greekfragma Ιούλιος 27, 2009 #41 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2009 Ford Fiesta με τα μπούνια.Μακριά από Opel Corsa και Polo.Πολύ συμπαθητικό και το Mazda2 που είδα από κοντά και ο ΑΝ7 στανταρ θα σου δωσει μια καλύτερη άποψη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιούλιος 27, 2009 Author #42 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2009 Φραγμα συμφωνω με το Fiesta παρα πολυ...Το Mazda οχι και τοσο...γουστα...δεν αμφισβητω οτι ειναι καλο...Εχω και στο μυαλο μου το Ibiza SC ή Grande Punto....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 27, 2009 #43 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2009 Είχα βάλει το ίδιο ερώτημα πριν μερικούς μήνες εδώ για έναν φίλο...που τελικά χτύπησε το ProCeed. Σου προτείνω να κάνεις το ίδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιούλιος 27, 2009 Author #44 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2009 Είχα βάλει το ίδιο ερώτημα πριν μερικούς μήνες εδώ για έναν φίλο...που τελικά χτύπησε το ProCeed. Σου προτείνω να κάνεις το ίδιο.Oυτε καν...πες το κολλημα...δεν θελω να εχω ΚΙΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 27, 2009 #45 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2009 φυσικά πριν αποφασίσεις θα τα κάνεις όλα τα υποψήφια ένα test drive.....το περιτύλιγμα μπορεί να είναι τελείως ουτοπικό σε σχέση με αυτό που θα καταλάβεις οταν κάτσεις στο τιμόνι και κάνεις μερικά χιλιόμετρα.επίσης μην πάρεις οτι έξτρα θέλει να σου βάλει εξαρχής ο πωλητής.........προπαντώς να μην πάρεις συναγερμό εργοστασιακό γιατί οι περισσότεροι συνδέονται με το immobilizer και δεν θες να μείνεις στη μέση του πουθενά αν μπλοκάρει τίποτα ηλεκτρικό και χαλάσει ο συναγερμός.το μόνο καλό upgrade από αντιπροσωπεία είναι αντι-ηλιακή μεμβράνη...καμιά καλή ζαντούλα ή sport package σε λάστιχα φρένα και πλαστικά.τα υπόλοιπα τα πληρώνεις 3φορες περισσότερο χωρίς λόγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιούλιος 27, 2009 #46 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2009 Oυτε καν...πες το κολλημα...δεν θελω να εχω ΚΙΑειναι πολυ καλο αμαξι...παντως +500 για το fiesta.το βγαζουνε top παντου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιούλιος 27, 2009 Author #47 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2009 Παιδες που μπορω να δω ορισμενα συγκριτικα ας πουμε μεταξυ αυτων που εχετε προτεινει μεχρι τωρα...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούλιος 27, 2009 #48 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2009 Παιδες που μπορω να δω ορισμενα συγκριτικα ας πουμε μεταξυ αυτων που εχετε προτεινει μεχρι τωρα...?www.autotriti.grΟσο για το Ceed, λες τυχαια να δινει το εργοστασιο 7 χρονια εγγυηση.Ξεκολληστε λιγο απο τα τετριμενα, ανοιξτε λιγο παραπανω το μυαλουδακι σας και δειτε λιγο παραπερα.Το Ceed, εχει βγει αυτοκινητο της χρονιας 2008 στην Ελλαδα, εχει παρει 5 αστερια στο EuroNCAP και εχει 7 χρονια εργοστασιακη εγγυηση. Το 3θυρο με τον αρχικο εξοπλισμο ξεκιναει απο τα 12.300.Το περιοδικο drive του εχει κανει και τεστ κοπωσης με 30.000 χιλιομετρα μεσα σε 30 μερες, χωρις να βγαλει το παραμικρο.Επισης ΔΕΝ ειναι κορεατικο, οπως δηλωνει και το ονομα του. Φτιαχνεται σε ενα απο τα πιο συγχρονα εργοστασια της Ευρωπης.Κανε ενα test drive και δεν θα χασεις.