john_thelab Ιούλιος 25, 2009 #41 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2009 Λοιπον... να που δεν ηταν μια μεμονωμένη περιπτωση οπως προσπαθουν καποιοι εδω μεσα να μας/σας πεισουν!Σας ενημερωνω οτι περασα τα ιδια με τον Bill ΣΗΜΕΡΑ με οχι με ΕΝΑ προιον αλλα με 4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ του πλαισιου! Παρηγγειλα χθες βραδακι (χωρις να λεω πολλα πολλα γιατι με κουρασε πολυ η ολη ιστορια) 3 διαφορετικες DDR2 οι οποιες ηταν σε απιστευτα καλη τιμη (αντιστοιχα καλη οπως το SSD πριν, 5ευρω 2x1GB 1000Mhz 4-4-4-12 το ενα προιον για να καταταλαβετε, παρομοια και τα υπολοιπα) χωρις προσφορα και χωρις εκπτωση, ολες διαθεσιμες σε 24ωρες! Τις ειδα με το που εμφανιστηκαν γιατι ειχα δει την σελιδα απο συμπτωση λιγα λεπτα νωριτερα και δεν υπηρχαν σιγουρα (μαλιστα ειχε μεινει σε προηγουμενο παραθυρο και το επιβεβαιωσα)!Σημερα το πρωι λοιπον ερχεται mail "Σχετικά με την παραγγελία σας μέσω Internet θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι παρουσιάστηκε θέμα διαθεσιμότητας σε ορισμένα από τα υλικά της παραγγελίας σας".Επικοινωνω και μου λενε οτι η μια μνημη δεν ειναι διαθεσιμη! Μα πως κλπ, μου ελεγε κατι ασχετα περι εξαντλησης, τελως παντων του λεω ας προχωρησουμε με τα υπολοιπα, αφαιρει τη μνημη Α και μου λεει, ωχ, τωρα μου βγαζει και την Β μη διαθεσιμη! Αρχισα να τα περνω, καταληγουμε να προχωρησει μονο με την Γ και μου λεει (αυτο που φανταζεστε) οτι τωρα του βγαζει και την Γ μη διαθεσιμη! Μια μια εφευγαν οι μνημες! Ζητησα τον υπευθυνο ο οποιος το μονο που ειχε να μου πει (ευγενικος αλλα χωρις λυση ενω το προβλημα οφειλονταν σε αυτους) οτι ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ του συστηματος (και του ειπα οτι λαθος θα ηταν αν ηταν ενα προιον).Το συστημα μονο του βλεπει διαθεσιμο κατι μου ειπε χωρις να ειναι πραγματικα διαθεσιμο!Ειπαμε πολλα (δεν τα αναφερω λογω χρονου) αλλα τιποτα ουσιαστικο.Μετα απο μια ωρα εμφανιζεται εκεινη την στιγμη μια αλλη (σετακι παλι αυτη τη φορα και με εκπτωση απο 16 σε 12 ευρω) "Δ" DDR2 στο σαιτ, την χτυπαω και μετα απο 10 λεπτα ηρθε παλι "Σχετικά με την παραγγελία σας μέσω Internet θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι παρουσιάστηκε θέμα διαθεσιμότητας σε ορισμένα από τα υλικά της παραγγελίας σας".Ξαναμιλησα με τον υπευθυνο που απλα μου ειπε οτι και παλι εμφανιστηκε προιον χωρις να υπαρχει και με ευχαριστησε για την ενημερωση και θα το εβγαζαν αμεσως μου ειπε απο το σαιτ (να σας πω ενημερωτικα οτι βγηκε μετα απο μια ωρα και).Φαινεται λοιπον οτι ειναι πολιτικη του καταστηματος (ψευτικοι - ανυπαρκτοι κραχτες) και ο πελατης εξαπατηται χαριν ελξης αλλων πελατων... Αν βλεπετε οτι ειναι κατι αλλο πειτε το μου!:giveup::giveup::giveup::giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimi80 Ιούλιος 25, 2009 #42 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2009 για το real time θα συμφωνήσω αλλά φαντάζομαι μπλέκει γτ το Πλαίσιο έχει κ πολλά φυσικά καταστήματα που δεν γίνεται να παρακολουθηθεί το απόθεμα, έστω όμως για τα κομμάτια αποθήκης θα καλό θα ήταν να υπάρχει. αν και υπάρχει ένδειξη. εφώσον είναι στο site πάνω σημαίνει >10 στην αποθήκη νομίζω... απλά ο πολύς κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι αν πέσουν 20 παραγγελίες, ένα τέτοιο site είναι πολύ δύσκολο να ενημερώνεται στο δευτερόλεπτο που θα πέφτει η 10η...