Jump to content

Προβλημα με plaisio.gr

kert

Recommended Posts

ok....περιμένουμε τις όποιες εξελίξεις. μακάρι να πάρεις το δίσκο στα 25ευρώ.....και μακάρι να είχε απόθεμα για όλους που ξέρουν τι σημαίνει mtron 32gb @25euro.

p.s. όχι και farma....δε γνωριστήκαμε και τόσο καλά :whistling

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Ελεος !!! Σηκωνω τα χερια ψηλα. Δεν μπορει να μην καταλαβαινεις ποια ειναι η ουσια της συζητησης. Για να σε διευκολυνω διαβασε απο την αρχη τα μυνηματα και οπου δεις τη λεξη "πλαισιο" αντικατεστησε την με "e-shop". Καλυτερα τωρα ;

Εγώ πάντως που το διάβασα όλο 4 φορές, μπορεί και να είμαι χαζός αλλά δεν είδα από κανέναν που απάντησε να προσπαθεί να ρίξει τον poster του αρχικού θέματος, ούτε τον 2ο που είπε με το πρώτο του post στο thelab κατευθείαν το παράπονο του (σαν την μύγα μες το γαλα ένα πράγμα ρε παιδί μου, λές και όλο το thelab, είχε μόνο αυτό το post και το βρήκε με την μία).... αντιθέτως είδα κάποιον να θέλει ντε και καλά να θίξει το πλαίσιο και ακόμα χειρότερα το thelab και κάποιους πολύ συγκεκριμένους χρήστες του. Και αυτό αν μη τι άλλο είναι γελοίο από μόνο του.

Και επειδή δεν κάνει να πέφτουμε εμείς στην λούμπα, θα περιμένω να δω αν ο χρήστης john_thelab ξανακάνει έστω και κάπου αλλού post μέσα στο thelab έτσι για να φύγω από την περιέργεια... πράγματι καλοκαιριάζει και έχουμε ξεφύγει μερικοί νομίζω. Συνωμοσίες και φαντάσματα βλέπουμε. lol

A:

Τα πηρα πολυ χθες, ειμαι ετοιμος για καταγγελεια σε ΙΝΚΑ, συνηγορο του πολιτη, Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη κλπ

Εβαλα στο google χθες το μεσημερι "Πλαισιο DDR2" με ρυθμιση τελευταιες 24 ωρες για να δω αν ανεφεραν και αλλοι το προβλημα με τις μνημες και βρηκα μονο αυτο εδω με τον SSD.(καλα που εχετε και τα DDR2 CPU κλπ στις υπογραφες σας γιατι αλλιως δεν θα το εβρισκα!) Τι ηθελες να γραψω για πρωτο ποστ; Για τα φασολακια?

Εχω ολα τα screenshots απο ολες τις μνημες που λεω, ολα τα emails αυτοματα και μη, τα ονοματα οσων μιλησα και ολα οσα χρειαζονται!

ΤΕΛΟΣ!

(στο φορουμ ειμαι νεος αλλα στα pc ειμαι 25 σχεδον χρονια πολυ περισσοτερο απο τους περισσοτερους εδω μεσα)

http://www.thelab.gr/showpost.php?p=1062664340&postcount=52

(και το ειπα και μετα παλι σε αλλο ποστ)

B:

Το "κανονι" εχει βαρεσει εδω και ενα μηνα ακριβως, πολυ μπαγιατικο νεο στο blog... Απο μεσα-τελη Ιουνιου εχε γινει γνωστο (ευρεως και στο ιντερνετ απο οπου το διαβασα) οτι κυριολεκτικα σε μια νυχτα τα μαζεψαν και εφυγαν απο τα "γραφεια" τους και μαλιστα εκεινες τις μερες "επεσε" και το site.

http://www.thelab.gr/showpost.php?p=1062664389&postcount=34

Μηπως τελικα δεν τα διαβασες ολα; Γιατι επαναλαμβανω για πολωστη φορα κατι;

Παντως ενω με την παρεμβαση του αρχαγγελου οταν μιλησε για το παρελθον "ψαρωσα" (με την καλη εννοια) με ξενερωσατε παλι οι γνωστοι με την επιμονη σας να διαστρευλωνετε τα πραγματα και δεν βλεπω να κολαω με την κλικα σας (παρτε το κι αυτο θετικα, μην σας χαλαει!). Και οταν μιλαω για τους γνωστους να μην μυγιαζονται οσοι δεν τους αφορα παρακαλω! Μιλαω για οσους διαστρευλωνουν και δημιουργουν εντυπωσεις , οχι για οσους δεν μιλανε καν!

