Jump to content

Πρόβλημα με εξωτερικό σκληρό δίσκο...

petrouhl

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλή σας ημέρα παίδες!!Χθές καθώς έκανα format σε έναν φίλο είχα τον σκληρό μου πάνω στο pc του και όταν πήγα να περάσω κάτι εφαρμογές δεν μου αναγνώριζε καθόλου τον δίσκο,το δοκίμασα και στο δικο μου pc και τίποτα!!!!Ο σκληρός μου είναι Seagate 320Gb.Τι λέτε να παίχτηκε???Θα τρελαθώ αν χάσω ότι είχα μέσα στον δίσκο!!!!!

Καλή σας ημέρα παίδες!!Χθές καθώς έκανα format σε έναν φίλο είχα τον σκληρό μου πάνω στο pc του και όταν πήγα να περάσω κάτι εφαρμογές δεν μου αναγνώριζε καθόλου τον δίσκο,το δοκίμασα και στο δικο μου pc και τίποτα!!!!Ο σκληρός μου είναι Seagate 320Gb.Τι λέτε να παίχτηκε???Θα τρελαθώ αν χάσω ότι είχα μέσα στον δίσκο!!!!!

Παιδιά βρήκα άκρη με το GetDataBack!!!Βλέπω όλα τα αρχεία μου αλλά ενώ τα κάνω copy δεν μου τα αντιγράφει,ξέρει κανείς πως γίνεται???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.