Rez7nor Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2009 Σημερα το πρωι ημουν σε αναζητηση για εναν intel i7 D0 ενω πηρα αρκετα μαγαζια τα οποια καποια ειχαν C0 ενω καποια αλλα δεν ηξεραν σε ενα καταστημα ομως μιλησα με των πωλητη (μετα απο οτι καταλαβα πρεπει να ηταν ιδιοκτητης η κατι αναλογο) και μου ειπε πως θα το καταλαβουμε αν ειναι D0 του λεω τον τροπο και καταλαβαινω οτι επιτελους τον βρηκα.Μετα εγινε η ερωτηση για την τιμη μου απανταει 259 ευρω και ξεκιναω αμεσως για να γινει αγορα φτανοντας στο καταστημα ζηταω τον επεξεργαστη και μιλοντας με των "κυριο" μου λεει οτι τελικα η τιμη του ειναι 299 επιδη ειναι η καινουργια εκδοση....του απαντω πως στο τηλεφωνω μου ειπε πως η τιμη ειναι 259 και πως δεν ειναι καινουργια εκδοση αλλα stepping και αυτο δεν εχει να κανει με την τιμη στο τελος εφυγα και λεω πως με αυτη την απαραδεκτη συμπεριφορα δεν θα ξανακανω ποτε ξανα αγορα απο το συγκεκριμενο καταστημα,,,,,:TD: ειναι φανερο οτι πηγε να εκμεταλευτει την κατασταση του οτι θελει λιγο ψαξιμο να βρεις D0.... Το καταστημα ειναι στην οδο στουρναρη (εδω και μερικα χρονια πριν ηταν σε καποιο απο τα γυρω στενα....)
GoMaR Ιούλιος 21, 2009 #4 Ιούλιος 21, 2009 εδω δεν ηξερε πως βρισκεις αν ειναι d0 και τι σημαινει το d0.....πως ξαφνικα εβγαλε το συμπερασμα οτι ειναι καινουργια εκδοση ; Γελοιοι....
Rez7nor Ιούλιος 21, 2009 Author #5 Ιούλιος 21, 2009 Πραγματικα ηταν παντα πιο ακριβω αλλα εφερνε πραγματα που δεν εβρισκα ευκολα καποτε μετα απο αυτο ποτε ξανα ουτε θερμοαγωγιμη απο εκει...
JohnG85 Ιούλιος 21, 2009 #7 Ιούλιος 21, 2009 Θες να υποστηρίξεις και κανά μικρό κατάστημα και λες στο τέλος γιατί να το υποστηρίξω ?
Rez7nor Ιούλιος 22, 2009 Author #8 Ιούλιος 22, 2009 Επρεπε να δειτε το υφος και την σιγουρια οτι αυτο ειναι το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ i7...απορώ πως τετοια ατομα εχουν καταστημα τεχνολογιας...οχι οτι σε πλαισιο ξερουν να σου πουν...αμα δεν πας μονο σου να το δεις δεν κανεις τιποτα
Samael Ιούλιος 22, 2009 #9 Ιούλιος 22, 2009 Εγω για να ειμαι ειλικρινης αναρωτιεμαι πως δεν εκλεισαν ακομα αυτα τα μαγαζακια τοσα χρονια...οχι τοσο λογο τιμων (που ετσι κ αλλιως δεν μπορουν να κονταρουν τους μεγαλους, aka plaisio-eshop), αλλα λογο αντιμετωπισης.
jpavly Ιούλιος 22, 2009 #10 Ιούλιος 22, 2009 Χρόνια τώρα ήταν ο δήθεν "ψαγμένος" της Στουρνάρη και τα παίρνει από τα θύματα. Όταν τα θύματα τελειώσουν θα τελειώσει και το μαγαζάκι του που πούλαγε κάποτε τους ανεμιστήρες, ψύκτρες και τα Μodding accessories 50%, 100% και 200% από τον υπόλοιπο κόσμο..
yanni Ιούλιος 22, 2009 #11 Ιούλιος 22, 2009 Το HAC πάντως είχε προωθηθεί πολύ μέσα από τις σελίδες του lab στο παρελθόν. Μάλιστα το lab για πρώτη φορά το είχα δει στο Hacshop όταν ακόμα επί εποχής pctech ο ιδιοκτήτης του HAC μου είχε δείξει σε μια οθόνη ενός Η/Υ το forum λέγοντάς μου "Έχεις δει το νέο μας forum;"Πάντως από το Δεκέμβρη που κάψανε το Πλαίσιο η Στουρνάρι αν δεν κάνω λάθος έχει χάσει πολύ από κίνηση (δεν ξέρω αν κάνω λάθος ή αν έχει επανέλθει). Δεδομένου ότι πολλοί πλέον χρησιμοποιούν το internet για τις αγορές τους, κάποια από αυτά τα μαγαζιά ίσως να μην έχουν μέλλον. Πόσο μάλλον όσο συνεχίζουν να κάνουν τέτοια λάθη διότι όταν ο άλλος ψάχνει για D0 κομμάτι πάει να πει ότι πιθανόν δεν είναι και άσχετος για να του πασάρεις τέτοια παραμύθια και άρα να εκτεθείς.
