AN7 OverClocker Αύγουστος 12, 2009 #181 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2009 Μιλάω για γνήσιο ανταλακτικό από αντιπροσωπεία μαζί με εργασία.(μπορεί να υπάρχει περίπτωση να ήταν 180€,δεν θυμάμαι και καλά μιας και είναι απ τις πρώτες βλάβες.Οι πολλαπλασιαστές μας δεν νομίζω να είναι ίδιοι αν υπολογίζεις μόνο και μόνο ότι τα μοτερ μας είναι τελείως μα παντελώς διαφορετικά.Ποτέ δεν το πήγαινα στο ίδιο συνεργείο πάντως.Πλέον το έχω ρήξει στα μτχ ανταλλακτικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Αύγουστος 13, 2009 #182 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2009 εμενα παντως πλανητες και δορυφοροι σε αλφα ρομεο 75 που μου τους κουρεψε , πληρωσα 200 (μεταχειρισμενα + εργασια συνολο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Αύγουστος 20, 2009 #183 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2009 το grande punto sport έκδοση βγαίνει ίδια ακριβώς λεφτά με το fiesta 1.6 (και τα 2 σε τρίθυρα) : 14,500 ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Αύγουστος 22, 2009 #184 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2009 Οδηγησα επι 5 μερες ενα GP στο νησι(δεν ειχε διακριτικα,το 1200 ηταν προφανως) και μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις.Ευχαριστο οδηγικα και προβλεψιμο στις αντιδρασεις του,μονη παραφωνια ο κακος/ανεπαρκης κινητηρας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.