Jump to content

EVGA 790i Sli FTW απορίες..

Vassilis_X

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα παιδια.. επειδη η abit μητρικη που ειχα πεθανε, μου την αλλαξαν με την Evga 790i ftw.. Την εχει κανεις???? Τι μνημες να βαλω και σε τι χωριτικοτητα?? 2x1gb ή 2x2gb?? χρησιμοποιω win xp sp3 32bit.. Ακουω γνωμες..

Ευχαριστω..

η μητρική που είχες έπαιρνε ddr2 ενώ αυτή που σου δώσανε παίρνει ddr3.

αν είσαι καλυμένος με 2gb που τόσο καιρό έχεις, πάρε πάλι 2gb kit :hug:

το ξερω πως ειναι ddr3.. να βαλω 4gb ram σε 32 bit λειτουργικο θα μου διαβασει περιπου 3.25gb σωστα??? θα εχει προβλημα το dual channel ηη καποιο αλλο προβλημα??

Σωστά περίπου 3,25gb θα βλέπει το λειτουργικό.

Το dual channel λειτουργεί κανονικά.

εχω και πιστωτικο ναι... αλλα θα μου κανουν και πιστωτικο τις παλιες μνημες που ειχα.. απο e-shop τι εχεις να προτεινεις??

από ε-σοπ δεν προτείνω τπτ! :hehe:

αν θες, βάλε μια αγγελία ζήτησης για DDR3 με chip Micron D9GTR

είναι τα καλύτερα τσιπάκια για DDR3 αλλά δύσκολα πλέον τα βρίσκεις στην αγορά

αντε για να δουμε.... το επομενο σταδιο ειναι ενας q9650 για να δεσει το γλυκο.. :jump:

Ετοιμο το μηχανημα.. τις μνημες τις εχω στα 2000mhz με timings 8-7-6-19 1T 2.0v

τελικα μου εδωσαν την Evga 790i sli FTW Digital PWM.. τι ειναι το digital pwm?

Digital Power Management (Digital PWM - Pulse Width Modulation), once again improving upon the voltage stability and efficiency

Και καλα για σταθεροτητα σε overclocking...

λυστε μου μια απορεια παιδια.. βαζω fsb 1200 και το ρευμα του cpu default.. οταν ανοιγω το cpuz μου βγαζει 1.4volt στο cpu.. ειναι σωστο?

εχω τις μνημες στα 2000mhz.. το fsb το εχω στα 1200mhz.. παιζει καποιο προβλημα αν οι μνημες εχουν μεγαλυτερη τιμη απο αυτη του fsb?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.