dimi80 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2009 Εχω τη ψυκτρα Scythe Mugen 2 και λογω αλλαγης μητρικης εχω χασει τη μια απο τις 4 βιδες που κρατανε το backplate. Επειδη εχω ψαξει παντου χωρις αποτελεσμα υπαρχει καποιος/α που θα μπορουσε να μου δωσει μια λυση - προταση που μπορω να τις βρω στην αγορα; Παρακαλω για καθε βοηθεια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιούλιος 22, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2009 Στον Δαμίγο ρώτησες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimi80 Ιούλιος 22, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2009 Στον Δαμίγο ρώτησες?Οχι δεν τον γνωριζω. Εχεις να μου δωσεις στοιχεια, τηλ, διευθυνση ή καποιο site;Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
komos Ιούλιος 22, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2009 Οχι δεν τον γνωριζω. Εχεις να μου δωσεις στοιχεια, τηλ, διευθυνση ή καποιο site;Ευχαριστωτο Google το ρωτησες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimi80 Ιούλιος 22, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2009 Το ρωτησα αλλα ο Δαμιγος ειναι Πειραια και εγω Θεσ/νικη. Αρα λιγο δυσκολο να πεταχτω μια βολτα για μια βιδουλα. Δεν γνωριζω και τι διαστασεις θα πρεπει να του αναφερω μιας και δεν γνωριζω πως μετραμε τις βιδες. Ισως μονο να ρωτησω αν εχει καποιο καταστημα η συνεργατη στη Θεσ/νικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimi80 Ιούλιος 22, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2009 Αν καποιος εχει την ιδια ψυκτρα και γνωριζει πως να ζητησει ( τυπος και διαστασεις) κανεις τις βιδες που κρατανε το backplate της Mugen2 ας μου δωσει τα φωτα του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
komos Ιούλιος 22, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2009 Αν εχεις παχυμετρο μπορεις να μετρησεις διαστασεις, η αν βρεις καποιον που να ξερει να τα δουλευει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Ιούλιος 23, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2009 Παρε μια απο τις 3 εναπομεινουσες βιδες και πηγαινε σε ενα μαγαζι που να εχει μονο βιδες - κουρτινοξυλα κτλπ.Προσπαθησε να βρεις κατι - μπορει να εισαι τυχερος.Οτιδηποτε αλλο (πχ να πας σε τορνο και να σου φτια3ει μια ιδια)Θα σου κοστισει παραπανω απ οτι μια καινουρια ψυκτρα.Βεβαια και το να πας να ψαξεις για την βιδα- ο χρονος που θα χασεις- η βενζινη που θα καψεις - τα νευρα και η στενοχωρια που θα χεις - αν τα βαλεις ολα κατω δεν αξιζουν τα 40 ευρω που κανει η ψυκτρα.Οποτε σκεψου το ηρεμα και αν ειναι παρε μια αλλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιούλιος 23, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2009 dimi 80 για τι σοκετ το θες? εγώ έχω για οποιοδήποτε σοκετ εκτος απο 775 που είναι το δικό μου οπότε αν θες κάποιο άλλο σοκετ στείλε μου πμ και θα ψαξω να τις βρω και είμαστε οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
komos Ιούλιος 23, 2009 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2009 Θαρω ΑΜ2 λογω υπογραφης??????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιούλιος 23, 2009 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2009 και εγώ έτσι νομίζω τεσπα αν έχει το παλικάρι να μου στείλει πμ αρκει να βρώ που τις εχω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimi80 Ιούλιος 24, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2009 NooDle σωστα εχω ΑΜ3 που ειναι παρομοιο με το ΑΜ2+ και σου εστειλα πμ. αλλα μαλλον οπως σου γραφω βιδωνεις το backplate σου με τις ιδιες βιδες. Εκτως και αν .........Ευχαριστω πολυ παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.