Rez7nor Ιούλιος 22, 2009 Author #41 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2009 Daytime Dreamer επειδή προφανώς αναφέρεσαι στον Στράτο (ο ένας από τους δύο που έχουν το Hac) μπορώ να σου πω ότι είναι πολύ ξηγημένο άτομο και ξέρει τα πράγματα του, ειδικά σε ότι αφορά το θέμα pc γύρω από εικόνα και ήχο (μιας και αναφέρθηκες σε πάρτυ).Όπως και να έχει, κι οι δύο είναι μέλη εδώ, αν έχουν κάτι να απαντήσουν θα το κάνουν, αν μας διαβάζουν ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Ιούλιος 22, 2009 #42 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2009 Daytime Dreamer επειδή προφανώς αναφέρεσαι στον Στράτο (ο ένας από τους δύο που έχουν το Hac) μπορώ να σου πω ότι είναι πολύ ξηγημένο άτομο και ξέρει τα πράγματα του, ειδικά σε ότι αφορά το θέμα pc γύρω από εικόνα και ήχο (μιας και αναφέρθηκες σε πάρτυ).Όπως και να έχει, κι οι δύο είναι μέλη εδώ, αν έχουν κάτι να απαντήσουν θα το κάνουν, αν μας διαβάζουν ακόμα.Δεν ειχε καμια σχεση με το παρτυ οσο αφορα διοργανωση, καλεσμενος ηταν.Και οσο αφορα το μαγαζι ειχα και εγω πολυ παλια πριν αλλαξει θεση τα παρατραγουδα μου ... τωρα ποιος ειναι ο Στρατος και ποιος ο αλλος, ΝΤΕΝ εχω ιδεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Ιούλιος 22, 2009 #43 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2009 Κανονικά σου λέω, με τέτοιο υφάκι... είχα μείνει κόκαλο, δεν τον πίστευα... Ε, εντάξει εκεί τον έχασα... Κυλιεμαι στο γελιο ρε..Τι σου ειπε δηλαδη?Τεντιμπόι overclocker κ τετοια? Μου θυμιζει τον Ματσουκα που εχουμε εδω πανω που φοβασαι να του πας πραμα για rma μη στο φερει στο κεφαλι. Παντως διαφοροποιηση τιμων βαση stepping ειχε γινει κ με τους venice και manchester και μαλιστα απο πολλα μαγαζια ασχετα που η amd τους εδινε σε ιδιο pr(performance rating).Και εκεινο αλητεια ηταν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιούλιος 23, 2009 #44 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2009 ...Παντως διαφοροποιηση τιμων βαση stepping ειχε γινει κ με τους venice και manchester και μαλιστα απο πολλα μαγαζια ασχετα που η amd τους εδινε σε ιδιο pr(performance rating).Και εκεινο αλητεια ηταν...Με τους AMD είναι αλλιώς...ήταν άλλος πυρήνας και στην ουσία νέος CPU.Εδώ είναι το ίδιο πράμα, απλά ποιο νέο κομμάτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Ιούλιος 23, 2009 #45 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2009 Με τους AMD είναι αλλιώς...ήταν άλλος πυρήνας και στην ουσία νέος CPU.Εδώ είναι το ίδιο πράμα, απλά ποιο νέο κομμάτι... Ακόμα και έτσι όμως για εμένα διαφοροποίηση στην τιμή οφείλει να υπάρχει μόνο αν και η μαμά AMD/Intel τους δίνει με διαφορετικές τιμές! Το καπέλο της κοροϊδιας δεν το μπορώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούλιος 23, 2009 #46 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2009 Δικαιωμα του ειναι να τους πουλαει και με καπελο, αρκει να του το ελεγε και στο τηλεφωνο imo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Ιούλιος 23, 2009 #47 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2009 Δικαιωμα του ειναι να τους πουλαει και με καπελο, αρκει να του το ελεγε και στο τηλεφωνο imo.Συμφωνω.Καταστηματαρχης δεν ειναι?Οτι τιμες γουσταρει βαζει.Δεν τον υποχρεωνει κανενας να πουλαει φτηνα, οπως δεν υποχρεωνει κανεις και εσενα να τον αγορασεις απ το συγκεκριμενο καταστημα.Βεβαια το να λεει αλλες τιμες απ το τηλεφωνο- και αλλες απο κοντα και να μη σε αντιμετωπιζει καλα παλι σωστο δεν ειναι, αλλα και παλι συνεχιζει να ειναι δικαιωμα του, οπως δικαιωμα σου ειναι να μην ξαναπας στο συγκεκριμενο μαγαζι.Οι πραξεις του καταστηματαρχη θα εχουν αντικτυπο στην πελατεια του - αλλα αυτο ειναι επιλογη του καταστηματαρχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούλιος 23, 2009 #48 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2009 Κυλιεμαι στο γελιο ρε..Τι σου ειπε δηλαδη?Τεντιμπόι overclocker κ τετοια?Μου θυμιζει τον Ματσουκα που εχουμε εδω πανω που φοβασαι να του πας πραμα για rma μη στο φερει στο κεφαλι. Παντως διαφοροποιηση τιμων βαση stepping ειχε γινει κ με τους venice και manchester και μαλιστα απο πολλα μαγαζια ασχετα που η amd τους εδινε σε ιδιο pr(performance rating).Και εκεινο αλητεια ηταν.. Χαχαχα τι μου θύμησες! Η εξυπηρετικότατη κοπέλα, το ευγενικό παλικαράκι που ήξερε τι έκανε με τα PC και καπάκι ο Ματσούκας=Ogre στο βάθος του μαγαζιού να σε κοιτάει με μισό μάτι κάθε φορά που πήγαινες κάτι για αντικατάσταση. Η μόνη φορά που δε με ρώτησε "το πούσαρες;" ήταν όταν του είχα πάει ένα απλό Microsoft mouse που δεν δούλευε το ροδάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
