Narzul Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2009 Εχω το ανωτερω psu.Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης:Οταν το η cpu ζοριζετε (τρεχοντας πχ prime)Tα καπακια του τροφοδοτικου καινε υπερβολικα.Απο το πισω μερος του τροφοδοτικου ο αερας γενικα που βγαινει ειναι ανεπαισθητος και καυτοςΔουλευει ολη την ωρα super silent χωρις να ανεβαζει στροφες ο ανεμιστηρας του.Υπαρχει τροπος να αυξησω τις στροφες του>?Εχω fan controller αλλα δε ξερω αν υπαρχει καποιος τροπος για να ελεγχω εγω τις στροφες του τροφοδοτικου.Γινετε να το συνδεσω με το fan controller?To τροφοδοτικο με το συστημα που εχω ειναι σιγουρο οτι δεν ζοριζεται.Και 600 βατ psu να χα - αρκετο θα ηταν.
Ερνεστος Ιούλιος 23, 2009 #2 Ιούλιος 23, 2009 Σύμφωνα με δοκιμές, το 850 είναι στο idle πραγματικά πολύ ήσυχο, αλλά υπό φορτίο ο ανεμιστήρας του ανεβάζει μια χαρά στοφές... Μάλιστα, το μεγάλο Corsair είναι ένα από τα πιο "θορυβώδη" ποιοτικά τροφοδοτικά (μετρημένο σε sone). Μήπως τρέχει κάτι με το συγκεκριμένο κομμάτι? Για έλεγχο του ανεμιστήρα μέσω κοντρόλερ δεν ξέρω τι να σου πω, πιθανόν να ειναι τεχνικώς εφικτό, αλλά σχετικά πολύπλοκο και ίσως ακόμη και επικίνδυνο.
junior-21- Ιούλιος 23, 2009 #3 Ιούλιος 23, 2009 κι εγώ πιστεύω είναι ελλατωματικό το δικό σου. Κανονικά, με την σύνθεση σου, ούτε καν χλιαρό δεν θα έπρεπε να είναι :giveup:
eloydark Ιούλιος 23, 2009 #4 Ιούλιος 23, 2009 Έχεις εγγύηση; Αν έχεις, θα την χάσεις με το mod που σκέφτεσαι. Καλύτερα RMA να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου!
Narzul Ιούλιος 27, 2009 Author #5 Ιούλιος 27, 2009 Βρηκα τη λυση. Το γυρισα αναποδα Αφου το κουτι μου (thermaltake xaser) εχει τρυπες για αερα ακριβως πανω απο το τροφοδοτικο, το γυρισα αναποδα να παιρνει απ ευθειας αερα απ'εξω. Ως διαμαγειας το προβλημα λυθηκε.Ουτε ζεστενεται ουτε τπτ
ganastasiou Ιούλιος 27, 2009 #6 Ιούλιος 27, 2009 Έτσι έπρεπε να το έχεις εξαρχής...αφού είχες τρύπες στο πάνω μέρος.:yes2:
Georgesod Ιούλιος 28, 2009 #7 Ιούλιος 28, 2009 Απ' ότι φαντάζομαι έχεις το HX με τη μονή 12-άρα, το οποίο είναι φοβερό psu. Έχω το αντίστοιχο 620 και ποτέ μα ποτέ δεν κάνει θόρυβο. Μην ανησυχείς είναι βράχος
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.