Οταν το ειχα κανει test drive, μαζι με Golf TSI, Leon II 1.6 και Opel Astra 1.6GTC, ηταν σε ολα ανωτερο, εκτος της τιμης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 27, 2009 #49 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2009 ασπρο proceed FTW Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούλιος 27, 2009 #50 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2009 Honda Jazz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 27, 2009 #51 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2009 Honda Jazz OMG δεν εισαι με τα καλα σου...., το πιο πιασοκωλικο αμαξι στην αγορα του προτεινεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούλιος 27, 2009 #52 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2009 Που ολως τυχαιως βγηκε αμαξι της χρονιας και κραταει τιμη περισσοτερο απο ολα τα υπολοιπα, τα οποια σε 5-6 χρονια πρεπει να τα σκοτωσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιούλιος 27, 2009 #53 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2009 honda μονο cub(glx) και S2000:look: το ceed ειναι παρα πολυ καλο,και ειδικα σε ασπρο οπως ειπαν με μια ωραια ζαντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Ν Ιούλιος 27, 2009 #54 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2009 Να γίνεις μέλος σε όλα τα club αυτοκινήτων που υπάρχουν και απόεκεί θα δεις πολλές πωλήσεις αυτοκινήτων. Απευθείας αγορά από ιδιώτη και στις περισσότερες περιπτώσεις προσεγμένα αυτοκίνητα.Από εφημερίδες και μαντράδες δεν συνιστώ.Εγώ είμαι ευχαριστημένος απο το Fiesta μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 27, 2009 #55 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2009 το proceed ομως απο οτι βλεπω ειναι 3θυρο....πολυ μειων για μενα που θελω 5θυρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούλιος 27, 2009 #56 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2009 το proceed ομως απο οτι βλεπω ειναι 3θυρο....πολυ μειων για μενα που θελω 5θυροTo proceed ειναι η 3θυρη εκδοση του Ceed. To Ceed ειναι 5θυρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 27, 2009 #57 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2009 χαχαχαχα...αυτο μου λεγε τωρα και ο racer..δε το ηξερα το μοντελο Οποτε να το ξερω μιας και ακουω καλα λογια για μελλοντικη αγορα. thnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 27, 2009 #58 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2009 www.autotriti.grΟσο για το Ceed, λες τυχαια να δινει το εργοστασιο 7 χρονια εγγυηση.Ξεκολληστε λιγο απο τα τετριμενα, ανοιξτε λιγο παραπανω το μυαλουδακι σας και δειτε λιγο παραπερα.Το Ceed, εχει βγει αυτοκινητο της χρονιας 2008 στην Ελλαδα, εχει παρει 5 αστερια στο EuroNCAP και εχει 7 χρονια εργοστασιακη εγγυηση. Το 3θυρο με τον αρχικο εξοπλισμο ξεκιναει απο τα 12.300.Το περιοδικο drive του εχει κανει και τεστ κοπωσης με 30.000 χιλιομετρα μεσα σε 30 μερες, χωρις να βγαλει το παραμικρο.Επισης ΔΕΝ ειναι κορεατικο, οπως δηλωνει και το ονομα του. Φτιαχνεται σε ενα απο τα πιο συγχρονα εργοστασια της Ευρωπης.Κανε ενα test drive και δεν θα χασεις.Οταν το ειχα κανει test drive, μαζι με Golf TSI, Leon II 1.6 και Opel Astra 1.6GTC, ηταν σε ολα ανωτερο, εκτος της τιμης.Πήγα Νάπολη και Ρώμη με το 1400αρι Proceed και δεν καταλάβαινε τίποτα από τους γρήγορους Ιταλικούς δρόμους.Βράχος στον αυτοκινητόδρομο, δεν κουνιέται. Ταυτόχρονα πήγα Αθήνα με ένα ολοκαίνουργιο Opel Astra 1.4 και δεν είχαν καμία σχέση τα αμάξια ούτε από ποιότητα κατασκευή ούτε απο συμπερφορά στον δρόμο. Το Proceed πρέπει να είναι το πιο γρήγορο μή Tourbo 1400αρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Ιούλιος 27, 2009 #59 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2009 brand new yaris 1.33 έκδοση dynamic λευκό στα 14.000 (το έκανα test drive προχθές και μου άρεσε). εάν το κλείσεις μέχρι 30/6 επωφελείσαι του μειωμένου τέλους οποτεδήποτε και αν το παραλάβεις. (προσωπικά θα το πάρω με απόσυρση μιας και έχουμε στην οικογένεια και ενα golf II του 85 που ήρθε η ώρα του....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούλιος 27, 2009 #60 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2009 Αφού άλλαξες κατηγορία. Ceed ή Fiesta και απο μένα.ΥΓ. Όποιος δει FORD KUGA προς πώληση πουθενά να μου PM asap.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.