junior-21- Ιούλιος 31, 2009 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2009 όπως το είπες, πάλι σε έξοδα :hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Αύγουστος 1, 2009 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2009 εγω ειχα παραγγειλει ηδη αυτο του πλαισιου, και το μονο που εχω να πω, ειναι: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΩΡΟΣ!!!! ειναι ανετοτατο και εχει πολυ ησυχους ανεμιστηρες πανω. και μειωσα 4β θερμοκρασια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkatsogr Αύγουστος 1, 2009 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2009 Εγώ έψησα τον προϊστάμενο μου και το πήρε για να φτιάξουμε ενα pc στον γιό του!Το κουτί όντως είναι δύναμη!Και η τιμή είναι πραγματικά τσάμπα!Θα το δείτε σύντομα ποσταρισμένο μόλις το τελειώσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimi80 Αύγουστος 1, 2009 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2009 Γνωρίζει κανείς άμα υπάρχει ακόμη η προσφορά ή τους τελείωσε; Στη σελίδα τους λέει ακόμη άμεσα διαθέσιμο. Απλά ρωτώ μην εκνευρίζομαι τζάμπα γιατί τα συνηθίζει αυτά το μουλτιραμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 1, 2009 Author #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2009 Γνωρίζει κανείς άμα υπάρχει ακόμη η προσφορά ή τους τελείωσε; Στη σελίδα τους λέει ακόμη άμεσα διαθέσιμο. Απλά ρωτώ μην εκνευρίζομαι τζάμπα γιατί τα συνηθίζει αυτά το μουλτιραμα δεν υπαρχει λογος εκνευρισμου υπαρχει αποθεμα και η προσφορα ισχυει κανονικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimi80 Αύγουστος 2, 2009 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2009 δεν υπαρχει λογος εκνευρισμουυπαρχει αποθεμα και η προσφορα ισχυει κανονικα...Οκ thanks θα περασω αυριο απο τα μουλτιραμα να δω Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkatsogr Αύγουστος 30, 2009 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2009 To pc είναι έτοιμο. Βάζω φωτογραφίες απο διάφορα στάδια και εργασίες. Μερικές απο τις φωτογραφίες είναι απο κινητό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Αύγουστος 30, 2009 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2009 Το γενικό setup του φωτισμού σκοτώνει! Ωραίος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tartaros Σεπτέμβριος 8, 2009 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2009 Εγώ είμαι ο γιος του "ψημένου" και θα ήθελά να πω ένα ευχαριστώ για το pc και πως δουλεύει τέλεια!!! :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Σεπτέμβριος 8, 2009 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2009 υπάρχει ακόμα η προσφορά ή τελείωσε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 8, 2009 Author #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2009 υπάρχει ακόμα η προσφορά ή τελείωσε?οσο εχει ακομα αποθεμα ισχυει κανονικα...απλα καλου κακου κανε πρωτα ενα τηλ απο το μαγαζι πριν παςμπας και τυχαινει να εχουν ξεμεινει προσωρινα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azzerki Ιανουάριος 14, 2010 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 οσο εχει ακομα αποθεμα ισχυει κανονικα...απλα καλου κακου κανε πρωτα ενα τηλ απο το μαγαζι πριν παςμπας και τυχαινει να εχουν ξεμεινει προσωρινα.Εγω πηγα ρωτησα και μου ειπαν η τιμη ειναι 129 οπως την βλεπεις...Λετε να μην ηξερε ο υπαλληλος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Ιανουάριος 14, 2010 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 Εεεερμ..Κοιταξε λιγο την ημερομηνια του τελευταιου ποστ που εκανε ο Κοπριτης και θα καταλαβεις για ποιον λογο σου ειπε πως η τιμη ειναι 129... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekis Ιανουάριος 19, 2010 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2010 Παιδια επειδη με νδιαφερι το συγκεκριμενο case καποιος που το εχει μπορει να μου πει αν ειναι ευκολο το cable manament?Εχει τρυπες?Γιατι διαβασα στο νετ οτι το 830(μιας και το 833 modded 830 ειναι) δεν ειναι και οτι καλυτερο σε αυτον τον τομεα.Ξερει καποιος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 19, 2010 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2010 Τον τίτλο του θέματος τον είδες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Ιανουάριος 20, 2010 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2010 Γιατι δεν το κελιδωνεται το θεμα να τελειωνει η υποθεση? Παει,περασε η προσφορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.