iraklisvel Ιούλιος 23, 2009 #49 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2009 Όσο για τα εκτυπωμένα Α4 χαρτιά για διαφήμιση με άσχετα specs hardware δεν εχετε να πειτε κατι, Πέτρο και Αστακέ;! Ο ματσούκας είναι πλέον μορφή!Σε ένα απο τα χαρτιά απλά έγραφε για το πώς προφέρεται η ονομασία Phenom! Πάντως εγώ θα πω πως είναι και σε τι μέρα θα τον πετύχεις τον άλλο.Σε μεγάλα μαγαζιά (δεν θα πω όνομα αλλά είναι δύο πολύ γνωστά, το ένα το κάψανε πρόσφατα και το άλλο είναι κίτρινο)αν πας πρωι είναι αρχή της μέρας για τα παιδιά που είναι εκεί και μιλάνε οκ.Αν πας βράδυ πρίν σχολάσουν είναι λιωμένοι απο τον κόσμο και τον καθένα που ρωτά αν οι ssd εχουν σχέση με το lsd και δεν έχουν όρεξη για τίποτα.Περί εξυπηρέτησης.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιούλιος 23, 2009 #50 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2009 το τελευταιο ειναι ευθυνη αυτου που τους προσελαβε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Ιούλιος 23, 2009 #51 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2009 περα απο την πλακα,ο Αρης (ο ματσουκας) μου εχει φερθει ξηγημενα εμενα προσωπικα.Γενικοτερα δεν ξερω τι κανει.Παντως οταν εναν καιρο,το 03 νομιζω,πηγαινες στα μαγαζια και ρωτουσες για tagan και σε στελναν σε μαγαζια με εσωρουχα,αυτος ηταν ο μοναδικος που τα εφερνε και σε καλη τιμη.Τεσπα,νομιζω βγαινουμε off οποτε...το τελευταιο ειναι ευθυνη αυτου που τους προσελαβε...Ναι,αλλα οταν προσλαμβανεις ανιδεικευτους για να κανουν εξειδικευμενη δουλεια και τους πληρωνεις σαν ανιδεικευτους, μη περιμενεις να εχουν και ακρως επαγγελματικη νοοτροπια..Ολοι εκει με την πρωτη ελαχιστα καλυτερη επαγγελματικη ευκαιρια εξαφανιζονται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Ιούλιος 23, 2009 #52 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2009 Δικαιωμα του ειναι να τους πουλαει και με καπελο, αρκει να του το ελεγε και στο τηλεφωνο imo.Συμφωνω.Καταστηματαρχης δεν ειναι?Οτι τιμες γουσταρει βαζει.Δεν τον υποχρεωνει κανενας να πουλαει φτηνα, οπως δεν υποχρεωνει κανεις και εσενα να τον αγορασεις απ το συγκεκριμενο καταστημα.Βεβαια το να λεει αλλες τιμες απ το τηλεφωνο- και αλλες απο κοντα και να μη σε αντιμετωπιζει καλα παλι σωστο δεν ειναι, αλλα και παλι συνεχιζει να ειναι δικαιωμα του, οπως δικαιωμα σου ειναι να μην ξαναπας στο συγκεκριμενο μαγαζι.Οι πραξεις του καταστηματαρχη θα εχουν αντικτυπο στην πελατεια του - αλλα αυτο ειναι επιλογη του καταστηματαρχη.Κάνεις λάθος, δεν είναι δικαίωμα του, είναι ποινικό αδίκημα και λέγεται αισχροκέρδεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιούλιος 23, 2009 #53 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2009 Ναι,αλλα οταν προσλαμβανεις ανιδεικευτους για να κανουν εξειδικευμενη δουλεια και τους πληρωνεις σαν ανιδεικευτους, μη περιμενεις να εχουν και ακρως επαγγελματικη νοοτροπια..Ολοι εκει με την πρωτη ελαχιστα καλυτερη επαγγελματικη ευκαιρια εξαφανιζονται..μα αυτο λεω.ειναι δικη του ευθυνη το τι προσλαμβανει και το πως δουλευουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιούλιος 23, 2009 #54 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2009 Εγώ έχω ψωνίσει 2-3 φορές από Ματσούκα. Εντάξει, ο Άρης είναι λίγο μουντρούχος μερικές φορές αλλά όταν δε βρίσκω κάτι στους πιο βολικούς, περνάω μια βόλτα (λέω κι ένα γεια στην Ελενίτσα). Ένα 5% πάνω δε με πειράζει, ειδικά αν είναι επείγον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούλιος 24, 2009 #55 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2009 Eγω το ειχα πει παλιοτερα για το hacshop, χειροτερη αντιμετωπιση απο αυτους δεν υπαρχει...Μακρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.