Jump to content

Προβλημα με σκληρους..... και xp

Admiral123q

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδιά , έχω το εξής πρόβλημα. έβαλα στο main pc (1 σκληρό δίσκο) τα windows 7 , αγόρασα ένανα w.digital 320 g και εκεί θέλω να βάλω τα xp . γιατι όμως όταν συνδέω το νέο σκληρό δεν μου τον εμφανίζει?> πως μπορώ να βάλω εκεί μέσα τα windows>? παιδιά ειλικρινά περιμένω κάποια απάντηση και βοήθεια σας ναστέ καλά.

Δεν σου τον εμφανιζει στο bios εννοεις η στα windows μεσα?αν ειναι το δευτερο καντονα format πρωτα :)

Αν δεν στον εμφανιζει στα windows ειναι γιατι πρεπει πρωτα να το κανεις αρχικοποιηση οπως λενε και πιο πανω.

στα windows 7 δεν μου τα εμφανιζει , παιδια πως μπορώ να βαλω τα xp στον 2 σκληρο αφου δεν μου τον εμφανιζει?

θα ξεκινισεις το setup τον xp κανονικα απο και οταν σου ζητισει σε ποιο δισκο να κανει install επελεξε τον νεο δισκο σου και καντον format απο εκει

ps. να ξερεις παντος οτι ειναι λιγο "μανουρα" το dual boot με xp και vista-7 δες καποιον οδηγο πριν το επιχειρισεις

θα ξεκινισεις το setup τον xp κανονικα απο και οταν σου ζητισει σε ποιο δισκο να κανει install επελεξε τον νεο δισκο σου και καντον format απο εκει

ps. να ξερεις παντος οτι ειναι λιγο "μανουρα" το dual boot με xp και vista-7 δες καποιον οδηγο πριν το επιχειρισεις

ωρεα θα προσπαθησω ευχαριστω φιλε :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.