neuromancer Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2009 The Intel way (με φωτογραφίες - πολύ επεξηγηματικό):http://www.tomshardware.com/picturestory/514-intel-cpu-processor-core-i7.htmlTha AMD way (με video - λιγότερο κατατοπιστικό):http://www.tomshardware.com/news/amd-intel-how-cpu-made,8298.htmlΠροφανώς ο τρόπος είναι πάνω-κάτω ο ίδιος. Οι παρουσιάσεις αλλάζουν.(αμφότερα στα Αγγλικά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιούλιος 21, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2009 Πολύ ενδιαφέρον Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιούλιος 21, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2009 Αυτό είναι για μετάφραση και local sticky αλλά ποιός το κάνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Ιούλιος 22, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2009 Πραγματικά πολύ ενδιαφέρον!!!Ευχαριστούμε για τα links. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavourdoukos Ιούλιος 22, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2009 Πολυ ενδιαφερον ευχαριστω για τα links. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Ιούλιος 22, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2009 εχω μεινει με το στομα ανοιχτο....Μπραβο για την ανακαλυψη neuromancer! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Ιούλιος 22, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2009 Πολύ καλά τα link. thumbsupΤώρα πιστεύω ότι είμαι έτοιμος να φτιάξω και εγώ cpu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Ιούλιος 22, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2009 Πολύ καλά τα link. thumbsupΤώρα πιστεύω ότι είμαι έτοιμος να φτιάξω και εγώ cpu. Μουχαχαχαχαχ!!! Ξεκινάμε απο την αμμο στην παραλία έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιούλιος 22, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2009 Υπάρχουν (υπήρχαν ?) κάποια κιτ για να φτιάξεις πλακέτες. Ζωγραφίζεις το κύκλωμα με ειδικό μαρκαδόρο και βουτάς την πλακέτα σε κάτι ζουμια (οξέα) που τρώνε το υπόλοιπο της επιφάνειας τησ πλακέτας εκτός από το ζωγραφισμένο (δεν το έχω κάνει - απόσο θυμάμαι). Κάπως έτσι πάει και στις CPUs μόνο που ο μαρκαδόρος αντικαταστάθηκε με φως και ατμούς από ειδικά υλικά και κάμποσες τάξεις μεγέθους μικρότερη κλίμακα και αντίστοιχα μεγαλύτερη πολυπλοκότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Αύγουστος 12, 2009 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2009 Υπάρχουν (υπήρχαν ?) κάποια κιτ για να φτιάξεις πλακέτες. Ζωγραφίζεις το κύκλωμα με ειδικό μαρκαδόρο και βουτάς την πλακέτα σε κάτι ζουμια (οξέα) που τρώνε το υπόλοιπο της επιφάνειας τησ πλακέτας εκτός από το ζωγραφισμένο (δεν το έχω κάνει - απόσο θυμάμαι). Κάπως έτσι πάει και στις CPUs μόνο που ο μαρκαδόρος αντικαταστάθηκε με φως και ατμούς από ειδικά υλικά και κάμποσες τάξεις μεγέθους μικρότερη κλίμακα και αντίστοιχα μεγαλύτερη πολυπλοκότητα.αποχαλκωση λεγεται και γινεται ακομα απο πολλα ατομα με διαφορετικους τροπους.http://www.electronics-lab.com/articles/pcb_gr/index.htmlthx για τα link:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedman_26 Αύγουστος 13, 2009 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2009 ευχαριστω για τα λινκς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Αύγουστος 14, 2009 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2009 Πάρα πολύ καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cnemo Αύγουστος 15, 2009 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2009 Πολύ καλό!!!!! Μου ελυσε μερικές αποριες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.