Admiral123q Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2009 Γεια σας παιδιά , έχω το εξής πρόβλημα. έβαλα στο main pc (1 σκληρό δίσκο) τα windows 7 , αγόρασα ένανα w.digital 320 g και εκεί θέλω να βάλω τα xp . γιατι όμως όταν συνδέω το νέο σκληρό δεν μου τον εμφανίζει?> πως μπορώ να βάλω εκεί μέσα τα windows>? παιδιά ειλικρινά περιμένω κάποια απάντηση και βοήθεια σας ναστέ καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
space_cowboy Ιούλιος 20, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2009 Δεν σου τον εμφανιζει στο bios εννοεις η στα windows μεσα?αν ειναι το δευτερο καντονα format πρωτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 21, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2009 Αν δεν στον εμφανιζει στα windows ειναι γιατι πρεπει πρωτα να το κανεις αρχικοποιηση οπως λενε και πιο πανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral123q Ιούλιος 21, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2009 στα windows 7 δεν μου τα εμφανιζει , παιδια πως μπορώ να βαλω τα xp στον 2 σκληρο αφου δεν μου τον εμφανιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
space_cowboy Ιούλιος 21, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2009 θα ξεκινισεις το setup τον xp κανονικα απο και οταν σου ζητισει σε ποιο δισκο να κανει install επελεξε τον νεο δισκο σου και καντον format απο εκειps. να ξερεις παντος οτι ειναι λιγο "μανουρα" το dual boot με xp και vista-7 δες καποιον οδηγο πριν το επιχειρισεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral123q Ιούλιος 21, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2009 θα ξεκινισεις το setup τον xp κανονικα απο και οταν σου ζητισει σε ποιο δισκο να κανει install επελεξε τον νεο δισκο σου και καντον format απο εκειps. να ξερεις παντος οτι ειναι λιγο "μανουρα" το dual boot με xp και vista-7 δες καποιον οδηγο πριν το επιχειρισεις ωρεα θα προσπαθησω ευχαριστω φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.