2009 Έχοντας Yaris καινούριο, θα μπορούσα να πω άπειρα καλά λόγια. Μιλάω για την έκδοση 1.33 με τα 101 άλογα. Τραβάει σα σκυλί παντού και, ειδικά ψηλά, λυσσάει. Με την ποιότητα στο εσωτερικό δε θα ξετρελαθείς, αλλά τα υλικά έχουν πολύ καλή συναρμογή και κυρίως, δεν τρίζουν. Είχα διαβάσει ότι είναι ίσως το καλύτερο στην κατηγορία του όσον αφορά τους χώρους του. Επίσης, όσον αφορά κρατήματα, είναι ιδιαίτερα προβλέψιμο, τα εργοστασιακής τοποθέτησης Continental σε διάσταση 185/60 R15 είναι πολύ καλά (και αργότερα βάζεις άμα θέλεις τη διάσταση που φοράει το TS: 205/45 R17). Πέρα από αυτά: - 6τάχυτο κιβώτιο, όχι πολύ μακριάς κλιμάκωσης (με έναν εκπληκτικό επιλογέα ταχυτήτων) - σύστημα Stop & Start που δουλεύει ιδανικά - οικονομικότατο Αξιοπιστία? Είναι Toyota, τέλος.- Αν δεν κάνω λάθος, σε αυτά τα λεφτά παίζει και το Corsa 1.4, το οποίο έχει η μάνα μου ως εταιρικό. Το οδήγησα και σε σχέση με το Yaris μου άφησε καλύτερες εντυπώσεις όσον αφορά στη θέση οδήγησης (είναι χαμηλότερη και με καλύτερη στήριξη). Σε θέματα κινητήρα, χώρων στο εσωτερικό, κρατήματος στο δρόμο, το Yaris είναι κλάσεις ανώτερο. Το Corsa σου δίνει την αίσθηση ότι έχει καλύτερη ποιότητα κύλισης, αλλά μετά συνειδητοποιείς ότι λείπει η αίσθηση που σου δίνει το Yaris όταν στρίβεις το τιμόνι και αυτό απλώς σε ακολουθεί. Πάντως, ό,τι κι αν διαλέξεις τελικά, φρόντισε να ακολουθείς ένα λογικό πρόγραμμα συντήρησης! Όταν πήραμε το Yaris, μας είπαν στην αντιπροσωπεία ότι το πρώτο service θα το κάνουμε στα 15.000 km. Αργότερα, από το official site της Toyota κατέβασα το επίσημο maintenance schedule και διάβασα ότι για normal χρήση προτείνει service στα 15.000 km και για severe χρήση στα 7.500 km. Εγώ κάθε 7.500 θα πηγαίνω, ακόμα κι αν οδηγάω χαλαρά. Η Opel πάλι, στο Corsa έχει ένα πρόγραμμα ECOservice, που λέει ότι κάνεις πρώτο service στα 30.000 km, δεύτερο στα 60.000 km κλπ. Μαρκετινίστικα κόλπα για να σου πουν ότι έχουν φτηνά service. Για καθίστε ρε. Το μοτεράκι το καημένο τι σας φταίει να δουλεύει με τα ίδια λάδια για 30.000 km? Αυτά από εμένα. Ό,τι κι αν διαλέξεις, να το προσέχεις πολύ γιατί θα είναι καινούριο και αν πάθει ακόμα και μια μικρή γρατζουνιά, θα σε "πονάει" πολύ. (ακόμα να ξεπεράσω το σοκ που έπαθα όταν είδα real-time πόρτα διπλανού αυτοκινήτου να ανοίγει και να σχηματίζει την πρώτη λακκούβα πάνω στο Yaris... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Ιούλιος 28, 2009 #75 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2009 όταν έκανα το test drive με ένα yaris με 4000 χλμ μου έκανε εντύπωση ότι με 6η και 40 χλμ πάτησα γκάζι και το αυτοκίνητο επιτάχυνε (αργά μεν αλλά αδιαμαρτύρητα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιούλιος 28, 2009 #76 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2009 - σύστημα Stop & Start που δουλεύει ιδανικάαυτο που σβηνει στα φαναρια ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούλιος 28, 2009 #77 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2009 αυτο που σβηνει στα φαναρια ειναι?Ακριβώς. Βασικά, δε σβήνει μόνο στα φανάρια, αλλά σε κάθε περίπτωση που σταματάς και βάζεις νεκρά και δεν υπάρχει κάποια παράμετρος που να αποτρέπει τη λειτουργία του. Το σύστημα αυτό έχει ένα σωρό αισθητήρες πάνω για να λειτουργεί σωστά.Αν θες περισσότερες λεπτομέρειες, ρίξε μία ματιά και εδώ: http://www.yarisclub.gr/forum/showthread.php?t=5061 Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούλιος 28, 2009 #78 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2009 αυτο που σβηνει στα φαναρια ειναι?google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google :suicide2: έλεος πια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιούλιος 28, 2009 #79 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2009 google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google google :suicide2: έλεος πια..εχεις προβληματα ε?:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Ιούλιος 28, 2009 #80 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2009 ισα ισα μετα μπορει να κανουν και καλυτερες προσφορες γιατι προβλεπω δε θα παταει ουτε μυγαΣυμφωνω και επαυξανωΕχεις καποια αυτοκινητα εδω και ~4 μηνες που παιζει η "κρατικη επιδοτηση" και δεν εχουν πουληθει μεχρι 7/8 με τη μειωμενη τιμη.Απο 8/8 και μετα,θα ξαναμπει η παλια αυξημενη τιμη και θα πουληθουν?Χλωμο...αφου οποιος σκοπευε να αγορασει ροδα,φροντισε να το κανει μεσα σε αυτο το 4μηνοΠροβλεπω λοιπον οτι θα διατηρηθουν οι τρεχουσες μειωμενες τιμες(εστω και ανεπισημα,δλδ με τη μορφη της "προσφορας" απο τις αντιπροσωπειες) για ενα σεβαστο χρονικο διαστημα και μετα τη ληξη του μετρου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.