Το φορουμ ξαναλεω δεν μπορεσα να το στην εκταση του, ηταν η συγκυρια του google - billy23 που με εφερε εδω και δεν εχω αποψη καλη η κακη. Ισως επιστρεψω καποτε αφου σας παρακολουθησω, αλλα ποτε δεν θα θιξω εμπορικα συμφεροντα γιατι παλι δεν θα με "καταλαβει" κανεις.

Τωρα τα περι γελοιοτητας τα επιστρεφω στον αποστολεα!

Καλά εντάξει, ok, ότι και να σου πω/πούμε δεν θα βγάλουμε άκρη. :giveup:

Για τα πρακτικά και μόνο.

Είπαμε, έχεις δίκιο με την αγανάκτηση σου και όσον αφορά τον υπεύθυνο και τις απαντήσεις του. Τέλος ! Δεν έχει κάτι άλλο να πούμε πάνω σε αυτό.... τα ίδια θα λέγαμε και για το eshop ρε παιδί μου, δεν έχει άλλη λογική πως το λένε.

Στο ποστ που παράθεσες, εγώ είπα ότι κανείς δεν προσπάθησε να σε ρίξει, ούτε να υπονομεύσει το ποστ σου, αλλά εσύ εκεί επιμένεις για συνωμοσίες και πληρωμένους, εντάξει, συγχαρητήρια και τέλος πάλι, άποψη σου. Μην την συνεχίζεις.

Επίσης για διευκρίνιση, το "γελοίο" που ανάφερα αφορά στο ότι είναι γελοίο να αποκαλείς κάποια παιδιά εδώ μέσα με διάφορους "χαρακτηρισμούς", όχι ότι εσύ είσαι γελοίος, προς θεού δλδ, μην αλλάζεις τα λόγια μου.

Επίσης, αυτό για τον google, δεν παίζει.. τα τελευταία 70 αποτελέσματα είναι για το ίδιο το κατάστημα, για άσχετα forum, και για ένα συγκεκριμένο post εδώ στο lab και φυσικά ακόμα ένα που είναι το δικό σου !

Μας συγχωρείς που σε ξενερώσαμε, αλλά δεν μπορείς να μας αποκαλείς όλους εδώ μέσα έτσι γενικά και χωρίς αποδείξεις πληρωμένους !

υ.γ.: αν θες κάνε και μια αναζήτηση εδώ μέσα για πλαίσιο και είμαι σίγουρος ότι θα δεις και άλλα παράπονα... μην είσαι ποια τόσοοοοοοο προκατειλημμένος. :TD:

Καλά εντάξει, ok, ότι και να σου πω/πούμε δεν θα βγάλουμε άκρη. :giveup:

....Στο ποστ που παράθεσες, εγώ είπα ότι κανείς δεν προσπάθησε να σε ρίξει, ούτε να υπονομεύσει το ποστ σου, αλλά εσύ εκεί επιμένεις για συνωμοσίες και πληρωμένους, εντάξει

.......

Μας συγχωρείς που σε ξενερώσαμε, αλλά δεν μπορείς να μας αποκαλείς όλους εδώ μέσα έτσι γενικά (ΜΗΝ ΓΕΝΙΚΕΥΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ) και χωρίς αποδείξεις πληρωμένους !

υ.γ.: αν θες κάνε και μια αναζήτηση εδώ μέσα για πλαίσιο και είμαι σίγουρος ότι θα δεις και άλλα παράπονα... μην είσαι ποια τόσοοοοοοο προκατειλημμένος. :TD:

Ρε φιλε 1ον δεν ειμαι προκατειλημμενος, θυμωμενος ειμαι! Δεν εχω κατι με οσους εδω μεσα πιστευω οτι εχουν σκοπιμοτητα και να καταλαβεις ουτε τα nicknames δεν κοιταω, δεν δινω σημασια.

