Jump to content

vista και XP ??

submarine1981

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα παιδια...

με ενα γρηγορο ψαξιμο στο φορουμ δεν βρηκα κατι αλα σιγουρα καποιος θα εχει κανει οτι εκανα εγω...

Λοιπον... Ειχα vistax64 στο pc και εβαλα ενα cd των xp για να δω αν εχει επιλογη για 2ο λειτουργικο(θελω να μπαινω με xp η vista να διαλεγω δηλαδη)

εγκαθιστω τα xp και στις αρχικες επιλογες εβαλα να μην διαγραφει ο καταλογος που ηταν μεσα τα vista. εγινε η εγκατασταση κανονικα (τωρα ειμαι με xp) αλα δε ξερω τι πρεπει να κανω τωρα οπως ειμαι για να ανοιξω το pc ξανα με vista. πατησα F8 νομιζοντας οτι θα βγαλει καμια επιλογη choose your operating system 1.XP 2.Vista

Ομως δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. Τι εχω κανει λαθος? τι μπορω να κανω τωρα για να ανοιξει το pc με vista? Να ενημερωσω οτι ο καταλογος των vista υπαρχει μεσα κανονικα με τα αρχεια μου ετσι οπως τα ειχα. δεν χαθηκε απολυτος τιποτα.

βοηθατε χριστιανοιιι:giveup:

Μπορει να ειπαρχουν αρκετες αναλακτικες εγω προσοπικα κανω το εξης.Bαλε το cd τον vista και κανε repair το instalation τον vista (ΔΕΝ εννοω ξαναεγκατασταση απλα fix τον bootloader).Eφοσον bootareis στα vista κατεβασε αυτο το προγραματακι

http://neosmart.net/downloads/software/EasyBCD/EasyBCD%201.7.2.exe

και κανε add το instalation τον xp στον bootloader τον vista και θα εισαι γατος :)

Φιλε space cowboy εισαι ΘΕΟΣ. τωρα μου βγαζει να διαλεγω λειτουργικο ετσι oπως ηθελα! δεν περιμενα να ηταν τοσο απλο τελικα.

Σε ευχαρηστω....με εσωσες (δεν ειχα κανει ουτε backup ουτε τπτ. και δεν ηθελα να εκανα φορματ να τα χασω ολα)

και παλι thanks:hug:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.