kuza Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2009 Παιδια εχω οδηγο δισκετας, αλλα δν εχω καλωδειο τροφοδοσιας.Πως θα βαλω τον οδηγο?Με πατεντα.Το θελω γιa raid/sata drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Ιούλιος 23, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2009 Εχει ανταπτορακια που αλλαζουν το μεγαλο μολεξ σε μικρο για να μπει στο floppy.Το πιο ευκολο βεβαια ειναι να ενσωματωσεις τους sata drivers που θελεις στο cd των win.Κανε ενα search για οδηγο slipstream windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 23, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2009 Εχει ανταπτορακια που αλλαζουν το μεγαλο μολεξ σε μικρο για να μπει στο floppy.Το πιο ευκολο βεβαια ειναι να ενσωματωσεις τους sata drivers που θελεις στο cd των win.Κανε ενα search για οδηγο slipstream windows.με πατεντα τπτ? Εκανα κατι αλλα για καποιον λογο δν επιασε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Ιούλιος 23, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2009 Τι πατεντα ρε συ?Ε ναι,αν θες ξεγυμνωσε τα καλωδια απο ενα molex του τροφοδοτικου και κολλησε τα με καλαι με την σειρα στα πινακια του floppy.Τζαμπα κοπος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 23, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2009 Τι πατεντα ρε συ?Ε ναι,αν θες ξεγυμνωσε τα καλωδια απο ενα molex του τροφοδοτικου και κολλησε τα με καλαι με την σειρα στα πινακια του floppy.Τζαμπα κοπος.εκανα κατι παρομοιο.Με καλωδεια.Αλλα δν ξερω γτ δν επιασε...Εξωτερικο floppy τι λεει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Ιούλιος 23, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2009 Σε λαπτοπ που ειχα δοκιμασει,για καποιο λογο μονο τα nec μου δουλευαν.Βρε πηγαινε αγορασε ενα ανταπτορακι να σου κανει το μεγαλο μολεξ μικρο να μην παιδευεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 23, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2009 Σε λαπτοπ που ειχα δοκιμασει,για καποιο λογο μονο τα nec μου δουλευαν.Βρε πηγαινε αγορασε ενα ανταπτορακι να σου κανει το μεγαλο μολεξ μικρο να μην παιδευεσαι.καλα.....μεινω παντος χωρις οδηγο οταν ερθει ο αλλος δν θα τα 'ντεξω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Ιούλιος 23, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2009 καλα.....μεινω παντος χωρις οδηγο οταν ερθει ο αλλος δν θα τα 'ντεξω...:T:keep posting Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιούλιος 23, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2009 Υπάρχει τροφοδοτικό που δεν έχει connector για floppy ;;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 23, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2009 Υπάρχει τροφοδοτικό που δεν έχει connector για floppy ;;;;;;;το δικο μου αν και συνχρονο δν εχει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιούλιος 23, 2009 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2009 Ποιό psu έχεις ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 23, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2009 Ποιό psu έχεις ;;;δν θυμαμε μαρκα, επονυμο, 580 W. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιούλιος 23, 2009 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2009 Δεν βοηθάει αυτό...:giveup:Κοίτα στην άκρη των καλωδίων των κλασσικών connenctor για ide δίσκους και dvd-rw που έχει το τροφοδοτικό σου.Αν έχει ένα μικρό καλώδιο τότε αυτό είναι για floppy.Απλά μου φαίνεται πολύ παράξενο επώνυμο τροφοδοτικό να μην έχει...Anyway... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 23, 2009 Author #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2009 Δεν βοηθάει αυτό...:giveup:Κοίτα στην άκρη των καλωδίων των κλασσικών connenctor για ide δίσκους και dvd-rw που έχει το τροφοδοτικό σου.Αν έχει ένα μικρό καλώδιο τότε αυτό είναι για floppy.Απλά μου φαίνεται πολύ παράξενο επώνυμο τροφοδοτικό να μην έχει...Anyway...ειμαι σιγουρος.Εβαλα με πατενατ αλλα τπτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.