YDinopoulos Αύγουστος 6, 2009 #41 Αύγουστος 6, 2009 Εχουν κατατρομαξει τον κοσμο. Και η δικια μου 5 μερες πυρετους και μετα απο αλλες 3 ηταν εξω...
cherryman Αύγουστος 6, 2009 #42 Αύγουστος 6, 2009 Η όλη φάση θυμίζει την γρίπη του 1976 στις ΗΠΑ όπου το κάναν θέμα απο το τίποτα,και επωφελήθηκαν απίστευτα 2 πλευρές : κυβέρνηση + φαρμακοβιομηχανίες(οι μεν γιατί πλησίαζαν εκλογές και οι δε για προφανείς λόγους)Εύχομαι ειλικρινά οι παρενέργειες να είναι όσο το δυνατον γίνεται, ανώδυνες.Τότε ένας μόνο Αμερικανός πολίτης είχε υποκύψει στη γρίπη και από τις παρενέργειες των εμβολίων που προωθήθηκαν στην αγορά για την έγκαιρη τάχα μου αντιμετώπιση της, είχανε υποκύψει πολλοί περισσότεροι.Γι' αυτό και η Κάθλιν Σιμπέλιους (υπουργός Υγείας των ΗΠΑ) πέρασε διάταγμα με το οποίο απαλλάσει τις φαρμακοβιομηχανίες από οποιαδήποτε νομική ευθύνη από τυχόν αρνητικές συνέπειες των εμβολίων.Βρήκε πάτημα από μόνο του Μπους του 2006 για "έκτατες καταστάσεις στον τομέα της δημόσιας υγείας".6 bucks το εμβόλιο.
unknown Αύγουστος 6, 2009 #43 Αύγουστος 6, 2009 ασχετο αλλα πολλοι γνωστοι εχουν αρρωστησει τελευταια (οπως και εγω) αλλα δεν ειναι η γριπη. εκανα το τεστ και βγηκε αρνητικο.wtf καλοκαιριατικα?
Arxagelos Αύγουστος 10, 2009 #45 Αύγουστος 10, 2009 η άλλη σύμπτωση? με το που βγήκε ο ιός και γίνανε παραγγελίες για εμβόλια σταμάτησε να κατρακυλάει η Αμερικανική οικονομία. Τυχαίο?
tolis_01 Αύγουστος 10, 2009 #46 Αύγουστος 10, 2009 ασχετο αλλα πολλοι γνωστοι εχουν αρρωστησει τελευταια (οπως και εγω) αλλα δεν ειναι η γριπη. εκανα το τεστ και βγηκε αρνητικο.wtf καλοκαιριατικα? Εντάξει, πολλοί αρρωσταίνουν το καλοκαίρι, δεν έχει το μονοπώλειο ο χειμώνας Κι εγώ πριν κανα δυο βδομάδες είχα πονόλαιμο για 2-3 μέρες και πέρασε, ούτε καν έψαξα τι μπορεί να ήταν (αν και πιθανότατα ήταν..... πονόλαιμος )
astrolabos Αύγουστος 14, 2009 #47 Αύγουστος 14, 2009 Γύρισα από το Λονδίνο και έπαθα σόκ με τις ειδήσεις εδώ. Εκεί, είχα ξεχάσει για τον ιό τον χοίρων. Το μόνο που είδα, ήταν μια αφίσα στο μετρό και μια διαφήμιση στη τηλεόραση που έλεγε στον κόσμο να προσέχει και σποραδικά κάποιον γραφικό με μάσκα. Όταν γύρισα, άκουσα τα ΜΜΕ να ωρύονται για τη γρίπη, για το αν πρέπει να ανοίξουν τα σχολεία ή όχι, για επιτροπή αντιμετώπισης της γρίπης, δηλαδή έλεος. Άλλη δουλειά δεν έχουν να κάνουν;
Teodor_ch Αύγουστος 15, 2009 #48 Αύγουστος 15, 2009 όταν οι γιατροί στα κανάλια (mega ήταν) λένε ότι "κάποιοι θα πεθάνουμε" (έτσι ακριβώς) τί να περιμένεις απο τους δημοσιογράφους?τί να πώ
ea6gka Αύγουστος 15, 2009 #49 Αύγουστος 15, 2009 Άλλη δουλειά δεν έχουν να κάνουν;οχι...καλοκαιρι ειναι δεν υπαρχουν νεα περα απο το ΣΤΑΡ και τις ανταποκρισεις απο μυκονο-παρο-σαντορινη-παξους-παξιμαδια-σκορδα-λια
jax7480 Αύγουστος 15, 2009 #50 Αύγουστος 15, 2009 Στην Ελλαδα ειχαμε κανεναν θανατο? Γιατι για ατομα που νοσησαν εχω ακουσει οτι ειναι γυρω στα 1500....
SLN Αύγουστος 15, 2009 #53 Αύγουστος 15, 2009 το λολ που κολλάει?Οχι προφανως στον θανατο, αλλα στο νουμερο.Το οποιο φυσικα ειναι υποδιαιρεση των ατομων που πεθαναν φετος επειδη πνιγηκαν... αφου κολυμπησαν φαγωμενοι.
elpadrone Αύγουστος 15, 2009 #54 Αύγουστος 15, 2009 ναι το λολ κολουσε στο οτι ειναι τραγικα μικρο το νουμερο, ενας στους 1500, περισοτεροι καθε χρονο χανονται επειδη ειναι αριστεροχειρες και τα πραγματα ολα ειναι σχεδιασμενα για δεξιοχειρες.να πανδημια!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.