πάντως να θυμίσω πως κ σε μαγαζιά με real time και ένδειξη αποθέματος μέχρι κ σε ποια υπο-αποθήκη, έχουν γίνει άπειρα τέτοια περιστατικά, οπότε δεν είναι πανάκεια αυτό... Με χρήματα και σωστή οργάνωση όλα γίνονται. Δες πως λειτουργούνε οι αγορές στο εξωτερικό για να καταλάβεις. Το ΠΛΑΙΣΙΟ βγάζει χρήματα και μάλιστα αρκετά!!! Απλά γιατί να διορθώσουνε κάτι το οποίο και τους βολεύει ( εφόσον υπάρχει η ασυλία και κυριαρχεί η ατιμωρησία σ' αυτή τη χώρα) και θα τους κοστίσει και χρήματα; Γιαυτό πολύ καλά κάνει όποιος πελάτης διαμαρτύρεται και ακόμη καλύτερα όταν το φτάνει στα άκρα ( δικαιοσύνη) . Όσο κακό και αν ακούγεται αυτό καιρός είναι να αλλάξουνε σιγά σιγά κάποια πράγματα σ’ αυτή τη χώρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Ιούλιος 26, 2009 #43 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2009 billy23? μην περιμένεις συμπαράσταση για τα αυτονόητα όταν πολλοί εδω μέσα δουλεύουν στο συγκεκριμένο μαγαζί και πολλοί περισσότεροι έχουν γνωστούς φίλους και κολλητάρια. Όπως κατάλαβες στο τέλος θα σε κάνουν να νοιώσεις και ενοχές που έκανες το αυτονόητο. Ναι ναι ναι εσύ φταις αγαπητέ φίλε που δεν πρόλαβες την προσφορά, έπρεπε να την δεις πιο νωρίς και να προλάβεις το απόθεμα, τι σου φταίει το μαγαζί ε? μπορεί σε real time να ελέγχει το απόθεμα? σαν πολλά δεν ζητάς? Αμάν με αυτούς τους καταναλωτές με τίποτα δεν είναι ευχαριστημένοι πια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charly13 Ιούλιος 26, 2009 #44 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2009 billy23? μην περιμένεις συμπαράσταση για τα αυτονόητα όταν πολλοί εδω μέσα δουλεύουν στο συγκεκριμένο μαγαζί και πολλοί περισσότεροι έχουν γνωστούς φίλους και κολλητάρια. Όπως κατάλαβες στο τέλος θα σε κάνουν να νοιώσεις και ενοχές που έκανες το αυτονόητο. Ναι ναι ναι εσύ φταις αγαπητέ φίλε που δεν πρόλαβες την προσφορά, έπρεπε να την δεις πιο νωρίς και να προλάβεις το απόθεμα, τι σου φταίει το μαγαζί ε? μπορεί σε real time να ελέγχει το απόθεμα? σαν πολλά δεν ζητάς? Αμάν με αυτούς τους καταναλωτές με τίποτα δεν είναι ευχαριστημένοι πια. Το σωστοτερο post στο thread.Μπραβο τα λες με το ονομα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούλιος 26, 2009 #45 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2009 Επρεπε να παρει τηλεφωνο και να ρωτησει για διαθεσιμα κομματια. Ετσι κανω εγω παντα, ρωταω εχει διαθεσιμο κομματι, μου λεει ο υπαλληλος του πλαισιου ΝΑΙ τοτε του λεω χτυπα και προχωρα την παραγγελια....Εαν μου την χτυπουσε την παραγγελια στο ονομα μου και μετα μου ελεγε σουξουμουξου μανταλακια τοτε θα υπηρχε προβλημα.... Ηταν καθαρα θεμα προσφορας το προιον, και οταν βαζεις κατι προσφορα σε τοσο χαμηλη τιμη σημαινει οτι το κανεις για τα τελευταια κομματια που εμειναν και οτι δεν θα ξαναφερεις κομματια.... ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΦΑΓΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ρε παιδια, επειδη δεν του εκατσε η εξευτελιστικη τιμη ssd τον πειραξε....