Οι παραθεσεις αφορουσαν τα επομενα ερωτηματα σου. Παρε και για το πρωτο

Καταρχην επειδη εσυ συγκεκριμενα βλεπω οτι εχεις ολη την καλη διαθεση να καταλαβεις προσπαθω για τελευταια φορα. Διαβασε αν θες αυτο το πρωτο μου ποστ

http://www.thelab.gr/showpost.php?p=1062664141&postcount=41

Σημαντικο σημειο που σου διαφευγει μαλλον:

"Τις ειδα με το που εμφανιστηκαν γιατι ειχα δει την σελιδα απο συμπτωση λιγα λεπτα νωριτερα και δεν υπηρχαν σιγουρα (μαλιστα ειχε μεινει σε προηγουμενο παραθυρο και το επιβεβαιωσα)!" Την σελιδα αυτη που ειναι λιστα

http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?x=30&category=69977727&catalog=20

Γιατι πιστευεις (πιστευετε) οτι εξαντληθηκε; Πως γινεται να κανω παραγγελια 10 λεπτα απο την εμφανιση τους 21.30 το βραδυ και μην προλαβα; Σε ενα φορουμ και μονο ειδα εκ των υστερων οτι τις ειδε καποιος κατα τις 2 τη νυχτα και μετα απο 10 λεπτα καποιος του ειπε οτι δεν τις εβλεπε και πραγματι επιβεβαιωσε ο πρωτος οτι εφυγαν! Μολις δημοσιευτηκε λοιπον (μετα απο 5,5 ωρες σε 10 λεπτα εφυγαν, μηπως τοτε εξαντληθηκαν; Σε αυτη την περιπτωση σημαινει οτι πηραν αλλοι πριν απο μενα και δεν τηρηθηκε η σειρα προτεραιοτητας (μηπως τελικα τα πηραν και ολα οι υπαλληλοι, δεν φανταζομαι οτι ειχαν ολοι οι υπολοιποι απο μενα γνωστο μεσα!)

Γιατι θεωρεις δεδομενο οτι ο προισταμενος ελεγε ψεματα οτι ηταν λαθος; Για μενα λοιπον τα πιθανα ειναι ή οτι εγινε αυτο (τα πηραν απο μεσα εκ των υστερων), η πιθανοτερο να ηταν η αληθεια αυτη που ειπε ο Προϊσταμενος.

Οποιος λοιπον το διαβασε το ποστ αυτο δεν ειναι περιεργο ("υποπτο") να λεει οτι δεν προλαβα; Εκτος αν δεν το ανελυσε.

Αρχιζουν λοιπον οι απαντησεις τυπου: (δεν κολαω στα nicks)

john the lab δεν εχω κατι μαζι σου αλλα επετρεψε μου να αμφιβαλλω για την εγκυροτητα στα λεγομενα σου.

Οι λογοι που με κανουν να αμφιβαλλω ειναι οτι νεος στο forum, και πρωτο σου ποστ ηταν με σκοπο να θαψεις το πλαισιο.

....

Ποιος κρινει ετσι χωρις σκεψη τον σκοπο του post των αλλων; Δεν ηταν προσβλητικο; Δεν ηταν υπονομευτικο;

Μετα απο μερικα αναφερω

"Πριν 15 μερες ειπα στον εαυτο μου και σε αυτους το φωναξα με ολους τους τροπους οτι "ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΩΝΙΖΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!" (eshop)"

Για το θέμα το συγκεκριμένο πολλές φορές έχω δει να βγάζει το πλαισιο προιόντα που βέβαια είναι σε εξευτηλιστική τιμή και σίγουρα δεν μπορείς να την πραγματοποιήσεις μέσω ιντερνετ.Έτσι όταν παίρνεις τηλέφωνο λογικό εν μερη να σου λένε ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα..

Λογικο; Δεν το παρηγγειλα μετα απο μερες!

μεγάλε, μην το συνεχίζεις, πας να μας πείσεις ότι τα βλέπεις αντικειμενικά ως καταναλωτής, για το καλό μας, για να είμαστε σε εγρήγορση κλπ

εμένα πάντως δεν με πείθεις, όταν έχεις 2 μέρες εγγραφής και 14 posts όλα σε αυτό το thread, ότι θες το καλό του αγοραστή :yes2:

Καλο ε;

Ηρέμησε ρε φίλε john_thelab, εντάξει κατανοούμε το πρόβλημα σου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος απαντάει με διαφορετικό πνεύμα από το δικό σου ή "ευχαριστεί" κάποιον άλλον για την απόδειξη που έδωσε, είναι και "πληρωμένος" ή ξέρω 'γώ τι από το πλαίσιο... Αν είναι δυνατόν δλδ!

