apostolis22 Ιούλιος 22, 2009 #21 Ιούλιος 22, 2009 Απλά απαράδεκτοι.. 2 φορές πήγα και μόνο σε extreme ανάγκη θα ξαναπάω..
Κοπρίτης Ιούλιος 22, 2009 #22 Ιούλιος 22, 2009 παντως για να λεμε και του στραβου το δικιο...και μιας και εγω ειχα ψωνισει απο εκει παλαιοτερα ουκ ολιγες φορεςαπ'οσο θυμαμαι, ο ενας απο τους δυο ιδιοκτητες ειχε πραγματι τετοια συμπεριφορααλλα ο αλλος ηταν εξυπηρετικοτατος και ηξερε και αρκετα σχετικα με το αθλημαδυστυχως ομως ως γνωστον καποιες φορες αρκει μια σταγονα για να χαλασει ενα βαρελι....
Rez7nor Ιούλιος 22, 2009 Author #23 Ιούλιος 22, 2009 Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι σωστο να λανσαρεις κατι σαν καινουργιο μοντελο 60 ευρω πανω δεν λεω δεν ειμαι γνωστης ουτε εγω αλλα ενα stepping μπορω να το ζητησω θες να το πεις ψωνιο θες να το πεις οτι θελω να εχω καλητερο κοματι επειδη ετσι διαβαζω και δεν ξερω αν θα δω διαφορες με το C0 αλλα εγω ηθελα D0 ειναι δικαιωμα μου πιστευω αλλα δεν ειναι δικαιωμα του αλλου να με κοροιδευει στα μουτρα μου και να μου ζηταει 60 ευρω παραπανω που εκεινος τα βγαζει σε 5 λεπτα ενω εγω σε τρεις μερες και την βγαζω με την γκομενα στο παγκακι.....
voudas Ιούλιος 22, 2009 #24 Ιούλιος 22, 2009 απάντηση από το μαγαζί? μην είναι μονόλογος, ούτε έχει νόημα να θυμάται ο καθένας το δικό του άσχημο περιστατικό...
grhgorhs Ιούλιος 22, 2009 #25 Ιούλιος 22, 2009 Eχω την εντυπωση οτι οταν υπαρχουν πολλα ασχημα περιστατικα υπαρχει και θεμα.....Εγω κανα δυο φορες που εχω παει απλα εχω διαπιστωσει αδιαφορια και φυσικα πολυ ακριβες τιμες.
Jaco Ιούλιος 22, 2009 #26 Ιούλιος 22, 2009 απάντηση από το μαγαζί? μην είναι μονόλογος, ούτε έχει νόημα να θυμάται ο καθένας το δικό του άσχημο περιστατικό...Τι να απαντήσει...? Ασ' τον καλά είναι εκεί που είναι...Αν αρχίσουμε όλοι να αραδιάζουμε τα παράπονά μας για το μαγαζί δεν θα προλαβαίνει να απαντήσει...Και τι να πει...? Δεν μπορείς να έχεις κάποια λογική δικαιολογία για όλα...Τουλάχιστον για την καφρίλα που έκανε σε μένα, δεν έχει σίγουρα δικαιολογία...
dellman Ιούλιος 22, 2009 #27 Ιούλιος 22, 2009 Τι να απαντήσει...? Ασ' τον καλά είναι εκεί που είναι...Αν αρχίσουμε όλοι να αραδιάζουμε τα παράπονά μας για το μαγαζί δεν θα προλαβαίνει να απαντήσει...Και τι να πει...? Δεν μπορείς να έχεις κάποια λογική δικαιολογία για όλα...Τουλάχιστον για την καφρίλα που έκανε σε μένα, δεν έχει σίγουρα δικαιολογία...define καφρίλα
Jaco Ιούλιος 22, 2009 #28 Ιούλιος 22, 2009 Να το ρίξω στο stack δηλαδή...? Και τι θα αλλάξει...? Μου δίνει μνήμες των 300€ σε παραγγελία των 1500€, οι οποίες είναι καμένες και δεν παίζουν ποτέ με την σύνθεση... Βάζω άλλες, παίζει κανονικά... Τις πάω πίσω και με μαλώνει ότι εγώ της χάλασα και ότι όταν έφυγαν από το μαγαζί του σφραγισμένες έπαιζαν κανονικά, άρα δεν ισχύει η εγγύηση... Και μετά άρχισε την γκρίνια ότι είναι ακριβές μνήμες και μπορεί να μην του τις αλλάξουν... Ότι να' ναι σου λέω... σαν τον μπακάλη στο χωριό...