Φαντασου να τον αγοραζε και να το ελεγε εδω μεσα οτι τον πηρε τοσο τι θα γινοτανε, οι αλλοι που τους πληρωσαν αδρα θα τον εγδερναν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Ιούλιος 26, 2009 #46 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2009 Άσε Sebastian τις "προσφορές" του Πλαισίου τις ξέρουμε. Όταν παίζει κάτι πολύ καλό έχει πέσει σήμα απο τους υπαλλήλους σε κολλητούς και φίλους και τα έχουν ξαφρίσει πριν καν ανέβει στο site. Για πιο απόθεμα μου λες? Ακόμα και δω αμα δεν έχεις βύσμα δεν κάνεις τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούλιος 26, 2009 #47 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2009 Άσε Sebastian τις "προσφορές" του Πλαισίου τις ξέρουμε. Όταν παίζει κάτι πολύ καλό έχει πέσει σήμα απο τους υπαλλήλους σε κολλητούς και φίλους και τα έχουν ξαφρίσει πριν καν ανέβει στο site. Για πιο απόθεμα μου λες? Ακόμα και δω αμα δεν έχεις βύσμα δεν κάνεις τίποτα. Εχεις δικιο man, αλλα και εγω το ιδιο θα εκανα εαν δουλευα εκει. Ειναι δυνατον να υπαρχει τετοια τιμη και να μην το κανω κρατηση.... Βγαζουν την τιμη και οποιος προλαβει , τωρα υπαλληλοι του πλαισιου θα ειναι αυτοι καποιος ξεμπαρκος ..... αυτος που ειναι κοντα στο συστημα εχει και τα τυχερα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
john_thelab Ιούλιος 26, 2009 #48 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2009 Επρεπε να παρει τηλεφωνο και να ρωτησει για διαθεσιμα κομματια. Ετσι κανω εγω παντα, ρωταω εχει διαθεσιμο κομματι, μου λεει ο υπαλληλος του πλαισιου ΝΑΙ τοτε του λεω χτυπα και προχωρα την παραγγελια....Εαν μου την χτυπουσε την παραγγελια στο ονομα μου και μετα μου ελεγε σουξουμουξου μανταλακια τοτε θα υπηρχε προβλημα.... Ηταν καθαρα θεμα προσφορας το προιον, και οταν βαζεις κατι προσφορα σε τοσο χαμηλη τιμη σημαινει οτι το κανεις για τα τελευταια κομματια που εμειναν και οτι δεν θα ξαναφερεις κομματια.... ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΦΑΓΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ρε παιδια, επειδη δεν του εκατσε η εξευτελιστικη τιμη ssd τον πειραξε....Φαντασου να τον αγοραζε και να το ελεγε εδω μεσα οτι τον πηρε τοσο τι θα γινοτανε, οι αλλοι που τους πληρωσαν αδρα θα τον εγδερναν Προυποθετεις κατι που εγω δεν το πιστευω με τιποτα! Οτι εστω και ενας πηρε-θα παρει στα χερια του αυτον τον SSD που λεει. Τοτε ναι πες οσα λες. Για διαβασε ομως και τη δικη μου περιπετεια πανω πανω στη σελιδα και πες... Μια ολοκληρη σχεδον μερα, κανεις δεν ειχε να πει το παραμικρο, οι λαλιστατοι με "επιχειρηματα" εξαφανιστηκαν, αυτο διχνει πολλα! ΥΓ. ... ακριβως ΚΑΙ αυτο το ειπα στον υπευθυνο: μηπως τα "προλαβαν" (μετα τις παραγγελειες μου/μας) οι υπαλληλοι και τα μαζεψαν; "Μα τι λετε αυτο δεν γινεται με τιποτα, μην το λετε ουτε για αστειο". Αυτο δεν τους αθωωνει, καθε αλλο ειναι πολυ πιο επιληψιμο. (Αν και η περιπτωση "Δ" που αναφερω πανω διχνει οτι πιθανον ουτε αυτος ειναι ο λογος.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούλιος 26, 2009 #49 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2009 john the lab δεν εχω κατι μαζι σου αλλα επετρεψε μου να αμφιβαλλω για την εγκυροτητα στα λεγομενα σου. Οι λογοι που με κανουν να αμφιβαλλω ειναι οτι νεος στο forum, και πρωτο σου ποστ ηταν με σκοπο να θαψεις το πλαισιο.Δεν υποστιριζω πλαισιο ουτε eshop και μετα 2 αυτα καταστηματα ειμαι υπερευχαριστημενος και αγοραζω τρελες ποσοτητες hardware.