Προσπάθησε να είσαι και εσύ ποιο αντικειμενικός και ανοιχτόμυαλος όταν μιλάς ή γράφεις, διότι προδίδεσαι... Και για να δεις την αντίθετη και ποιο ακραία άποψη, εμένα έτσι όπως μιλάς μιλάς μιλάς και αναιρείς τον οποιονδήποτε εδώ μέσα, και πετάς μπηχτές, χωρίς στοιχεία, με κάνεις να νομίζω πως είσαι από το "άλλο" μαγαζί. Δεν είναι σωστό. :no:

ΑΥτο ηταν δικο σου; Ναι. Σου ακουγεται ωραιο;

Πως να λύσουν το λάθος τους; Το προιόν που ήθελες δεν είχε εξαντληθεί; Είχες πληρώσει κάτι;
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ! Ποσες φορες να το πω??

\

Δεν ξαναλεω τιποτα, ειναι ολα εδω διαβαστε τα, λυπαμαι για την συνισφορα μου στο φορουμ σας!

Βρε κατάλαβα ότι εξαντλήθηκε μετά από την παραγγελία σου......

Απλά λέω πως να διορθώσουν το λάθος την σιγμή που το προιόν έχει εξαντληθεί;

Δεν παραθετω αλλα. Αρκετα ειναι πιστευω. Εγω λοιπον εχω γραψει οσα εχω γραψει και ισως επειδη καποιοι δεν τα διαβασαν προσεκτικα λενε αλλα αντι αλλων και αλλοι ειναι προσβλητικοι, απορριπτικοι κλπ. Ειμαι εξοργισμενος με το όλο γεγονος και διαβαζω και αυτα. Αν δεν εχω διαβασει κατι καλα παιδια σε οποιοδηποτε φορουμ δεν απανταω ελαφρα την καρδια. Δεν κανω μαθημα "πως να απαντατε στα φορουμς" αλλα ελατε στη θεση μου.

Ειμαι εξω φρενων οχι γιατι εχασα τις μνημες, χ3στικα, αλλα για τον τροπο και την κοροιδια. Βγαζω τωρα και 50 και 100 ευρω και τους βαζω μπροστα σε οποιον γουσταρει φωτια! Οχι γιατι μου περισσευουν, αλλα γιατι ολη αυτη η κατασταση και το να σε κοροιδευουν για καποιους ανθρωπους ΔΕΝ πληρωνεται! Υπαρχουν αναισθητοι, υπαρχουν και ευαισθητοι. Και αυτη η ευαισθησια μου ηταν και ο λογος που θιχτηκα απο τα παραπανω ποστ και τους ειδα ως υπαλληλους. Οκ μπορει να ηταν ενα λαθος τους μια απροσεξια, αλλα οταν τα εχεις παρει δεν βλεπεις ολα τα ενδεχομενα!

Για να καταλαβετε και οσοι αμφισβητησατε το αν ενδιαφερομαι για το αγοραστικο κοινο (αυτο του junior-21 παραπανω), σας λεω τελειωνοντας οτι πραγματικα προτιμω να πεσει ενα προστιμο στο πλαισιο πχ 1, 2, 5 ,10 δεν ξερω ποσα χιλιαρικα ωστε να μην επαναληφθουν τετοια φαινομενα παρα να μου δωσουν επι 10 την παραγγελεια μου! Και ο,τι λεω ειναι παντα ειλικρινές και εκ βαθεων. Αφηνω παντα στην ζωη μου τις υποκρισιες για τους αλλους!

Μια επαναληψη των βασικων γιατι δεν μου αρεσε που δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε!

Να 'στε ολοι καλα!

ΥΓ Τωρα το ειδα αυτο!

...

Επίσης, αυτό για τον google, δεν παίζει.. τα τελευταία 70 αποτελέσματα είναι για το ίδιο το κατάστημα, για άσχετα forum, και για ένα συγκεκριμένο post εδώ στο lab και φυσικά ακόμα ένα που είναι το δικό σου !

....

Εσυ τελικα εισαι προκατειλημμένος!

Ηταν 10ο αποτελεσμα το Σαββατο το μεσημερι κατα τις 3, ξαναλεω με ρυθμιση τελευταιες 24 ωρες! .- (τελεια και παυλα) Το θυμαμαι και φωτογραφικα, ηταν τελευταιο στη 1η σελιδα κατω, ουτως η αλλως δεν θα πηγαινα περα απο το 20-30.