spc Ιούλιος 22, 2009 #31 Ιούλιος 22, 2009 Όπως τα λέει ο Κοπρίτης είναι. Α, ρε αθάνατε Θωμά Δυστυχώς κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ούτε το δικό τους συμφέρον και βλέπουν τα πράγματα απίστευτα κοντόφθαλμα. Κρίμα (για το συγκεκριμένο και γενικώς για τα μικρά μαγαζιά). ΥΓ Αν και δεν νομίζω ότι έχει νόημα να μπούμε στο τεχνικό, στη σελίδα του τι τιμή είχε; Αυτή μόνο μπορούσε να σου ''χρεώσει''. Κάτι μου λεει ότι είχε 259 (τώρα βέβαια έχει μία ''ενδιάμεση'' - lol)
Rez7nor Ιούλιος 22, 2009 Author #32 Ιούλιος 22, 2009 259 ειχε και για αυτο πηρα τηλ να δω διαθεσημοτητα και spec...μετα ολα πηραν τον δρομο τους...
ea6gka Ιούλιος 22, 2009 #33 Ιούλιος 22, 2009 Τις πάω πίσω και με μαλώνει ότι εγώ της χάλασα σε μαλωσε?
Jaco Ιούλιος 22, 2009 #35 Ιούλιος 22, 2009 σε μαλωσε? Κανονικά σου λέω, με τέτοιο υφάκι... είχα μείνει κόκαλο, δεν τον πίστευα... Ε, εντάξει εκεί τον έχασα...
dpolal Ιούλιος 22, 2009 #37 Ιούλιος 22, 2009 Προσωπικά τα τελευταία χρόνια έπερνα μόνο κουτιά, ψύκτρες και θερμοαγώγιμη από το εν λόγο μαγαζί... Δεν είχε τύχει να χρειαστώ κάτι άλλο. Δεν σπάνε, δεν χαλάνε...
Vadergr Ιούλιος 22, 2009 #38 Ιούλιος 22, 2009 Απο τις πρωτες μερες ειχαν (πιο σωστο το ειχε ισως, αφου ο ενας απο τους δυο μαλλον χαλαει την δουλεια) αυτο το στυλακι.Εφερναν οντως πραγματα που δεν ειχαν αλλοι και αυτο ηταν υπερ τους (παντα με το απαραιτητο καπελο στις τιμες).Ηταν και περιοδος που το o/c ηταν way too cool & popular στο φορουμ και διαφημιστηκε.Τωρα οι εποχες αλλαξαν (ειδικα σε επιλογες και οικονομικα) οποτε σιγουρα καποια στιγμη θα παρουν αυτο που τους αξιζει (λουκετο δηλαδη).
Daytime Dreamer Ιούλιος 22, 2009 #39 Ιούλιος 22, 2009 Τελικα ειναι πολυ μικρος ο κοσμος ...Ειχα παει σε ενα παρτυ τις προαλλες σε ενα σπιτι στην Πεντελη και ειδα τον ενα απο τους 2 του HAC shop (τον πιο "μεγαλοσωμο"). Ελεγα απο μεσα μου "που τον ξερω, που τον ξερω ..." Προς το τελος της βραδιας ρωτησα το παιδι που εκανε το παρτυ τι σχεση εχουν με το συγκεκριμενο ατομο και μου λεει "Ειναι αυτος που μας φτιαχνει οτι εχει σχεση με τους υπολογιστες" Του ειπα απλα "Καλα θυμησε μου να σου πω ..."
DJD Ιούλιος 22, 2009 #40 Ιούλιος 22, 2009 Daytime Dreamer επειδή προφανώς αναφέρεσαι στον Στράτο (ο ένας από τους δύο που έχουν το Hac) μπορώ να σου πω ότι είναι πολύ ξηγημένο άτομο και ξέρει τα πράγματα του, ειδικά σε ότι αφορά το θέμα pc γύρω από εικόνα και ήχο (μιας και αναφέρθηκες σε πάρτυ).Όπως και να έχει, κι οι δύο είναι μέλη εδώ, αν έχουν κάτι να απαντήσουν θα το κάνουν, αν μας διαβάζουν ακόμα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.