Ετσι οπως κλεινω εγω τις παραγγελειες μου ποτε δεν μου εχει κατσει προβλημα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charly13 Ιούλιος 26, 2009 #50 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2009 Απλα ρε παιδια μπερδεψαν τα μπουτια τους και βγαζανε παλια προιοντα που δεν υπαρχουν σε τρελες τιμες αλλα για να μην τους παρουν με τις ντοματες λενε τωρα οτι και καλα ηταν προσφορα και δεν προλαβατε.Αυτο ομως τους κανει γελοιους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Ιούλιος 26, 2009 #51 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2009 ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΦΑΓΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ρε παιδια Στις μέρες μας ο χρόνος=χρήμα άρα μεταφορικά ναι του έφαγε τα χρήματα ρε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
john_thelab Ιούλιος 26, 2009 #52 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2009 john the lab δεν εχω κατι μαζι σου αλλα επετρεψε μου να αμφιβαλλω για την εγκυροτητα στα λεγομενα σου. Οι λογοι που με κανουν να αμφιβαλλω ειναι οτι νεος στο forum, και πρωτο σου ποστ ηταν με σκοπο να θαψεις το πλαισιο.Δεν υποστιριζω πλαισιο ουτε eshop και μετα 2 αυτα καταστηματα ειμαι υπερευχαριστημενος και αγοραζω τρελες ποσοτητες hardware.Ετσι οπως κλεινω εγω τις παραγγελειες μου ποτε δεν μου εχει κατσει προβλημα....Τα πηρα πολυ χθες, ειμαι ετοιμος για καταγγελεια σε ΙΝΚΑ, συνηγορο του πολιτη, Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη κλπΕβαλα στο google χθες το μεσημερι "Πλαισιο DDR2" με ρυθμιση τελευταιες 24 ωρες για να δω αν ανεφεραν και αλλοι το προβλημα με τις μνημες και βρηκα μονο αυτο εδω με τον SSD.(καλα που εχετε και τα DDR2 CPU κλπ στις υπογραφες σας γιατι αλλιως δεν θα το εβρισκα!) Τι ηθελες να γραψω για πρωτο ποστ; Για τα φασολακια?Εχω ολα τα screenshots απο ολες τις μνημες που λεω, ολα τα emails αυτοματα και μη, τα ονοματα οσων μιλησα και ολα οσα χρειαζονται!ΤΕΛΟΣ!(στο φορουμ ειμαι νεος αλλα στα pc ειμαι 25 σχεδον χρονια πολυ περισσοτερο απο τους περισσοτερους εδω μεσα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
john_thelab Ιούλιος 26, 2009 #53 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2009 Και να απαντησω και στο υπονοουμενο σου, ψωνιζα απο το eshop απο τις εποχες που ανοιξε στο Χαλανδρι (τοτε ηταν πολυ καλο εκτος απο το οτι περιμενες μιση σχεδον ωρα κατω να παραλαβεις το παραμικρο αντικειμενο). Παραλληλα ψωνιζω και απο το plaisio και απο αλλους. Πριν 15 μερες ειπα στον εαυτο μου και σε αυτους το φωναξα με ολους τους τροπους οτι "ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΩΝΙΖΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!" (eshop) happy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kert Ιούλιος 26, 2009 Author #54 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2009 billy23? μην περιμένεις συμπαράσταση για τα αυτονόητα όταν πολλοί εδω μέσα δουλεύουν στο συγκεκριμένο μαγαζί και πολλοί περισσότεροι έχουν γνωστούς φίλους και κολλητάρια. Όπως κατάλαβες στο τέλος θα σε κάνουν να νοιώσεις και ενοχές που έκανες το αυτονόητο. Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω σε αυτο. Ο χαρακτηρας ενος ανθρωπου ειναι ανεξαρτητος απο το σε ποιο μαγαζι δουλευει. Οπως ειπα και πριν η σταση του @gorillakos ηταν αξιοπρεπης και αυτο με εκανε να σταματησω καθε ενεργεια , οπως και η αγενης συμπεριφορα του υπαλληλου που μιλησε μαζι μου ηταν αυτο που με αξοργισε. Το να χασω μια προσφορα (αν και αυτος ηταν ο μονος τροπος να αποκτησω εναν ssd , γι'αυτο και η απογοητευση μου) το δεχομαι , δεν δεχομαι ομως να με κοροιδευουν και να με αντιμετωπιζουν με ασχημο τροπο. Σε καμμια περιπτωση.Επρεπε να παρει τηλεφωνο και να ρωτησει για διαθεσιμα κομματια. Ετσι κανω εγω παντα, ρωταω εχει διαθεσιμο κομματι, μου λεει ο υπαλληλος του πλαισιου ΝΑΙ τοτε του λεω χτυπα και προχωρα την παραγγελια....Εαν μου την χτυπουσε την παραγγελια στο ονομα μου και μετα μου ελεγε σουξουμουξου μανταλακια τοτε θα υπηρχε προβλημα.... Θα τρελαθω με αυτα που διαβαζω εδω μεσα. Σε ενα on-line καταστημα θα πρεπει να παρω τηλεφωνο για να ειμαι σιγουρος για την παραγγελια μου ; Μα τι διαβαζω Θεε μου !! Να σε ρωτησω το εξης : Αν ειχες υποβαλλει την φορολογικη σου δηλωση μεσω taxisnet και στη συνεχεια σου ελεγαν οτι "Ξερετε , το συστημα μας εχει καποια προβληματα γιατι ειναι μεγαλος ο φορτος εργασιας και θα πρεπει να περασετε απο μια Εφορια για να επιβεβαιωσετε τα στοιχεια σας" δεν θα σε οργιζοσουν με την ανικανοτητα του κρατους ; Για να τελειωνουμε , οταν ενα καταστημα εχει online πωλησεις υποχρεουται να παρεχει υπευθυνες υπηρεσιες , ακριβως οπως και στα φυσικα καταστηματα. Δεν με ενδιαφερει εμενα αν ειναι δυσκολο να υπολογιστει το αποθεμα η' αν γινονται λαθη στις τιμολογησεις. Ειναι δικο τους προβλημα και αυτοι πρεπει να το λυσουν. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι συζηταμε ακομη τα αυτονοητα. Πες μου ενα online καταστημα του εξωτερικου που παρουσιαζει αυτην την εικονα. Θα ειχε κλεισει στη στιγμη. Και αν θες να παμε και πιο κοντα , το you.gr πως μπορει να το κανει με ακριβεια ; Ειχα παραγγειλει απο το εν λογω καταστημα μια συνδεση hol σε προσφορα (απο 99 στα 25ευρω) και σε 2μερες ηταν σπιτι μου , χωρις τηλεφωνηματα. Και μαλιστα , απο περιεργεια μολις εκανα την παραγγελια μου κοιταξα την διαθεσιμοτητα του πακετου και ειχε ελαττωθει κατα 1 (το δικο μου). Λενε οτι οι πολιτες εχουν τους πολιτικους που τους αξιζουν και δεν εχουν αδικο. Μηπως το ιδιο συμβαινει με τους πελατες - καταστηματα ; Και να ξερετε και κατι αλλο. Απο τη στιγμη που το συστημα δεχεται την παραγγελια (ο νομος θεωρει οτι το συστημα εχει την ιδια νομικη υποσταση με τον πωλητη καταστηματος) το καταστημα ειναι υποχρεωμενο να την εκτελεσει και αν δεν το κανει ειναι αρνηση παροχης υπηρεσιων. Αλλα ας οψεται που το πλαισιο εχει υπαλληλους σαν τον @gorillakos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Ιούλιος 26, 2009 #55 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2009 Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω σε αυτο. Ο χαρακτηρας ενος ανθρωπου ειναι ανεξαρτητος απο το σε ποιο μαγαζι δουλευει. Οπως ειπα και πριν η σταση του @gorillakos ηταν αξιοπρεπης και αυτο με εκανε να σταματησω καθε ενεργεια , οπως και η αγενης συμπεριφορα του υπαλληλου που μιλησε μαζι μου ηταν αυτο που με αξοργισε. Το να χασω μια προσφορα (αν και αυτος ηταν ο μονος τροπος να αποκτησω εναν ssd , γι'αυτο και η απογοητευση μου) το δεχομαι , δεν δεχομαι ομως να με κοροιδευουν και να με αντιμετωπιζουν με ασχημο τροπο. Σε καμμια περιπτωση.