EDIT

Πλαισιο ram ειχα βαλει οχι πλαισιο ddr2. Αλλα δεν θα βαλεις 24ωρες γιατι δεν καλυπτει ηταν απο Παρασκευη 3 μεχρι Σαββατο 3. Τωρα το βγαζει 9ο αποτελεσμα και ειναι πλεον η 3η σελιδα αυτου του θεματος, αλλα πριν γραψω εγω ηταν στην 2η σελιδα αν ψαξεις σε καποια υπογραφη θα λεει RAM προφανως.

Πολυ προκαταληψη και δυσπιστια ρε παιδι μου!... Αυτα ειναι που δεν μου αρεσουν και δεν εχετε την "δικαιολογια" να ειστε εξω απο τα ρουχα σας!

Καλησπέρα. Επειδή η κουβέντα με γυρίζει 2 χρόνια πίσω,

http://www.thelab.gr/showthread.php?t=40377

θα γράψω λοιπόν και εγώ ξανά σχεδόν τα ίδια με τότε.

Όταν ένα κατάστημα δεν γράφει τον αριθμό των προσφερόμενων προϊόντων αναλαμβάνει και την ευθύνη της παραβίασης του νόμου πέρι προσφορών.

Αν η σελίδα έγραφε έστω "Περιορισμένο Απόθεμα", (που δεν το ξέρω), εγώ σαν καταναλωτής το δέχομαι.

Κάποιες προσφορές πάντως με έχουν καταπλήξει, γιατί αναρωτιέμαι σε τι τιμή έχουν αγοράσει τα καταστήματα για να έχουν κέρδος. Εκτός αν παραβιάζουν και το ότι:

"Απαγορεύεται η πώληση εμπορευμάτων σε τιμές κάτω του κόστους αγοράς"

Ν.3377/19-08-2005 (ΦΕΚ 145 Ά) Πλαίσιο εκπτώσεων - προσφορών

3. Επιτρέπονται οι προσφορές συγκεκριμένων προϊόντων, ή προϊόντων ορισμένης κατηγορίας, για χρονικό διάστημα που δεν μπορεί να υπερβεί τις δέκα (10) συνεχόμενες ημέρες, εφόσον αναγράφονται ευκρινώς η παλαιά και νέα τιμή των προϊόντων, σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία όπου εκτίθενται τα προσφερόμενα προϊόντα.

Σε κάθε περίπτωση, απαγορεύεται η προσφορά ειδών, των οποίων η ποσότητα υπερβαίνει το πενήντα τοις εκατό (50%) του συνόλου των ειδών που διαθέτει το κατάστημα. Νέα προσφορά του ίδιου προϊόντος δεν επιτρέπεται πριν παρέλθουν εξήντα (60) ημέρες από την προηγούμενη. Ο υπεύθυνος κάθε εμπορικού καταστήματος οφείλει να ανακοινώνει στη διεύθυνση εμπορίου της οικείας Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και στον οικείο Εμπορικό Σύλλογο, τις προσφορές που προτίθεται να κάνει, τουλάχιστον μια (1) ημέρα πριν από την έναρξη τους. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα προσφερόμενα προϊόντα και η χρονική διάρκεια της προσφοράς.

4. Αν οι προσφορές είναι ανακριβείς ή παραπλανητικές ως προς το ποσοστό μείωσης των τιμών των προσφερόμενων προϊόντων ή ως προς την ποσότητα αυτών ή ενέχουν οποιασδήποτε μορφής απόκρυψη ή παραπλάνηση ή αν παραβιάζονται οι διατάξεις της προηγουμένης παραγράφου, επιβάλλεται, σε βάρος των υπευθύνων, με απόφαση του Νομάρχη της οικείας Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης όπου τελείται η παράβαση, πρόστιμο πεντακοσίων (500) μέχρι πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ, ανάλογα με τη βαρύτητα και τη συχνότητα της παράβασης. Το πρόστιμο του προηγούμενου εδαφίου επιβάλλεται πέραν των ποινικών κυρώσεων που προβλέπονται στο άρθρο 31 του Αγορανομικού Κώδικα.

