Jump to content

Πρόβλημα με e-shop ακόμα μια φορά

greekfragma

Recommended Posts

Φιλαράκι καιγότανε να πάρει 2.5" δίσκο για laptop και παρόλες τις συμβουλές μου για να αποφύγει το συγκεκριμένο κατάστημα πήρε χθες εναν Western Digital 2.5" ATA Blue Scorpio 320gb @ 72 Euro.

Κοτσάρει το δίσκο σε εξωτερικό κουτάκι για τα απαραίτητα πριν μπει στο laptop (έλεγχο με hd tune για bad sectors).......formatted με 2 partition και πολλά και "ευαίσθητα" data από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του δίσκου......

άντε τωρα να βγάλεις τα αρχεία του προηγούμενου στη φόρα σε κανα internet ......

Έφυγε mail στην Western με τα απαραίτητα screenshot και ενώ η επίσημη απάντηση του e-shop......."κατασκευαστικό λάθος"

έχει η Western εργοστάσιο στην Ελλάδα?τα data δεν ήταν στα κινεζο-ταηβανέζικα όπως καταλάβατε:pleasantry:

κραααααα ρε .....μαγαζάκι του πώλου:hang3:

Εγώ θα έψαχνα και τα αρχεία του προηγούμενου μήπως τον ανιχνεύσω κάπως (email, MSN, βιογραφικό, εργασία κλπ) και θα του τα έδειχνα για να τους πήγαινε Π-Κ.

:hehe:

έέέέέέέέέέέέέέέέτσιιιιιιιιιιιιι................

δηλαδή άμα πάρεις κανένα p.c. από το e-shop και χαλάσει παίζει να γίνει μεταμόσχευση όργανον σε αλλα p.c.

OK! από εδώ και πέρα θα έχω 10-20 αρχεία στον σκληρό μου (doc, jpg, pdf) που θα γραφουν το mail μου σε περίπτωση που τον {{ΧΑΣΩ}}

λοιπόν και επειδή σήμερα είναι μέρα κραξίματος e-shop το πήραμε πατριωτικά με το φιλαράκι.....θα γίνει low level undelete και θα ψάξουμε να βρούμε κανα email του παλικαριού που είχε το δίσκο πριν από μας.......να του ρίξουμε ενα τηλεφωνάκι οτι βρήκαμε τα data του και να κάνει εκείνος ότι νομιζει με το e-shop.....:hehe:

Να φτιαξουμε ομαδα απο παιδια εδω μεσα και να ξεχυνομαστε εξω απο τα καταστηματα του e-shop να "σωζουμε" οσους εχουν αγνοια!:hehe::tw:

Ελεος παντως, να εχεις sensitive data μεσα σε εναν σκληρο, να σου καει η μητρικη ξερω γω και να σου αλλαξουν και τον σκληρο οι ατσιδες το ετσοπ.Και μετα στην φορα ο σκληρος ξανα προς πωληση...

Μιας και λετε για e-shop και για σκληρους...

Στο περασμενο crazy sundays ειχε σε προσφορα σκληρο western digital gp 1 τερα που απο 100 ευρω τον διναν 70.

Προσωπικα πιστευω οτι η συγκεκριμενη προσφορα ηταν απιστευτη-απο τις καλυτερες.

Με το που το ειδα (κυριακη το μεσημερι κατα τις 2-την ιδια μερα που ξεκινουσε το crazy synday δλδ) παρηγγειλα 2.

περιμενα....περιμενα...την τεταρτη τους παιρνω τηλεφωνο...

Λεω γιατι δεν ηρθαν οι σκληροι μου?..

Με ρωταει ονομα-κινητο...και μου λεει δεν υπαρχει τετοια παραγγελια.....

Παρ'ολα αυτα δεν τους αρχησα στα βρησιδια και μιας και ειχα αναγκη απο σκληρο παρηγγειλα επι τοπου εναν wd black sata...ο οποιος ηταν αμεσα διαθεσιμος..

Φτανει η ημερα Σαββατο...Παιρνω τηλεφωνο...Λεω γιατι δεν ηρθε ο σκληρος?

Μου λεει ηταν σε ελλειψη ο συγκεκριμενος,σημερα παραλαβαμε....

Τον ακυρωσα και τον αγορασα απ αλλου.Δε βρηκα black αλλα green αλλα χ@$Τ1κ@

αι σιχτιρ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.