Αυτό είναι το κακό φίλε μου, τον Έλληνα τον πιάνουν στο φιλότιμο και τον φέρνουν τούμπα. Στο τέλος ζήτα και συγνώμη και στείλτους και λουλούδια δικό σου θέμα είναι. :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούλιος 26, 2009 #56 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2009 Στις λιωμα προσφορες που βαζει το πλαισιο και ειναι θεμα ξεστοκαρισματος θα πρεπει να βαζει καλπυπτουμε παραγγελειες μεχρι να εξαντληθουν τα κομματια.... Υπαρχει και μια ακομη πλευρα που ειναι ισως περιεργο. Το ολο θεμα προσφορων σε μερικα προιοντα απο το πλαισιο μιπως ειναι κυριως οργανο για να νομιμοποιηθουν οι αγορες απο τους υπαλληλους. Μια σκεψη ειναι παιδες, παντως καλα κανουν εαν μπορουν Καμια θεση εκει στο πλαισιο παιζει για το sebastianako ....? Παντως χαλαρωστε, ειναι ωρα για παραλια->μπανακια->γκομενακια και οχι ssd και hardware Link to comment Share on other sites More sharing options...
kert Ιούλιος 26, 2009 Author #57 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2009 Στις λιωμα προσφορες που βαζει το πλαισιο και ειναι θεμα ξεστοκαρισματος θα πρεπει να βαζει καλπυπτουμε παραγγελειες μεχρι να εξαντληθουν τα κομματια.... Να δω ποσες φορες πρεπει να το πω. Το ΘΕΜΑ ειναι οτι το συστημα δεχεται την παραγγελια. ΤΕΛΟΣ!!. Ας πουμε οτι το βραδυ εβρισκα την ιδια ακριβως προσφορα στο πλαισιο και στο e-shop. Αποφασιζα να παραγγειλω απο πλαισιο και την αλλη μερα μου ερχονταν το μυνημα περι ελλειψης διαθεσιμοτητας. Κοιταω στο e-shop και πλεον ο δισκος ειχα εξαντληθει. Θα αισθανομουν μ****** η' οχι ; Παντως χαλαρωστε, ειναι ωρα για παραλια->μπανακια->γκομενακια και οχι ssd και hardware Γιατι νομιζεις οτι δεν εχω χρηματα για ssd ; :man_in_love: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Ιούλιος 26, 2009 #58 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2009 Το λογικότερο θα ήταν να έχουν μια φόρμα στην σελίδα που πχ αμα έχουν 10 προϊόντα να δέχεται μεχρι 10 παραγγελίες και μετέπειτα αυτόματα να βγαίνει το σηματάκι "εξαντλημένο" . Όχι να δέχεται αβέρτα παραγγελιές μέχρι να πάρουν χαμπάρι οτι εξαντλήθηκε και μέχρι αλλάξουν την ένδειξη στο site. Απλά απαράδεκτοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omerta1416003372 Ιούλιος 26, 2009 #59 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2009 Για το θέμα το συγκεκριμένο πολλές φορές έχω δει να βγάζει το πλαισιο προιόντα που βέβαια είναι σε εξευτηλιστική τιμή και σίγουρα δεν μπορείς να την πραγματοποιήσεις μέσω ιντερνετ.Έτσι όταν παίρνεις τηλέφωνο λογικό εν μερη να σου λένε ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Ιούλιος 26, 2009 #60 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2009 Και επίτηδες να το κάνουν μόνο και μόνο για να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του κόσμου (που για εμένα δεν έχουν λόγο να το κάνουν γιατί είναι ήδη γνωστοί στο χώρο) και να μπει στο site, στο τέλος αν συνεχίσουν έτσι, θα ακούς για προσφορές στο Πλαίσιο και το κάθε Πλαίσιο και δε θα επισκέπτεσαι τη σελίδα λόγω κακής εμπειρίας σε προσφορές τους. Τους συμφέρει αυτό; Αν ναι, τότε το τμήμα του Marketing είναι εκτός κλίματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.