pelekanos92 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2009 Έχω αγοράσει ένα laptop και θέλω να έχω ίντερνετ όπου κι αν πάω. Μπορεί να με ενημερώσει κανείς σχετικά με το που μπορώ να προμηθευτώ, τι να ζητήσω, και τα σχετικά τέλος πάντων;
Aligator21 Ιούλιος 23, 2009 #2 Ιούλιος 23, 2009 Μάλλον η καλύτερη λύση είναι το Internet on the go.Δηλαδή Internet μέσω κινητής τηλεφωνίας 3G.Ρώτα σε Cosmote, Wind & Panafon για να δεις τι σε συμφέρει.
dpolal Ιούλιος 23, 2009 #4 Ιούλιος 23, 2009 Εκείνο που κάνω εγώ είναι όπου πάω και πρέπει να μπώ στο δίκτυο να ρίχνω ένα search για ανοικτά ασύρματα δίκτυα στην περιοχή...Σχεδόν πάντα βρίσκω ένα «ελεύθερο» οπότε και σερφαρω για λίγο ή πέρνω τα email μου...ΟΧΙ τίποτα το περίεργο, μηνύματα και λίγο σερφάρισμα, ειλικρινά... Τώρα για την παραλία αν το θέλεις να το κάνεις όπως ο τυπάς στη διαφήμιση μάλλον θα χρειαστείς 3G δίκτυο.ΠΡΟΣΕΧΕ όμως επειδή εδώ έχουμε συνήθως ογκοχρέωση και θέλει σύνεση στο τί κατεβάζεις...
schumifer Ιούλιος 24, 2009 #5 Ιούλιος 24, 2009 Επίσης αν δεν κάνω λάθος προσοχή αν πρέπει να αγοράσεις μόνο σου το μόντεμ. Έχω δει τριψήφιες τιμές και άνω
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.