Jump to content

Σχετικά με το νέο Happy Hour του You.gr

petroSEXtreme

Recommended Posts

Ερωτηση...

Το happy hour θα ειναι σε μορφη των προσφορων?

Δηλαδη θα πατας πανω στο happy hour και θα σου βγαζει το προιον ή θα πρεπει να πεσεις μονο σου πανω στο προιον???:unsure:

Ερωτηση...

Το happy hour θα ειναι σε μορφη των προσφορων?

Δηλαδη θα πατας πανω στο happy hour και θα σου βγαζει το προιον ή θα πρεπει να πεσεις μονο σου πανω στο προιον???:unsure:

Και εγώ να σου πω την αλήθεια δεν κατάλαβα πως θα γίνεται το όλο πράγμα. Μαλλον το δεύτερο κόβω να είναι.

Ψιλό άκυρο μου φαίνεται το Happy Hour για εμάς. Έχω την εντύπωση ότι 1-2 προϊόντα που έτσι και αλλιώς θα τα βγάζανε στο Crazy U απλά τώρα τα βγάζουν στο Happy Hour. Το κερασάκι στην τούρτα όμως είναι το Happy Hour που παίζει τώρα (ή έπαιζε μέχρι πριν λίγο).

NETBOOK LG X110-L A716HS PINK + ΤΣΑΝΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ από 388€ στα 339€. Ξέρετε ποια είναι η πλάκα. Μέχρι πριν 15-20' αν πήγαινες κατευθείαν στην σελίδα του συνδυασμού NETBOOK + ΤΣΑΝΤΑ, το κόστος ήταν 365€ και όχι 388€. :giveup: Πριν λίγο το πήραν χαμπάρι και το διόρθωσαν - το έκαναν 388€, οπότε όχι απλά η μείωση τιμής είναι σχετικά μικρή, αλλά μάλλον είναι και πλασματική.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.