petroSEXtreme Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2009 Ερωτηση... Το happy hour θα ειναι σε μορφη των προσφορων? Δηλαδη θα πατας πανω στο happy hour και θα σου βγαζει το προιον ή θα πρεπει να πεσεις μονο σου πανω στο προιον??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Ιούλιος 22, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2009 Ερωτηση...Το happy hour θα ειναι σε μορφη των προσφορων? Δηλαδη θα πατας πανω στο happy hour και θα σου βγαζει το προιον ή θα πρεπει να πεσεις μονο σου πανω στο προιον??? Και εγώ να σου πω την αλήθεια δεν κατάλαβα πως θα γίνεται το όλο πράγμα. Μαλλον το δεύτερο κόβω να είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omerta1416003372 Ιούλιος 22, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2009 Και εγώ να σου πω την αλήθεια δεν κατάλαβα πως θα γίνεται το όλο πράγμα. Μαλλον το δεύτερο κόβω να είναι.Μάλλον επειδή λέει αναζήτησε Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιούλιος 22, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2009 καλά αν είναι να σκαλίζουμε όλο το κατάλογο ψάχνοντας για προσφορές ζήτω που καΐκαμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzimmys Ιούλιος 22, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2009 Πάντως μ' αυτά και μ' αυτά, καταφέραν να έχουν ημερησίως μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων που ψάχνει για προσφορές. Σαν κίνηση, είναι αρκετά έξυπνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmos Ιούλιος 22, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2009 Εγω δυο πραγματα που εχω βαλει στο ματι τα εχω σε ανοιχτα ταμπ...αν πεσουν σε καλη τιμη θα σας ενημερωσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούλιος 23, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2009 Ψιλό άκυρο μου φαίνεται το Happy Hour για εμάς. Έχω την εντύπωση ότι 1-2 προϊόντα που έτσι και αλλιώς θα τα βγάζανε στο Crazy U απλά τώρα τα βγάζουν στο Happy Hour. Το κερασάκι στην τούρτα όμως είναι το Happy Hour που παίζει τώρα (ή έπαιζε μέχρι πριν λίγο). NETBOOK LG X110-L A716HS PINK + ΤΣΑΝΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ από 388€ στα 339€. Ξέρετε ποια είναι η πλάκα. Μέχρι πριν 15-20' αν πήγαινες κατευθείαν στην σελίδα του συνδυασμού NETBOOK + ΤΣΑΝΤΑ, το κόστος ήταν 365€ και όχι 388€. :giveup: Πριν λίγο το πήραν χαμπάρι και το διόρθωσαν - το έκαναν 388€, οπότε όχι απλά η μείωση τιμής είναι σχετικά μικρή, αλλά μάλλον είναι και πλασματική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.