kots Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2009 εδώ και καμιά βδομάδα ο υπολογιστής δεν βλέπει τα usb ηχεία μου, και στην διαχείριση συσκευών μου τα δείχνει σαν άγνωστη συσκευή.ψάχνω ξαναψάχνω στο google, καταργώ ξαναεγκαθιστώ drivers, βάζω ξαναβάζω το usb τίποτα. ντεντ....τα πετάω και παίρνω άλλα? ή παίζει λύση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Ιούλιος 22, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2009 Πρόσθεσες καμιά άλλη usb συσκευή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Ιούλιος 23, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2009 αρκετες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Ιούλιος 24, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2009 Επειδή στο δικό μου άμα προσθέσω πάνω από 5-6 usb συσκευές, κάποια δεν δουλεύει επειδή δεν δίνει αρκετό ρεύμα η μητρική . Αν δουλεύουν τα ηχεία χωρίς φορτωμένες usb αυτό μπορεί να είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Ιούλιος 24, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2009 όταν λέω αρκετές, έχω ποντίκι, πληκτρολόγιο και τα ηχεία. όχι περισσότερες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Ιούλιος 24, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2009 Αυτό δεν είναι αρκετές... λίγες είναι...Και να αλλάξεις θέση στη usb των ηχείων το ίδιο γίνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.