Jump to content

Ποιό αυτοκίνητο προτείνετε μέχρι 15.000€ ?

pastelidis.n.s.

Recommended Posts

Αυτο που λεει ο τιτλος...το θελω για μεσα στην πολη...θελω να εχει και το αλογακι του ρε παιδι μου...να πατας και να ακουει λιγο...εννοειται μεταχειρισμενο

Ακουω προτασεις...

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Βρε οχι τπτ τρελο...να μην ειναι ας πουμε 60-65 να ειναι παραπανω πιστευω να καταλαβαινεις τι εννοω... ααα και βεβαια να μην ειμαι βενζιναδικο καθε τρεις και λιγο...

Μέγεθος; Πχ στα 4 περίπου πάει το δικό μου, Renault Clio '02 1.4 - 101 άλογα.

Νεανικό λουκ, καλοί χώροι οδηγού συνοδηγού, υπάκουο γκάζι και κρατήματα. Από αξιοπιστία έχω καεί όμως και δεν σου το προτείνω.

Σ'αυτά τα λεφτά πας σε Saxo, Corsa, Atos, 106, 206 και λοιπά μικρά. Πολλά κουβαδάκια έχουν την τάση να είναι λιωμένα. Αν έχεις όρεξη για παραπάνω χώρο θα σου πρότεινα να κοιτάξεις κανένα Astra G περιποιημένο στα 1.400.

Κοίτα εδώ για όλες σου τις επιλογές, με λίγο πιο σφιχτά φίλτρα από του Charly.

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/310776/

Αν και έχει αρκετά χιλιόμετρα,η τιμή του είναι σχετικά καλή σε σχέση με άλλα του 99' που τα δίνουν στα ίδια χρήματα

BTW,δες και εδώ:

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/73666/

Τα micra δεν πατάνε καλά στο δρόμο...

Δες το προηγούμενο Corsa, το fiesta που άλλαξε και μακριά από φτηνά VW.

Βρες κάτι από ιδιώτη. Οι έμποροι αν δε βγάλουν 100% κέρδος δεν ησυχάζουν. Ότι πάρεις 4000 θα το έχουν πάρει 2000...

Το καλό (φτηνό) όχημα θέλει υποχρεωτικά υπομονή...

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/310776/

Αν και έχει αρκετά χιλιόμετρα,η τιμή του είναι σχετικά καλή σε σχέση με άλλα του 99' που τα δίνουν στα ίδια χρήματα

BTW,δες και εδώ:

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/73666/

Αρκετά χιλιόμετρα είναι τα 99.000 για αυτοκίνητο 10 ετών; Στάνταρ είναι μαγειρεμένα. Κάτι που συμβαίνει για πλάκα πλέον και στους μαντράδες πια μην βλέπετε χιλιόμετρα, εννοείται ότι είναι όλα αλλαγμένα!

Αν μπορείς να το βρεις από ιδιώτη, άρπα χρυσή ευκαιρία και τρέχα λίγο. Το ιδανικό θα ήταν να είχες ένα φίλο μηχανικό να παίρνεις μαζί σου βόλτα, αλλά που :p

Εδιτ: δίκιο έχει σ'αυτό που λέει ο Central, πραγματικές ευκαιρίες και πιο σωστά αμάξια θα βρεις μόνο από ιδιώτες. Αντιθέτως, κάποιος μαντράς θα σου δώσει και ένα χρόνο εγγύηση.

Αυτό είναι του 04' με 90.000.Δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι.Συμφωνώ ότι και πάλι είναι αρκετά

Ο μόνος τρόπος να δεις πραγματικά χιλιόμετρα είναι απο το book service.Μακριά αν δεν έχει

Αυτό είναι του 04' με 90.000.Δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι.Συμφωνώ ότι και πάλι είναι αρκετά

Ο μόνος τρόπος να δεις πραγματικά χιλιόμετρα είναι απο το book service.Μακριά αν δεν έχει

Μου φάνηκε ότι είδα ότι είναι του 99! Πίνω λίγο καφέ ακόμα lol. Βασικά το max που μπορείς να δεχτείς είναι 15.000 το χρόνο, αυτό τόσα έχει. Ίσως είναι ιδανικό νούμερο και δουλεμένο. Πάντως, έχω 3 books από το service μου, όποτε θέλω πάω και τα γεμίζω με service σε ένα συνεργείο, μία σφραγίδα δουλειά είναι..

Για Saxo vts θα βρουμε σε αυτα τα λεφτα....

Μόλις σου είπα ότι τα μικρά συνήθως είναι λιωμένα και μου λες για vts?!?!?!

Γιατί δεν κοιτάς μήπως βρεις και κανένα 106 Rallie σ'αυτά τα λεφτά ρε;

Άμα θες να δεις πως είναι ένα Clio II ph II, έτσι για να σου περάσει, έλα το απόγευμα μετά τις 6 από Web+ να σε πάω μία βόλτα.

Μου φάνηκε ότι είδα ότι είναι του 99! Πίνω λίγο καφέ ακόμα lol. Βασικά το max που μπορείς να δεχτείς είναι 15.000 το χρόνο, αυτό τόσα έχει. Ίσως είναι ιδανικό νούμερο και δουλεμένο. Πάντως, έχω 3 books από το service μου, όποτε θέλω πάω και τα γεμίζω με service σε ένα συνεργείο, μία σφραγίδα δουλειά είναι..

Σίγουρα,υπάρχουν πολλά παραθυράκια,δυστηχώς.Πρέπει να είσαι πολύ επιφυλακτικός με την αγορά μεταχειρισμένου

Η ιδανικη λυση σε αυτα τα λεφτα για στριφτερο ταχυ μικρο, ειναι ραλακι, αλλα δεν το προτεινω ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ σε νεο οδηγο. Για την ιστορια, προ διμηνου αντικατεστησα το τρακαρισμενο cinque με αριστο Punto Sporting f/l, 1.4 95ps, μοντελο 04 με 70k km, στα 5500€. Απλα για να δεις που κινειται η αγορα.

5500 ξεφευγουμε ρε συ....υπαρχει περιπτωση να βρω κατι σε αυτα τα αλογα με τα λευτα βαζω ?

τα αλογα δεν ειναι τιποτα,κοιτα κατι καλυτερα σε ροπη,εκτος και αν θες να εισαι μεσα στη πολη με 5000 στροφες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.