junior-21- Ιούλιος 22, 2009 #12 Ιούλιος 22, 2009 βλέπω οτι τα μικρά μαγαζιά χάνουν σιγά σιγά και το μονοδικό τους ατού σε σχέση με τις αλυσίδες (γνώσεις και διαπροσωπικές σχέσεις). Σε λίγο δεν θα μείνει κανένα από αυτά, και αν μείνει, θα δουλεύει μόνο από service
jpavly Ιούλιος 22, 2009 #13 Ιούλιος 22, 2009 Ναι είχε προωθηθεί πάρα πολύ εδώ για τους λόγους που ανέφερα. Επί κάποια έτη ήταν η πηγή του extreme cooling και modding για την μάζα και για αυτό έκανε το όνομα που έκανε. Προσωπικά μία φορά είχα ψωνίσει πριν χρόνια μία ψήκτρα και όταν είδα την αντιμετώπιση που είχα σαν πελάτης που μπαίνει στο μαγαζί δεν ξαναπάτησα από τότε.Ακριβώς όπως λένε και οι από πάνω, όταν φεύγεις από το πεδίο του εξυπηρετικού και πας στο πεδίο του αετονύχη το χάνεις το παιχνίδι σιγά σιγά..
YDinopoulos Ιούλιος 22, 2009 #14 Ιούλιος 22, 2009 hacshop? Θα κουφαθω αν οντως ειναι. Εχω ψωνισει καμποσες φορες κ τα παιδια ειναι γνωστες του αντικειμενου...
pank Ιούλιος 22, 2009 #15 Ιούλιος 22, 2009 Μα εγω, από αυτό που περιγράφει ο Rez7nor, δεν καταλαβαίνω ότι δεν είναι γνώστες.Ότι είναι κουτοπόνηροι καταλαβαίνω...
morfeas-dsl- Ιούλιος 22, 2009 #16 Ιούλιος 22, 2009 και εγω μια απο τα ιδια καταλαβα. να φυγετε, να πατε αλλου
Rez7nor Ιούλιος 22, 2009 Author #17 Ιούλιος 22, 2009 Αυτο εκανα και πηρα και D0...:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
FLO Ιούλιος 22, 2009 #18 Ιούλιος 22, 2009 Δεν θα έλεγα πως εξεπλάγην...Το αντίθετο μάλιστα.Δυστυχώς από την πρώτη φορά που είχα επισκεφθεί το εν λόγω κατάστημα παρατήρησα αυτού του είδους την ελιτιστική και καυστική συμπεριφορά των ιδιοκτητών και των υπαλλήλων.Τυχεροί δε, γιατί τότε χρειαζόμουνα πολύ την μητρικούλα και δεν την είχε κανένας άλλος ετοιμοπαράδοτη, και αναγκαστικά λόγω της κ*υλας μου για να την πάρω εδώ και τώρα τους πλήρωσα και καπέλο 50 ευρώ ( γιατί φυσικά ήταν πιο ακριβοί από Πλαίσιο, e-shop, RAMshop, κλπ ).Έπειτα από αυτή την αγορά εκεί πάταγα μόνο για πράγματα που δεν έβρισκα αλλού ( σπάνια δηλαδή ), και συχνά μόνο για Arctic Ceramique το μεγάλο σωληνάριο.Μετά από κάμποσα χρόνια μαζικής κατανάλωσης Ceramique από το hacshop, πάω μια μέρα να πάρω 3 σωληνάρια και μου λέει "καλά ρε φίλε, έχεις ξαναπάρει ceramique ? και τι τα θες 3 σωληνάρια ?..." με απίστευτα ειρωνικό ύφος...Εγω φταίω ρε ***** που σου έχω σκάσει ένα σωρό χρήματα τα τελευταία χρόνια μόνο και μόνο για θερμοαγώγιμες πάστες...Ευτυχώς ένα καλό παιδάκι μου είπε πως μεγάλη ceramique φέρνουνε και τα περισσότερα καταστήματα Πλαίσιο ( και σε καλύτερη τιμή μάλιστα :daisy: ) και έτσι δεν χρειάστηκε να ξανασυμβεί το ατυχέστατο γεγονός να δω τις φάτσες τους και να ανεχτώ άλλο την απαράδεκτη συμπεριφορά τους.
alexkhr Ιούλιος 22, 2009 #19 Ιούλιος 22, 2009 Παλαιότερα φίλος μου είχε πάει απο εκει για να πάρει μια ΑΤΙ 1900ΧΤΧ και την είχαν 100 ευρώ πάνω απο τους άλλος. Όταν τον ρωτήσαμε γιατί τόση μεγάλη διαφορά η απάντηση ήταν: "Αμα τη βρείτε αλλού να τη πάρετε τη κάρτα. Εγώ την έχω ετοιμοπαράδοτη." Τελικά την αγόρασε 3 μέρες μετά απο άλλο μαγαζι.
Aligator21 Ιούλιος 22, 2009 #20 Ιούλιος 22, 2009 1 φορά αγόρασα κάτι από αυτό το μαγαζί και δεν έχω ξαναπατήσει το πόδι μου!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.