Τα πρόστιμα, που επιβάλλονται με τις διατάξεις του παρόντος άρθρου, εισπράττονται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Ε.Δ.Ε., αποτελούν πόρο του Κρατικού Προϋπολογισμού και ανακοινώνονται στη Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Ανάπτυξης, μέσα σε προθεσμία τριάντα (30) ημερών από την επιβολή τους.

http://www.tradesupport.gr/esth/index.php?option=com_content&task=view&id=72&Itemid=78

Και μια σημείωση που ξέχασα: Αν η τιμή ήταν λάθος, τότε δεν ισχύουν αυτά

Αν δεν καταλαβες το νοημα τοτε σιγουρα δεν φταιμε εμεις γι'αυτο. Ξαβαδιαβασε το ολο απο την αρχη.

Παντως αν ημουν ο ιδιοκτητης του Πλαισιου και διαβαζα το θεμα δεν θα διορθωνα τιποτα. Μαλλον θα εβγαζα να πιω ενα ποτηρι σαμπανια και να καπνισω ενα πουρο.

Πσσσστ... φίλος...

Βλέπω από τα λόγια σου πόσο "εντός θέματος" είσαι... Ευτυχώς που έχουμε κι εσένα να μας κρατάς σε εγρήγορση.

Note

Η cair και τα cohiba Siglo I δεν είναι ακριβά... Καλή απόλαυση!

παιδια δε ξερω αν ριχνω λαδι στη φωτια η whatever, ουτε προκειται να ασχοληθω με οσους κανουν ποστ 1ας σελιδας, αλλα ειμαι απο τους τυχερους που προλαβαν εναν MTRON 7500 PRO 32GB στα 25 ευρω , τον εβαλα στη παραγγελια, και επικοινωνησα τηλεφωνικος και μου ειπαν πως ειναι ΟΚ και σε 2 μερες θα τον εχω σπιτι μου :snap::snap::snap:

Η αληθεια ειναι πως τον προλαβα οταν ακομα το ονομα του ηταν ProductCode, και μαλλον μολις ειχε ανεβει στη σελιδα :)

παιδια δε ξερω αν ριχνω λαδι στη φωτια η whatever, ουτε προκειται να ασχοληθω με οσους κανουν ποστ 1ας σελιδας, αλλα ειμαι απο τους τυχερους που προλαβαν εναν MTRON 7500 PRO 32GB στα 25 ευρω , τον εβαλα στη παραγγελια, και επικοινωνησα τηλεφωνικος και μου ειπαν πως ειναι ΟΚ και σε 2 μερες θα τον εχω σπιτι μου :snap::snap::snap:

Η αληθεια ειναι πως τον προλαβα οταν ακομα το ονομα του ηταν ProductCode, και μαλλον μολις ειχε ανεβει στη σελιδα :)

oυ 666! σκόρδα και ξύδι! ου! (:p)

oυ 666! σκόρδα και ξύδι! ου! (:p)

αχαχαχαχαχαχα...το ειπα σε ενα αλλο forum και με πηραν με τις πετρες ολοι μαζι επειδη εκανα ενα ποστ οσο ηταν ακομα ανεβασμενος ο ssd λεγοντας "υπαρχει μια τρελη τρελη προσφορα αλλα δε τη λεω" κ μετα οταν τελειωσε τους ειπα ο ταδε...χΑΧΑχα.. ειμαι full χαρουμενος :magic::magic:

Επειδη βλεπω οτι μονο σοβαρα δεν εχετε διαθεση να μιλησετε οι περισσοτεροι (και καλα κανετε, εγω φαινεται ηρθα σε λαθος φορουμ) σας καληνυχτιζω και σας αφηνω στην νυχτα σας!

:TD::TD::TD::TD::TD:

Συνεχιστε (οσοι το κανετε) να σκεφτεστε μονο την παρτη σας μεχρι να βρεθειτε εσεις στα ασχημα...

Επειδη βλεπω οτι μονο σοβαρα δεν εχετε διαθεση να μιλησετε οι περισσοτεροι (και καλα κανετε, εγω φαινεται ηρθα σε λαθος φορουμ) σας καληνυχτιζω και σας αφηνω στην νυχτα σας!

:TD::TD::TD::TD::TD:

Συνεχιστε (οσοι το κανετε) να σκεφτεστε μονο την παρτη σας μεχρι να βρεθειτε εσεις στα ασχημα...

καληνυχτα

john σου τη δινει επειδη περνας απαρατηρητος; εγω παντως μολις ειδα το ποστ σου λεω pewpew που βρηκε το κουραγιο να γραψει ολα αυτα και...για ποιο λογο :X

greekfragma φανταζεσαι να ειναι DOA και να μου δωσουν πιστοτικο 25 ευρω :X :X :X

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.